Wedden op Lazio – AC Milan in de Serie A op zondag

Jeroen van den Berg
22.04.2022

AC Milan gaat aan kop in de Serie A maar moet nog hard aan de bak om het landskampioenschap binnen te halen. Tegelijkertijd is Lazio op zoek naar een Europees ticket en met zoveel op het spel is het gokken op Lazio – AC Milan juist zo interessant.

Lazio Roma staat op de zevende plek in de Serie A

Lazio worstelde dit seizoen af ​​en toe met consistentie en had het geluk om afgelopen weekend met een gelijkspel weg te komen tegen Torino. Dat gezegd hebbende, de Aquile hebben dit seizoen soms indrukwekkende wedstrijden neergezet en zullen inspelen op de matige reeks van Milan. Zelf heeft Lazio de laatste drie wedstrijden niet verloren en zijn ze bezig aan een opmars. Lazio lijkt de top vier te kunnen vergeten, maar kan wel nog een gooi doen naar de vijfde en zesde plek die recht geven op de Europa League en Conference League. De ploeg van Maurizio Sarri vecht samen met Roma en Fiorentina voor de Europese kwalificatie. De ploeg staat momenteel op de zevende positie, wat nog geen recht geeft om zich te plaatsen voor de Europa Conference League. Fiorentina heeft hetzelfde aantal punten maar wel nog een wedstrijd minder gespeeld.

Lazio heeft nog vijf wedstrijden te spelen en moet het na AC Milan ook nog opnemen tegen Juventus. Gelukkig voor Sarri zijn er niet teveel blessures bij I Biancocelesti. Alleen Patryk Dziczek en Pedro lijken niet mee te kunnen doen tegen AC Milan. Voor we naar de odds gaan kijken en een gratis bet aan je introduceren, bespreken we eerst de laatste resultaten van AC Milan.

AC Milan nog altijd aan kop in de Serie A.

De Rossoneri gaan aan de leiding in de Serie A maar hebben het gat wel laten verkleinen de laatste weken. Door gelijk te spelen tegen Bologna en Torino wist nummer twee Inter Milan tot op twee punten te komen. De laatste competitiewedstrijd werd dan wel gewonnen, maar AC Milan verloor midweeks met 3-0 van Inter en werd zo uitgeschakeld in de Coppa Italia. Ondanks dat de ploeg van Pioli er dinsdag drie tegen kreeg in de beker, heeft de ploeg van Pioli het beste defensieve record in de Serie A en heeft het zes keer op rij de nul weten te houden.

Milan heeft flink wat blessures met Simon Kjaer, Alessandro Florenzi, Zlatan Ibrahimovic en Ante Rebic staan allemaal aan de zijlijn. AC MIlan moet ook nog rekening houden met het feit dat Inter een wedstrijd minder gespeeld heeft en dus zomaar de eerste plek kan overnemen. Daarom dat Milan echt geen punt meer kan verspelen. Laten we kijken wat de bookmakers van deze wedstrijd verwachten. Bij het wedden op Lazio Roma. – AC Milan hebben we Toto sportsbook uitgekozen om je van de beste odds te voorzien.

Lazio Roma - AC Milan odds 24-04-2022

© Toto- 24-04-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds om te wedden op Lazio Roma – AC Milan

Bij Toto krijg je niet alleen goede odds, maar ook een 100% gratis weddenschap tot € 50,00. We zullen je zo een link geven zodat je direct aan de slag kunt gaan en een toto account aanmaken kunt. Wedden op een overwinning van Lazio Roma levert je 2.90 op. Inzetten op AC Milan geeft 2.43 en dat geeft toch wel aan dat de koploper de favoriet is. Een gelijkspel levert je 3.45 op bij Toto. Wie denk jij dat er gaat winnen op zondag? Het blijft spannend in de Serie A en daarom is het ook een goed idee om te wedden op Lazio Roma – AC Milan dit weekend.

Aanmelden bij TOTO

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.