SuperLenny Ervaringen & Review

SuperLenny Review

SuperLenny accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst.

Bekijk in onderstaand schema direct onze SuperLenny Ervaringen op basis van de 10 belangrijkste punten die van belang zijn bij het kiezen voor een geschikte bookmaker. Is SuperLenny voor jou een geschikte bookmaker? Klik dan direct op de gele button onder het schema en meld je aan. Heb je liever meer informatie? Lees dan gerust onder het schema verder en leer meer over SuperLenny.

SuperLenny Review
NL Vlag Donker
1. Aanmelden  NLD  BEL X  LUX X
2. Taal website NLD X  ENG   DUI
3. In | 4. Uitbet.  iDeal  | X  Bancontact X | X  Visa/Mast.  | X
 Neteller  |   Skrill  |   PaySafe  | X
 PayPal X | X  HiPay X | X  Boeking  
5. Klantenservice  E-Mail   Live-Chat   Telefoon X
 Goed ★★★  Gemiddeld ★★  Matig 
6. SuperLenny Bonus ★★★
7. Promoties  ★★
8. Wed Aanbod  ★★★
9. Mobiel Wed. ★★★
10. Quoteringen ★★
Beoordeling 8,0/10
SuperLenny logo klein

SuperLenny is onderdeel van Betit Operations en voorzien een licentie in Malta wat ervoor zorgt dat de betrouwbaarheid zeer hoog is. Het kent een groot klantenbestand voor casino spelen en sinds enige tijd timmert het ook hard aan het vergroten van haar klantenbestand in de sportsbook. Een manier om dit te bewerkstelligen is de ongekend flexibele en aantrekkelijke € 50 welkomstbonus. Verder kent het een prima wedden aanbod, een zeer goede website en bijbehorende mobiele app en een top klantenservice. Al deze facetten zorgen voor een totaalscore van 8.0 voor SuperLenny.

SuperLenny Hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

SuperLenny Ervaringen in 10 stappen

In bovenstaande tabel heb je op een snelle wijze kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers SuperLenny Ervaringen. Als je op zoek bent naar meer informatie en verdere beschrijvingen kun je onderstaand verder lezen. De 10 belangrijkste punten die een bookmaker toebehoren worden allen besproken. Denk hierbij aan SuperLenny Account Aanmaken tot SuperLenny Voetbal & Sport. Ook de SuperLenny Quoteringen en SuperLenny Mobiel komen aan bod. Lees dus voor meer informatie onderstaand verder in het SuperLenny Review & Ervaringen overzicht.

1. SuperLenny Account aanmaken

SuperLenny is beschikbaar voor alle wedders uit Nederland. Nadat je op een van de SuperLenny buttons op onze website klikt, kom je automatisch op de website van SuperLenny terecht. Nadat je op ´signup´ hebt geklikt kun je je persoonlijke gegevens invullen en je registratie voltooien.

2. SuperLenny Website

De website van SuperLenny is een van de onderdelen waarmee het uitblinkt ten opzichte van andere bookmakers. Het design is mooi, de snelheid is hoog en de navigatie is erg gemakkelijk. Een plezierige wedomgeving is hiermee gegarandeerd. Je zult ook op verschillende plaatsen op de website een hert tegenkomen. Dit is de zogenaamde mascotte van het merk. De website is verder onder andere in het Engels en in het Duits beschikbaar.

3. SuperLenny Geld Storten

SuperLenny Voetbal & Sport biedt verschillende betaalopties aan. Zo behoort het allereerst tot de Bookmaker iDeal wat een storting voor Nederlanders zeer toegankelijk maakt. Daarnaast kun je ook storten met Visa, Mastercard, Skrill, Neteller en een PaySafeCard. Storten kan reeds vanaf € 10.

SuperLenny betaalmethoden

4. SuperLenny Uitbetalen

Waar SuperLenny vele verschillende betaalopties biedt heb je qua uitbetalen met Skrill, Neteller en een reguliere bankoverschrijving ook voldoende mogelijkheden. Een terugstorting naar Skrill en Neteller is vaak binnen enkele tellen voltooid terwijl een bankoverschrijving doorgaans enkele werkdagen kost.

