SuperLenny Bonus

SuperLenny accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatieve Bookmaker Bonus of gewoon meteen Betcity bonus.

De SuperLenny bonus is nu exclusief beschikbaar via Beste-Bookmakers.com en is een stortingsbonus van 50% tot € 50 voor nieuwe klanten. Wat deze bonus zo speciaal maakt is dat je enkel je bonusbedrag 6x hoeft in te zetten op odds van 2.00 of hoger. Hier heb je in totaal 30 dagen de tijd voor!

SuperLenny Bonus Review
NL Vlag Donker
 Stortingsbo. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 50 ★★★
2. Bonus %:
 50% ★★
3. Vrijspelen: 6 x bonus ★★★
4. Quotering: 2.00 ★★★
5. Tijdsduur: 30 dagen  ★★★
Beoordeling 9/10
SuperLenny logo klein 

Deze Bonus is exclusief beschikbaar via Beste-Bookmakers.com website en niet terug te vinden via de reguliere SuperLenny website. Klik dan ook op een van de buttons op onze website en meld je aan. Vervolgens kun je een storting maken met o.a. iDeal, Visa, Mastercard of een reguliere bankoverschrijving en ontvang je direct 50% bonus tot maximaal € 50. Stortingen met Skrill, Neteller of PaySafeCard leveren je helaas geen bonus op. Je kunt zowel enkelvoudige als combinatieweddenschappen spelen. Zolang de (gecombineerde) odd 2.00 of hoger is, telt de bet mee voor het vrijspelen!

SuperLenny Stortingsbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

SuperLenny Bonus Voorbeeld

Stel je maakt een storting van € 100. Hierna zul je zien dat je direct € 50 bonus ontvangt wat resulteert in een totaalsaldo van € 150. Je hoeft nu enkel je bonusbedrag 6x in te zetten op odds van 2.00 of hoger binnen 30 dagen. Nadat je dus binnen 30 dagen voor 6 x 50 = € 300 aan weddenschappen plaatst is je gehele bonus reeds vrijgespeeld!

SuperLenny Bonus Conclusie

Met een bonuspercentage van 50% en bonusbedrag van € 50 is de SuperLenny Bonus van prima niveau. Wat de SuperLenny Stortingsbonus echter zo speciaal maakt zijn de zeer flexibele bonus voorwaarden. Je hoeft nu door de exclusieve deal tussen Beste-Bookmakers.com en SuperLenny enkel je bonusbedrag 6x in te zetten op quoteringen van 2.00 of hoger! Met 30 dagen heb je hier ruim voldoende de tijd voor en een bonuswaardering van 10 punten is dan ook meer dan verdiend!

[separator /]

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie