Sons of Bets App

Let op: op dit moment kun je bij Sons of Bets als Belg of Nederlander nog niet wedden. Hier kan binnenkort verandering in komen.  Kies tot die tijd voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst om direct te spelen. 


Sons of Bets is nog niet zo heel bekend maar zoals je in onze Sons of Bets review hebt kunt lezen, is deze bookmakers zeker de moeite waard. Omdat mobiel wedden steeds populairder wordt, bespreken we op deze pagina hoe het wedden bij deze bookmaker er op je mobiel aan toe gaat. 

Sons of Bets heeft (nog) geen mobiele applicatie. Dat betekent echter niet dat je niet mobiel kunt wedden bij deze geweldige bookmaker. Er is namelijk een goede mobiele website gemaakt die de app voor iPhone of Android vervangt. Op deze mobiele website staan er genoeg weddenschappen voor je klaar. Je zult niets missen aangezien het aanbod op mobiel exact hetzelfde is als op de desktop website. Laten we uitgebreid over de mobiele capaciteiten gaan. Zoals je al hebt kunnen zien, is er genoeg te bespreken.

Sons of Bets mobiel

©Sons of Bets

Sons of Bets Mobile Website

Sons of Bets is niet je standaard bookmaker en dat zie je ook terug op de mobiele website. De stijl van Sons of Bets is wat apart en moet je aanspreken, maar zelfs als dit niet het geval is, zul je merken dat de mobiele site prima werkt. De navigatie is vrij simpel door de meerdere menu’s. Bovenaan je scherm vind je de verschillende categorieën zoals voetbal, basketbal en tennis. Onderaan je scherm zie je een ander menu waarmee je kunt filteren maar ook promoties en aankomende wedstrijden kunt zien.

De navigatie werkt dus prima maar hoe zit het met de looks van de mobiele website? De mobiele website heeft een lichte achtergrond met oranje/rode accenten. De menu’s zijn zwart en zorgen voor een duidelijke scheiding tussen de main content en de andere knoppen. 

De mobiele site blinkt niet uit in schitterende animaties, sterker nog het geeft eerder een vroege jaren 2000 look. Niet al te modern maar op zich heeft het wel iets. Sons of Bets zorgt er door het gebruikte kleurenschema er wel voor dat de informatie makkelijk af te lezen is,  De menu’s zijn duidelijk maar je moet er wel rekening houden dat er op elke pagina drie menu’s zijn en dat is toch wel een beetje veel. Zeker aan het begin is het wat zoeken naar instellingen of een zoekfunctie. Die zoekfunctie vind je door op het filter te klikken. Je kunt in het zoekveld je team of een competitie invullen en er dan direct op wedden.

Op zich heeft de mobiele Sons of Bets alles wat je nodig hebt om mobiel te wedden. De stijl kan misschien even wat wennen zijn maar doet wat het moet doen. Dat is weddenschappen aanbieden met goede odds. Het grote voordeel is natuurlijk dat je geen aparte app hoeft te downloaden zo genoeg ruimte overhoudt voor je foto’s en video’s.

Je kan ook eenvoudig storten bij Sons of Bets en ook Sons of Bets uitbetalen via de app.

Sons of Bets live wedden

© Sons of Bets

 

Sons of Bets Mobiel Ervaringen

Mobiel wedden bij Sons of Bets is een hele ervaring op zich. Het aanbod is groot, je kunt prima live wedden en als je er zin in hebt, kun je ook nog casino spellen spelen. De looks zijn misschien niet het meest modern maar de mobiele website is gemakkelijk te gebruiken en biedt goede odds. Op elk scherm past de mobiele website zich automatisch aan. De site laadt snel en zal in tegenstelling tot een mobiele app dus geen ruimte van je telefoon gebruiken.

Het is goed mogelijk dat er in de toekomst nog een mobiele app gaat komen voor iPhone en Android maar op dit moment is die er niet. Of de app daadwerkelijk nodig is, is ook nog maar de vraag aangezien de mobiele website prima z’n werk doet. Eenvoudig, een groot wedaanbod en snel.

 

> Bookmakers Nederland   > Bookmakers Belgie