Rizk App

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. Rizk behoort daar niet toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Belgen kunnen een bookmaker kiezen uit de beste bookmakers België. Bookmaker bonussen mogen in België niet meer worden aangeboden.

Wellicht dat je je na het lezen van onze Rizk ervaringen afvraagt hoe het zit met het mobiel wedden bij deze aanbieder. Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Hoewel Rizk momenteel niet actief is op de Nederlandse en/of Belgische markt willen we je wel alvast voorbereiden op een eventuele terugkomst van deze bookmaker. We hebben de Rizk app dan ook alvast uitgebreid voor je getest. Na het lezen van de informatie op deze pagina weet je dan ook precies of het mobiel wedden bij Rizk de moeite waard is.

Er zijn twee appllicaties: één voor iOS en een voor alle Android gebruikers. Op beide applicaties kun je zowel casino spellen spelen als wedden op sport. We gaan hier met name in over de mobiele capaciteiten van de bookmaker.  De rizk app heeft een mooi design. Het donkere thema is modern en met rode en gele accenten ziet het geheel er stijlvol uit. Je moet wel rekening houden met het feit dat je flink wat pop-ups kunt verwachten. De ene bonus na de andere komt voorbij.  Bij Rizk hebben ze ook nagedacht over een versie voor de mobiele browser. Hierdoor ben je dus niet verplicht om een app te downloaden als je wilt mobiel wedden.  We zullen als eerste deze mobiele site bespreken alvorens we onze Rizk app ervaringen zullen toelichten. 

 

rizk zoekscherm mobiele app

© Rizk

Rizk Mobile Website

De mobiele website komt vrijwel overeen met de desktop website maar ook met de mobiele app. Het design is mooi en de website laadt snel, enorm snel. De navigatie is even wennen op de Rizk mobile website. Dat komt met name omdat er geen terug knop is. Hiervoor moet je dan ook je browser knop gebruiken en dat maakt het net even wat lastiger. 

Er is wel een zoekfunctie die je naar een club of competitie laat zoeken. Deze functie zul je zeker nodig hebben aangezien de competities soms wat ver weggestopt zijn. In plaats van in allerlei menu’s en submenu’s te geraken gaat het sneller om bij Rizk de zoekfunctie te gebruiken.

Wat opvalt op de mobiele Rizk website is dat het lettertype lekker groot is. Bij een wedstrijd worden clubs niet naast elkaar maar onder elkaar getoond en daarom kun je de namen gemakkelijk aflezen. Het zorgt er wel voor dat er al met al een hoop informatie op je scherm komt te staan en dat er een hoop scrollen te wachten staat. 

Qua wed aanbod is er niet veel te klagen bij Rizk mobiel Het lijkt misschien alsof er niet al te veel weddenschappen zijn maar dat heeft met name te maken met de vele menu’s en submenu’s. Het aanbod is gelijk op mobiel als op de computer. Nogmaals, als je op het eerste gezicht een wedstrijd niet kunt vinden, zoek dan gewoon even via de zoekfunctie. Deze zal je vaak uit de brand helpen.

beginscherm rizk app

© Rizk

Rizk App Downloaden

De Rizk app is voor iPhone/ iPad gebruikers te downloaden maar voor Android telefoons moet dit via de website van de bookmaker zelf. We hebben de stappenplannen voor beide besturingssystemen hieronder voor je neergezet. In beide gevallen is het bestand niet al te groot. Dat scheelt dus weer aan opslagruimte en bovendien is je app binnen een mum van tijd gedownload.

Rizk App Android

Rizk is niet beschikbaar in de Google Play Store maar daarom de app toch te downloaden hoef je alleen maar naar de Rizk app te gaan op je mobiele browser. Hier zal de apk klaarstaan voor je. Zodra deze geïnstalleerd is kun je de app installeren en direct beginnen met spelen. Het hele proces zal niet langer dan een paar minuten duren.  De Google Play Store laat voorlopig nog geen apps toe waarbij je met echt geld kunt spelen. Daarom ben je genoodzaakt om de app via de browser te downloaden.

Rizk iPhone App

iOS gebruikers hebben het wat makkelijker. Zodra Rizk actief is in onze landen zul je waarschijnlijk de app gewoon in de App store vinden. Rizk intypen in de search bar zou genoeg moeten zijn. Zodra de app gedownload is, kun je na het inloggen of registreren direct op je favoriete team wedden. Zodra Rizk opnieuw actief is in Nederland en/of België verwachten we dat de app ook weer beschikbaar is op de App Store.

rizak champions league wedden mobiel

©Rizk

Rizk App Ervaringen

Rizk heeft met een mooie mobiele website en app een prima mobiele beleving neergezet voor haar gebruikers. De app is snel, crasht niet of nauwelijk en heeft een goed aanbod aan verschillende weddenschappen. Wel is de navigatie even wennen. Ze hebben bij Rizk bedacht om zoveel mogelijk menu’s en submenu’s te gebruiken. Hierdoor ben je vaak wel even bezig om een competitie of specifieke weddenschap te vinden. Gelukkig is er een zoekfunctie die het zoeken wat versnelt.

Qua design hebben we weinig aanmerkingen. De zwarte achtergrond is modern en geeft een goed contrast met de informatie die je in rode en gele vakken vindt.  De apps zijn gemakkelijk te downloaden en hoewel je vrij vaak gestoord wordt door popups op de mobiele app is het inzetten toch best fijn. 

De menu’s zijn goed ingedeeld maar het zijn er wel wat veel. Bij het openen van de app zie je direct al drie verschillende menu’s en dat maakt het navigeren best even lastig. met name in het begin. Als je eenmaal gewend bent, dan gaat het wel.

Ook de mobiele website werkt naar behoren. Het is zeker niet de beste mobiele gokwebsite die we de afgelopen jaren gezien hebben maar het werkt toch prima. Het mobiele wedden bij Rizk is een ervaring op zich maar eigenlijk best de moeite waard. Of dat nu op de app is of op de mobiele browser, die keuze laten we aan jou!

Bookmakers Nederland   > Bookmakers Belgie