Noxwin Bonus

De Noxwin bonus is een sterke bonus, niet zozeer omwille van het bedrag. Het gaat bij Noxwin namelijk om een welkomstbonus van 100% tot een bedrag van € 50. Deze bonus is enkel beschikbaar voor nieuwe Nederlandse klanten. Belgische spelers werden van bonussen uitgesloten door hun kansspelcommissie. Ontdek hieronder alle details over deze bonus bij Noxwin. Daarnaast is er ook een mooie cashback bonus voor bitcoin, en een acca-promotie bonus beschikbaar.

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Noxwin behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden. Ontdek de Betcity bonus, een gratis weddenschap voor Nederlanders.

De Noxwin Bonus details: 9.3/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 10
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 50
Is er een Bonus Code? WIN50 is de bonuscode
Voorwaarden kort: 7 x bonusbedrag op 1.80(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

In totaal hoef je binnen de 30 dagen slechts 7 x je bonusbedrag rond te spelen tegen 1.70(+) odds.

€ 50 x 7 = € 350

 

Deze welkomstbonus van Noxwin is er een van 100% bonus tot € 50. Het gaat hier om een gratis weddenschap. Je zal om hem te claimen, je bonusbedrag zeven keer moeten rondspelen om de bonus volledig vrij te spelen. Elke weddenschap met odds van 1.80 of hoger telt mee om hem rond te spelen. Je krijgt bij Noxwin een flexibele 30 dagen de tijd om aan deze wagering requirements te voldoen. Vergeet niet om je bonuscode ‘WIN50’ in te geven wanneer je stort.

Naast deze welkomstbonus biedt Noxwin ook een refer-a-friend bonus. Als je een vriend of kennis kan overtuigen om een account bij Noxwin aan te maken, krijg jij een bonus van € 25. Je vriend moet hiervoor je bonuscode ingeven. Wanneer jij vervolgens je volgende storting doet, krijg je 20% tot een bedrag van 25 euro.

noxwin welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Interwetten Stortingsbonus Voorbeeld

Stel dat je als eerste storting 50 euro stort op je spelersaccount bij Noxwin. Vergeet daarbij niet om na te gaan of je de bonuscode ‘WIN50’ hebt ingegeven, wanneer je je account aanmaakte. (Heb je dat niet gedaan? Dan kan je best even bij de Noxwin klantenservice aankloppen om te checken of je nog in aanmerking kan komen.)

Je kan al vanaf 10 euro de bonus claimen, maar we gaan hier even uit vanuit het maximale voorbeeld. Dit is overigens een aanrader, omdat de rondspeelvoorwaarden zelden zo laag liggen als bij Noxwin. Je zal vervolgens dit bonusbedrag van € 50 euro in totaal zeven keer dienen in te zitten, en dit op wedstrijden met bets van 1.80 of hoger. Het is zo eenvoudig als dat. Speel je dus in totaal € 350 rond, dan krijg je je € 50 gratis weddenschap bij Noxwin.

Noxwin Bonus Conclusie

Wat is er niet te liken aan deze Noxwin bonus? Naast het lage bedrag vinden wij enkel positieve punten aan dit welkomstgeschenk. De rondspeelvoorwaarden zijn niet te versmaden, slechts 7x het bonusbedrag valt onder de betere vrijspeelcondities. De minimale odds van 1.80 zijn gemiddeld te noemen. Een voordeel voor spelers die weinig risico willen nemen, is de 30 dagen rondspeeltijd die je bij Noxwin krijgt voor deze bonus. Bovendien zorgen de extra promoties, zoals een vriend uitnodigen en cashback als je met bitcoin stort, voor extra voordelen bij Noxwin. Het zal je plezieren om deze bonus rond te spelen.

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie