Verhoogde odds bij Real Madrid Paris Saint-Germain vanavond

Jeroen van den Berg
09.03.2022

De kraker in de Champions League deze week is natuurlijk die tussen Real Madrid en PSG. In Parijs werd het 1-0 voor PSG. Wie wint er vanavond en gaat er door naar de kwartfinale?

Real Madrid moet achterstand goed maken

In de slotminuut van de blessuretijd scoorde Kylian Mbappé tegen Real Madrid en daardoor moet Real nu een achterstand wegwerken. Die achterstand is met een doelpunt slechts minimaal, maar het houdt wel in dat de Madrilenen aan de bak moeten in hun eigen Bernabeu. De achterstand had nog groter kunnen zijn als Messi niet vanaf de penaltystip had gemist. Gelukkig voor Real dat Courtois die penalty stopte, anders was de wedstrijd wellicht al gespeeld.

Nu zijn er genoeg kansen voor Real Madrid. Real is koploper in de eigen competitie en heeft acht punten voorsprong op nummer twee Sevilla. Na de nederlaag tegen PSG werden alle drie de wedstrijden gewonnen en kregen ze allen een tegengoal afgelopen zaterdag. Toen werd er met 4-1 gewonnen. In die drie wedstrijden scoorde Real zelf acht keer en kreeg het een goal om de oren. Het zal de ploeg van Carlo Ancelotti in ieder geval vertrouwen geven om de klus tegen PSG te klaren. Hebben de bookmakers online ook het vertrouwen dat Real Madrid gaat winnen van Paris Saint-Germain?

Speelt Mbappé mee bij PSG?

De grote vraag aan Franse zijde is of Kylian Mbappé mee speelt vanavond tegen Real Madrid. Mbappé stond zaterdag vanwege een schorsing aan de zijlijn maar liep tijdens een training wel een blessure op. Die blessure lijkt mee te vallen, maar desalniettemin staan er nog altijd vraagtekens achter de man die de enige treffer in de thuiswedstrijd tegen Real Madrid maakte. Verder is er ook bekend dat Sergio Ramos en Ander Herrera niet mee zullen doen. Keeper Donnarumma lijkt wel zijn rentree weer te maken in voor de ploeg uit Parijs.

PSG verloor afgelopen weekend van Nice maar twee weken eerder verloor het ook al met 3-1 van Nantes. De Parijzenaars staan wel nog altijd aan kop, maar wisselen goede resultaten af met mindere. Bij Jack’s hebben we behalve verhoogde odds ook een mooie bookmaker bonus gevonden in de vorm van een free bet tot € 50,00.

Verhoogde odds bij Real - PSG

© Jack’s -09-03-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Pak 6.25 als Mbappé en Benzema scoren

Bij Jack’s wedden is nu wel heel interessant. Er zijn namelijk verhoogde noteringen bij meerdere weddenschappen bij deze wedstrijd. Als Mbappé en Benzema scoren pak je 6.25 keer je inzet. Beide spelers dienen dan wel in de basis te starten. Ook zie je verhoogde odds als het thuisspelende team zich plaatst voor de volgende ronde. Deze odd staat op 3.50. Voor een overwinning van Real Madrid pak je 2.80 in plaats van de standaard notering van 2.55. Een gelijkspel staat op 3.75 en een overwinning van PSG staat op 2.70. De odds liggen dicht bij elkaar maar Real lijkt lichtjes de voorkeur te hebben bij de goksites. Hieronder meld je je direct aan voor de bonus en mooie odds.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.