De beste odds bij RKC Waalwijk – PEC Zwolle

Jeroen van den Berg
22.04.2022

De degradatiestrijd in de Eredivisie is losgebarsten en als PEC Zwolle degradatie wilt ontlopen, moet het winnen van RKC Waalwijk op zaterdag. Gaat ze dat lukken?

RKC Waalwijk voorlopig veilig veertiende

Hoewel er van de laatste vijf wedstrijden slechts een keer gewonnen werd, doet RKC het nog behoorlijk. Ze staan op 28 punten en dat zijn er drie meer dan Sparta dat momenteel op de play-offs positie staat. Voorlopig is RKC dus veilig, maar een nederlaag kan de situatie ineens laten veranderen. Nu speelde RKC tegen Feyenoord, Utrecht en PSV en wist het uit de laatste vijf wedstrijden toch nog vijf punten te halen. De Waalwijkers verloren daarvoor nipt van Ajax en hielden Feyenoord en Utrecht op een gelijkspel.

De lastigste wedstrijden heeft RKC inmiddels achter de rug en dus is het zaak om op die veilige plek te blijven staan of zelfs nog wat plekken op te schuiven. Heracles en Cambuur staan op respectievelijk twee en vijf punten voorsprong. Met nog vijf wedstrijden te spelen zijn er nog wel de nodige punten te behalen. De laatste keer dat RKC van PEC Zwolle won was echter wel in de Eerste Divisie in 2011 en dat is ruim 11 jaar geleden. We gaan zo kijken wat de bet sites Nederland voor odds geven bij deze wedstrijd. Eerst is het tijd om de resultaten van tegenstander PEC te bespreken.

PEC Zwolle staat op de zeventiende plek

Met 23 punten heeft PEC Zwolle net zoveel punten als Willem II dat laatste staat. De onderste twee ploegen degraderen direct naar de Keuken Kampioen Divisie terwijl de nummer 16 play-offs speelt. Voor PEC Zwolle is het dus zaak om de huidige zeventiende plek zo snel mogelijk in te ruilen voor een hogere positie. Het verschil met Sparta is twee punten terwijl Fortuna voorlopig veilig op een 15e plek staat en drie punten meer heeft dan de Zwollenaren. PEC Zwolle won de laatste wedstrijd verrassend van AZ maar had de pech dat ook Fortuna Sittard en Sparta een overwinning konden bijschrijven. Het verschil tussen de clubs veranderde dus niet.

PEC heeft nog een lastig programma voor de boeg. Na de match tegen RKC speelt het nog tegen Ajax, Utrecht, Sparta en PSV. Het is nog maar de vraag hoeveel punten er uit die wedstrijden behaald worden. Daarom moet de Prins Hendrik Ende Desespereert Nimmer Combinatie Zwolle eigenlijk wel winnen van RKC om een goede stap te zetten naar lijfsbehoud in de Eredivisie. De laatste vier wedstrijden tussen RKC en PEC Zwolle werden gelijk gespeeld en in de laatste tien onderlinge wedstrijden werd het zelfs zeven keer gelijk. Met een gelijkspel schieten de Blauwvingers weinig op. Wat geven de beste bookmakers voor odds om te wedden op RKC Waalwijk – PEC Zwolle? Je ziet het hieronder.

Wedden op RKC Waalwijk - PEX Zwolle 23-04-2022

© Jack’s – 22-04-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering.

De beste odds bij het wedden op RKC – PEC Zwolle

Van alle bookmakers is het Jack’s waar je nu de hoogste odds vindt bij deze wedstrijd. Daarnaast ontvangen nieuwe spelers ook nog een free bet tot € 50 zonder dat hier een Jack’s bonus code voor nodig is. De odds liggen erg dicht bij elkaar en het verschil is verwaarloosbaar. Zo krijg je 2.65 voor een overwinning van RKC terwijl PEC Zwolle op 2.75 staat. De bookmakers lijken het dus niet te weten. Een gelijkspel levert je met 3.35 het meest op. Weet jij wel wie er gaat winnen? Zet dan nu in met deze odds via de link hieronder.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.