Wint Groningen op zaterdag van Willem II?

Jeroen van den Berg
24.02.2022

FC Groningen neemt het zaterdag opnieuw op tegen een club uit de onderste regionen van de Eredivisie. Nu er twee keer op rij punten verspeeld werden moet Groningen wel winnen van Willem II.

FC Groningen staat op de tiende plek in de Eredivisie

Met 26 punten uit 23 wedstrijden is het nog geen geweldig seizoen voor FC Groningen in het jubileumjaar. Het gat met nummer negen Cambuur is nu l vier punten en vijf plekken onder Groningen staat Willem II al met 5 punten achterstand. Dat geeft wel aan hoe belangrijk deze wedstrijd is. Als Groningen opnieuw punten verspeeld komt de degradatiezone wel erg dichtbij. Om het 50 jarig bestaan van Grunn goed af te ronden zou er toch wel in het linkerrijtje te eindigen. Meer lijkt er ook niet meer te behalen.

FC Groningen houdt ongetwijfeld goede herinneringen over aan wedstrijden met Willem II. Op 6 februari 2011 pakte Groningen de grootste overwinning in de Euroborg. Toen won FC Groningen met 7-1 onder andere door een goal van Tim Matavz. Dit keer zal Laros Duarte het moeten doen voor Groningen. Na zijn prachtige openingstreffer tegen Zwolle afgelopen zondag werd hij matchwinner en wordt er ook tegen Willem II een hoop van Duarte verwacht. Bij Groningen ontbreken Radinio Balker en Daleho Irandus maar lijkt verder de hele ploeg compleet voor het treffen op zaterdag. Is Groningen favoriet om te winnen? Die vraag beantwoorden we zo door de odds van de bookmakers online erbij te pakken.

Willem II ziet verschil met laatste drie kleiner worden.

Terwijl de onderste drie ploegen, Fortuna Sittard, Sparta en PEC de laatste weken punten pakken, doet Willem II dat juist niet. Van de laatste vijf Eredivisiewedstrijden werd er slechts een gewonnen en daardoor is het verschil met nummer 18 PEC Zwolle slechts vier punten. Tegelijkertijd is Go Ahead Eagles alweer twee punten uitgelopen op Willem II. Wat opvalt is dat Willem II vaak met 1-0 verliest. Tegen FC Twente, Sparta en zaterdag nog tegen Ajax verloor Willem II steeds met 1-0. Als het meezit en Willem II wint van Groningen kan het dit weekend zomaar een paar plekken kan stijgen. De odds bij deze wedstrijd zijn het best bij Bet365 en daar krijg je als nieuwe speler ook nog een mooie bookmaker bonus.

groningen - willem II

© Bet365-25-02-2022 – Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

De beste odds en bonus bij FC Groningen – Willem II

Gezien de laatste resultaten en de ranglijst is het vrij logisch dat FC Groningen favoriet is bij de bookies. Dat zie je terug aan de odds. FC Groningen staat op 1.95 voor een overwinning terwijl Willem II vier keer je inzet oplevert. Voor een gelijkspel krijg je ook nog eens 3.40. Teven wijzen we je op de Bet365 bonus Nederland waarbij je een wedkrediet tot wel € 100 krijgt als nieuwe speler. Via de onderstaande link pak je direct deze mooie odds en bonus.

Claim de Bet365 bonus

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.