Stake.com Review & Ervaringen

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. Stake.com heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

In deze moderne tijd is het belangrijk om de laatste trends te volgen, vandaar ook dat wij op zoek waren naar betrouwbare cryptocurrency bookmakers. Hierdoor kwamen we meteen als topkeuze bij Stake.com uit. Laat je niet verrassen, dit is buiten het uitsluitend gebruik van crypto’s zoals Bitcoin & Litecoin geen typische goksite.

Vanaf het moment je op de site komt, zie je meteen een goede ouderwetse ‘chatbox’ op de website waar heel wat gokfans de hele dag tegen elkaar zitten te chatten. Als je het aan ons vraagt, is dit een gigantisch teken van betrouwbaarheid. Sportsbooks die mensen in de maling nemen gaan uiteraard geen platform aanbieden waar je vrijuit je mening kan loslaten.

Stake.com mobiele site

Hoe goed is deze crypto sportsbook?

Crypto of normale stortingen, het maakt allemaal niets uit tenzij het sport product ook goed is. En laten we meteen zeggen dat wij bij de eerste odds die we nakeken (basketbal) al meteen aardig verrast waren. De marges die deze bookmaker neemt liggen rond de 3%, wat ze meteen bij de top van de beste bookmakers Nederland plaatst.

Dit kan natuurlijk ook liggen aan het feit dat hard focust op de noord Amerikaanse markten. Alleszins wordt Stake.com al meteen de allerbeste plaats om te wedden op basketbal. Hoe zit het met hun voetbal aanbod?

Het is vandaag toevallig Europa League tijdens het schrijven van deze review, en waarom niemand anders dan Ajax (tegen Getafe) gebruiken om de sterkte van hun odds te bepalen bij deze topcompetities in Europa. Ook hier zijn we weer heel tevreden, de marges liggen tussen de 3.7% & 4.2%, wat weer ver boven het gemiddelde van andere bookies ligt!

Laten we ineens ook eens naar de Eredivisie & Pro League in Nederland & België kijken. Deze liggen nu net iets hoger, tussen de 5-6%, maar let wel op dat odds altijd hoger liggen een paar dagen voor de wedstrijd. Het is nu enkel nog donderdag ochtend, dus deze gaan hoogstwaarschijnlijk nog verbeteren in de aanloop naar de aftrap.

Hoeveel sporten zijn er in totaal en wat voor weddenschappen kan ik plaatsen?

Ook mooi is het feit dat je op 35 verschillende sporten kan gaan gokken, inclusief Esports zoals bijvoorbeeld League of Legends. Als we kijken naar individuele matchen dan zien we dat we zowat elke handicap kunnen gebruiken op elke event. Het wedaanbod zit dus duidelijk ook goed in elkaar!

Hoe kan ik storten bij Stake.com?

Weet je nog niet hoe je met cryptocurrency kan storten? Lees snel even onze cryptocurrency bookmakers pagina voor een kleine introductie.

Om het even snel samen te vatten, je zal eerst een account moeten aanmaken bij een crypto exchange platform zoals coinmama. Hierna kan je dan meteen geld omwisselen door te storten met andere betalingsmiddel, en kan je dus storten bij Stake.com als je even deze account linkt.

Het klinkt eng de eerste keer dat je dit doet, maar geloof ons hoe handig het is om een crypto wallet te hebben. Vroeger dachten wij net hetzelfde over Paypal, Neteller & bijna elke andere vorm van online betalingsdiensten. Het is een kwestie van tijd wanneer ook crypto exchanges acceptabel worden voor de gemiddelde persoon.

Wanneer je een crypto wallet linkt met je stake.com account kan je dus meteen storten met Bitcoin, Bitcoincash, Litecoin, Ethereum, Tron & Ripple. 

Storten met iDEAL is dus mogelijk, door iDEAL in je crypto exchange te gebruiken en dit om te wisselen in andere munten.

Wat voor promoties heeft stake.com?

De enige categorie waar het schoentje een beetje knelt is het gebrek aan eerste stortingsbonus. Er werd duidelijk hard geïnvesteerd in het leveren van de best mogelijke odds, dus een aanmelding bij Stake.com kan je best beschouwing als een long term commitment. Er zijn stukken van promoties bijna elke dag op zowat elke belangrijke sport. Laat je dus niet afschrikken door het ontbreken van een welkomstbonus.

Stake races

Een stake race is vooral bekend bij pokerliefhebbers. Hoe werkt het juist? Elke inzet telt mee voor je ‘stake’ die je hebt rondgespeeld. Voorlopig kan je dus elke week tegen andere gokkers ‘racen’ door zoveel mogelijk weddenschappen te plaatsen.

Eén zulke race vind elke zaterdag plaats om 11U30 s’middags, en duurt 90 minuten. De andere race duurt 120 minuten ofwel zondag (1u s’nachts) of vrijdag 11 u s’ochtends.

Wat valt er juist te winnen?

Voor beide races van 120 minuten is er een prijzenpool van 1000$. Voor degene die zaterdag plaatsvind krijg je zelfs tot 5000$ aan prijzen!

Win geld bij de stake races door in te zetten

 

Nu het 16de finales van de Champions League zijn is er ook nog een speciale promo hiervoor. Bij een combi bet van 1X2 matchen met 4 selecties krijg je je geld terug als er slechts 1 resultaat verkeerd is! Zulke bonus promo’s komen redelijk vaak voor bij Stake.com, dus kijk zeker altijd naar de promotie pagina beneden aan de site.

Go big or Go home – win een bitcoin! (10.000$ waard nu!)
Elke week (voorlopig alleszins) kan je 1 volledige bitcoin winnen door 10 wedstrijden correct te voorspellen! Aan de hand van combinatieweddenschap op een aantal op voorhand gekozen 10 wedstrijden kan je dan bijna 10.000$ winnen!

Het voorbeeld van deze week is dit:
Stake.com: Go big or Go home weddenschappen!
Je plaatst dus een combi weddenschap met al deze matchen. Het goede is dat de minimum inzet die meetelt al rond de 1 euro is (omgekeerd van Bitcoin prijs), wat echt wel heel laag is.
Enkele regels:

  1. Degene die 10 correcte resultaten heeft wint 1 bitcoin
  2. Je geeft het totaal aantal doelpunten van de wedstrijden ook in, bij een tiebreaker (er kan maar 1 winnaar zijn)
  3. Indien er geen winnaar is, wint de beste 2de 0.01 bitcoin
  4. Enkel live weddenschappen tellen mee
  5. Bij geen winnaar gaat de volgende prijs omhoog met 0.05 bitcoin, tot maximaal 3
  6. Je kan je bet niet voortijdig uitcashen bij deze promo

De warme Stake.com community

Het laatste aspect aan Stake.com wat je niet echt verwacht van een sportsbook is hun uitgebreide, toegewijde community. Op hun discord kanaal kan je bijvoorbeeld al redelijk vaak wat gratis weddenschappen ontvangen.  Je kan zelfs geld verdienen door goede posts in hun forum te plaatsen. Als trouwe klant heb je dus vaak een beloning bij Stake.com, wat altijd mooi meegenomen is.