Pak 6 keer je inleg als Twente van RKC wint vanavond

Jeroen van den Berg
25.02.2022

RKC speelt tegen FC Twente vanavond in de Eredivisie en met verhoogde odds krijg je nu zes keer je inleg als Twente wint op bezoek in Waalwijk.

RKC staat op de 13e plek

De ploeg uit Waalwijk doet het redelijk dit seizoen en staat momenteel op de 13e plek met 23 punten. Toch zijn de resultaten van de laatste drie wedstrijden niet echt om over naar huis te schrijven met twee nederlagen en een gelijkspel.RKC verloor achtereenvolgens van Willem II en Feyenoord en speelde gelijk tegen NEC. Daarnaast verloor het ook van AZ in de beker en ziet het programma er zeker niet zo gemakkelijk uit. Zo wordt er na Twente afgereisd naar Amsterdam voor een duel tegen de koploper Ajax en ontvangt het daarna Heerenveen, Vitesse, Utrecht en PSV.

Het is dan ook maar de vraag of RKC punten weet te pakken in die wedstrijden. Omdat de verschillen tussen de ploegen in het rechterrijtje nogal klein zijn is het voor de Waalwijkers nog te vroeg om achterover te leunen. Bij nog eens twee nederlagen kan RKC zich zomaar eens bij de laatste drie voegen. Heeft RKC een kans tegen FC Twente volgens de bookmakers Nederland? Vanwege de mooie Betcity bonus is Betcity de bookmaker van dienst bij deze wedstrijd.

Lukt het FC Twente weer om te winnen?

Na een relatief goede reeks stokten de goede resultaten van Twente tijdelijk na een bezoek in Amsterdam waar het met 5-0 verloor. Vervolgens werd er afgelopen zondag met 2-2 gelijkgespeeld tegen Go Ahead Eagles en hierdoor is de vierde plek inmiddels afgestaan aan AZ. Wel heeft FC Twente nog altijd een ruime voorsprong op Vitesse. Om niet te ver achter te blijven bij de top vier zal FC Twente moeten winnen. Wel heeft Ron Jans te maken met wat blessures. Everink, Pieri, Hilgers en Ugalda worden niet op het veld verwacht en Jans moet dus op zoek naar vervangers.

Twente kan met een overwinning AZ onder druk zetten. AZ speelt namelijk tegen Feyenoord op zondag en zou zomaar punten kunnen verspelen. We pakken de odds erbij en kijken wie er favoriet is om te winnen. Vergeet ook niet om onze Betcity review te lezen zodat je precies op de hoogte bent van de voordelen van het spelen bij deze bookmaker.

Hoge odds bij RKC-FC Twente op vrijdag

©Betcity- 25-02-2022- Quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Zes keer je inzet als FC Twente wint.

Door gebruik te maken van de verhoogde odds bij Betcity pak je nu als nieuwe speler zes keer je inzet als FC Twente in Waalwijk wint. Dat is hoger dan de “reguliere” odd voor een overwinning van RKC. Je krijgt voor winst van RKC 3.25 terwijl je voor een Twentse overwinning in Waalwijk 2.25 krijgt. Een gelijkspel staat op 3.55. Behalve deze lekkere odds is het natuurlijk ook een voordeel dat je bij deze Nederlandse bookmaker kunt wedden met iDeal. Hoe je dat doet? Je hoeft alleen maar op de onderstaande link te klikken en de stappen te volgen.

Aanmelden bij BetCity

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.