Pak vijf keer je inzet als Feyenoord van PEC wint

Jeroen van den Berg
11.03.2022

Feyenoord stelt dan wat teleur in de Eredivisie, op donderdag wonnen ze wel overtuigend van Partizan Belgrado. Lukt het de Rotterdammers wel om te winnen van PEC na twee keer puntverlies in de Eredivisie?

Feyenoord wint wel in Europa

Na een nederlaag tegen AZ en gelijkspel tegen Groningen, lekker er donder wolken boven de Kuip te hangen. Daarom was het voor de ploeg van Arne Slot ook wel fijn om af te reizen naar Belgrado en het in Servië op te nemen tegen Partizan. Daar kwam Partizan al vroeg op voorsprong maar wist Jens Toornstra een paar minuten al gelijk te maken. Feyenoord kwam direct na rust opnieuw op achterstand maar vijf minuten later nam Cyriel Dessers de gelijkmaker voor zijn rekening. Vervolgens nam Feyenoord het initiatief en scoorden ze in 25 minuten nog drie keer. Jens Toornstra maakte zijn tweede van de wedstrijd maar ook Geertruida en Sinisterra kwamen op het scorebord.

Deze Conference League overwinning zal het vertrouwen van de Rotterdammers goed doen. Maar geeft het ze genoeg vertrouwen geven om ook weer in de Eredivisie te winnen? Bij de Bookmakers Nederland gaan we zo op zoek naar de beste odds. We kunnen ook al verklappen dat de Betcity bonus zeker de moeite waard is. Dat is namelijk een gratis weddenschap van € 20,00.

PEC Zwolle is eindelijk van de laatste plaats af

PEC Zwolle is bezig aan een geweldige serie, althans als je de eerste seizoenshelft vergelijkt met de huidige resultaten. PEC pakt meer en meer punten en heeft inmiddels Fortuna en Sparta achter zich gelaten. Hoewel het verschil met Fortuna slechts een punt is, kijkt PEC toch ook zeker omhoog. Willem II is nog maar op twee punten afstand en ook RKC en de daarbij horende 14e plek ligt binnen handbereik. Dan moet PEC wel zorgen dat ze tegen Feyenoord punten pakken. Puntverlies kan er zomaar weer voor zorgen dat ze op de 18e plek terecht komen. De vorige keer dat beide ploegen tegenover elkaar stonden werd het 4-0 voor de Rotterdammers. Je kunt bij deze wedstrijd wedden met iDeal maar daar heb je wel goede odds voor nodig. Die hebben we voor je gevonden. Je ziet ze hieronder.

PEC - Feyenoord odds bij betcity

©Betcity- 10-03-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds bij PEC Zwolle – Feyenoord

Bij Betcity krijg je nu vijf keer je inzet als je als nieuwe speler wedt op een overwinning van Feyenoord. Als reeds geregistreerde speler pak je 1.47 keer je inzet. Voor een overwinning krijg je 7.50 en een gelijkspel staat op 4.50. De laatste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen door de Rotterdammers. In onze uitgebreide Betcity review lees je alle details over deze bookmaker. De link om je direct aan te melden zie je hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.