VItesse – Rapid Wien voorbeschouwing en odds

Jeroen van den Berg
22.02.2022

De tweede wedstrijd in deze achtste finale van de Conference League staat donderdag op het programma en aan Vitesse de taak om de 2-1 nederlaag van vorige week recht te zetten. Gaat dat lukken?

Vitesse is niet in goeden doen

Het is alweer even geleden dat Vitesse voor het laatst won. Dat was tegen de amateurs van DVS’33 op 18 januari. Een paar dagen eerder werd nog wel Feyenoord verslagen maar sindsdien verloor Vitesse vijf keer op rij. Met name de 5-0 nederlagen tegen Ajax en PSV deden pijn. Tegen Rapid Wien leek het vorige week al zeer vroeg mis te gaan. Binnen een minuut keek VItesse tegen een 1-0 achterstand aan door een goal van Ferdy Druijff. Nog geen kwartier later verdubbelde Marco Grull de achterstand. Na een rode kaart aan de kant van rapid Wien in de 65e minuut kon Vitesse toch nog wat terug doen. Lois Openda maakte de 2-1 i de 74e minuut maar het lukte Vitesse niet meer om de gelijkmaker op het scorebord te krijgen.

Na vijf nederlagen en afgelopen zondag een gelijkspel tegen FC Utrecht, is VItesse wel toe aan een overwinning en als het verder wilt gaan in de Conference League, dan moet het ook wel winnen op donderdagavond. Coach Thomas Letsch lijkt in ieder geval over een fitte selectie te kunnen beschikken en zal Openda als eerste op het wedstrijdformulier zetten. De grote vraag is of Vitesse gaat winnen van Rapid Wien en zich weet te plaatsen voor de kwartfinale. Die vraag zullen we aan de hand van de beste bookmakers Nederland proberen te beantwoorden. Laten we eerst eens kijken wat we van Rapid Wien weten.

Rapid Wien heeft hoop op de kwartfinale

Na de derde plek in de Europa League zat er voor Rapid Wien niets meer op dan zo hoog mogelijk eindigen in de Conference League. In de poule met Genk, Dinamo Zagreb en West Ham lukte het Rapid om twee keer te winnen en dat leverde de derde plek op, met net een punt meer dan Genk. In de eigen competitie draait Rapid een stuk minder een staat het met 25 punten op de zevende plaats. De achterstand op koploper Red Bull Salzburg is maar liefst 26 punten. De enige manier om het seizoen nog wat te redden is dus met een positief resultaat in Europa. Daar heeft het nu een goede eerste stap gezet, maar het zal toch de bedoeling zijn om in Arnhem de klus te klaren.

Dat moeten ze dan wel doen zonder Filip Stojkovic die een rode kaart pakte in de eerste wedstrijd. Verder zijn er ook een hoop geblesseerden en twijfelgevallen en zijn er dus ook zeker wel wat kopzorgen voor Ferdinand Feldhofer. We pakken de odds van er gelijk bij en hebben zelfs een sportsbook bonus voor je klaarstaan.

Vitesse favoriet tegen Rapid Wien in Conference League

© Jack’s -22-02-2022-quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus bij deze wedstrijd

Bij de bookmakers is Vitesse, ondanks de matige resultaten, favoriet om deze wedstrijd te winnen. Je krijgt namelijk 1.70 voor winst van de Arnhemmers. Voor winst van Rapid Wien pak je 4.80 en een gelijkspel staat op 3.75. Inzetten dat Vitesse de volgende ronde behaalt kan ook, Daarvoor pak je 2.00 terwijl Rapid Wien hier favoriet is met 1.80. Behalve deze mooie odds is ook de welkomstbonus in de vorm van een free bet tot € 50,00 zeker de moeite waard. Je leest er meer over in onze Jack’s review. Direct aanmelden doe je via onderstaande link.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.