5. SuperLenny Klantenservice

De SuperLenny Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: support-en@superlenny.com
  • Live – Chat
  • FAQ Sectie

Het bijzondere aan de klantenservice van SuperLenny is dat deze 24/7 actief is. Je kunt je dus altijd per chat of email wenden aan hun en binnen korte tijd krijg je een gepast antwoord.

6. SuperLenny Bonus

De SuperLenny Bonus is een zeer grote reden om je bij deze bookmaker aan te melden. Je krijgt namelijk een bonus van 50% tot € 50 op je eerste storting. Niet zozeer het bonuspercentage of bonusbedrag maken deze bonus speciaal maar des te meer de bonus voorwaarden. Je hoeft je stortingsbedrag niet rond te spelen en je bonusbedrag slechts 6x! Al je weddenschappen op odds van 2.00 of hoger tellen mee en je hebt in totaal 30 dagen de tijd. Met een inzet van € 300 speel je je € 50 bonus dus reeds geheel vrij! Je ontvangt de bonus bij een storting met iDeal, Visa, Mastercard of een reguliere bankoverschrijving. Eerste stortingen met Neteller, Skrill en PaySafeCard leveren je helaas geen bonus op.

SuperLenny Stortingsbonus

7. SuperLenny Promoties

Naast de welkomstbonus profiteer je bij SuperLenny ook dagelijks van een odds boost. Elke dag selecteert SuperLenny een wedstrijd van de dag en vanaf 1 uur voor aanvang van het desbetreffende duel vind je de verhoogde odds terug. Daarnaast kun je als reguliere speler ook de VIP Member Club lid worden. Dit zorgt voor een persoonlijke account manager, exclusieve aanbiedingen en snellere aanbiedingen. Daarnaast heeft SuperLenny zo nu en dan tijdelijke promoties omtrent speciale duels of toernooien. Variërend van Gratis Wedden tot stortingsbonussen.

8. SuperLenny Wedden Aanbod

Met zo´n 25 verschillende sporten waar je op kunt inzetten naast politieke en e-sports weddenschappen is het wedden aanbod van SuperLenny behoorlijk. Voor vele voetbalwedstrijden vind je daarnaast meer dan 80 verschillende selecties terug waar je op kunt inzetten. Dit kan zowel pre-match als live. Een voordeel daarnaast is dat je bij SuperLenny niet aan limieten gebonden bent, zo kun je dus ongelimiteerd inzetten!

9. SuperLenny Mobiel Aanbod

Bij een zeer goede website hoort natuurlijk ook een zeer goede mobiele website. Daarmee houdt het echter niet op bij SuperLenny, het biedt je namelijk ook de mogelijkheid om via een mobiele app te wedden. Deze app werkt net als de website vliegensvlug en is beschikbaar voor zowel Android als iOS.

10. SuperLenny Quoteringen

Als we de quoteringen van SuperLenny bekijken zien we dat SuperLenny een quoteringen marge van 5,6% op voetbalevenementen hanteert en 5,9% over de overige sporten gezien. De quoteringen van SuperLenny zijn hiermee van gemiddelde waarde in vergelijking met andere bookmakers maar ook zeker niet slecht.

SuperLenny Beoordeling & Conclusie: 8/10

Bovenstaand hebben we je kennis laten maken met onze SuperLenny Ervaringen. SuperLenny heeft recentelijk meer en meer focus op haar sportsbook gelegd en dit zien we ook terug in het aanbod. De hoeveelheid promoties en de quoteringen kunnen weliswaar wat hoger maar bijvoorbeeld het wedden aanbod, de website, de klantenservice en de mobiele app zijn van een zeer hoog niveau. Dit aangevuld met de geweldige welkomstbonus maakt het een aanmelding bij SuperLenny zeker waard. Een score van 8/10 heeft deze bookmaker zeker verdiend!

SuperLenny Stortingsbonus