Betextra van 50% met Circus bij wedden op Champions League!

Jeroen van den Berg
15.02.2023

De Champions League is terug en er staan gelijk geweldige wedstrijden op het programma. Bij Borussia Dortmund – Chelsea en Club Brugge – Benfica pak je nu 50% extra winst bij deze beste bookmaker!

Wedden op Champions LEague bij Circus met 50% extra

50% Betxtra bij Winner & Both Teams to Score

Bij Circus pak je nu met de BetXtra promotie 50% extra winst bij het wedden op een van de twee wedstrijden op woensdag avond. Dat is de topper tussen Borussia Dortmund en Chelsea en de match tussen Club Brugge en Benfica. Door in te zetten op de Winner & BTTS markt van Circus kun je nu 50% extra winnen met een maximum van € 1.000. Dat doe je door maximaal € 25,00 in te zetten op een van de beschikbare weddenschappen met minimale odds van 1.30 .

BetXtra Circus 15-02-2023

Het principe is heel simpel: Zet in op één van de wedstrijden en plaats een weddenschap op wie er wint en of beide teams scoren. Je kunt dus bijvoorbeeld Borussia Dortmund wint en beide teams scoren, kiezen voor een odd van 4.35. Denk je wel dat Borussia wint maar niet dat beide ploegen scoren dan pak je een quotering van 3.90. Dezelfde weddenschappen voor Chelsea staan met respectievelijk 5.70 en 5.35 net even wat hoger. Tenslotte kun je ook nog kiezen voor een gelijkspel met beide ploegen scoren voor 4.10 of een gelijkspel zonder dat beide ploegen een doelpunt maken voor 11.00.

Ook 50% extra bij wedden op Club Brugge – Benfica

Net zoals bij het wedden op Borussia Dortmund – Benfica, krijg je bij de wedstrijd tussen Club Brugge en Benfica ook 50% extra winst. De regels zijn hier hetzelfde. Je dient in te zetten op de Winnaar en Beide Teams Scoren markt met minimale odds van 1.30. Je kunt ook hier weer maximaal € 25,00 inzetten en maximaal € 1.000 extra winnen. Winst van Club Brugge met doelpunten van beide ploegen staat op 8.25 en winst van Club Brugge zonder een doelpunt van Benfica levert 7.45 op.

Borussia Dortmund - Chelsea BetXtra wedden Champions league

Voor een gelijkspel met doelpunten van beide teams krijg je 4.55 en als het een gelijkspel wordt met zonder een goal van beide ploegen krijg je 11 keer je inzet. Benfica is favoriet bij Circus en dat zie je terug aan de odd van 3.70 voor winst van de Portugezen en beide teams scoren. Komt Club Brugge niet tot scoren en winst Benfica? Dan krijg je 2.90. Dat is nog niet alles, want we hebben ook een Circus bonus waarmee je gratis kunt wedden. Deze gratis weddenschap is niet te combineren met de BetXtra promo, maar wel degelijk de moeite waard.

Tot € 250 bonus voor nieuwe spelers

Bij Circus kun je naast deze bonus ook gratis wedden. Dat doe je als nieuwe speler via de link hierboven. Je krijgt al twee freebets bij een storting van € 20,00, maar bij een storting van € 250,00 of meer pak je 25 freebets van € 10,00. Dat houdt dus in dat je voor € 250 aan gratis weddenschappen kunt plaatsen! Zoals bij alle bonussen is deze alleen geldig voor spelers van minimaal 24 jaar oud. Behalve de welkomstbonus en de BetXtra, staan er nog veel meer bonussen klaar bij deze bookmaker. Bovendien zijn deze wedstrijden vanavond al, zet dus nog snel in!

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.