Svenbet Bonus

Helaas is Svenbet niet meer beschikbaar vanaf Nederlandse IP-adressen. Je kan dus enkel nog bij Svenbet wedden vanuit het buitenland. Kies voor de Betcity bonus in de plaats!

De Svenbet Bonus is een exclusieve stortingsbonus van een knappe 100% tot € 125. Deze moet na het ontvangen  voor 6 maal je stortings- en bonusbedrag ingezet worden op odds van 2(+) binnen 30 dagen om je bonusgeld om te zetten in echt geld. Sowieso een bonus die de moeite waard is! Zowel Nederland als Belgie kunnen genieten van dit aanbod. Lees dus nu verder om niets te missen over het Svenbet welkomstbonus offer via onderstaande Svenbet Bonus Review.

De Svenbet Bonus details: 8.9/10
Bonus Type: Exclusieve Stortingsbonus
Min Storting: € 30
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 125
Is er een Bonus Code? Ja! SBOOKX6 is de bonuscode
Voorwaarden kort: 6 x storting + 6 x bonus op 2.00(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

In totaal zal je 6 keer je bonus + storting moeten inzetten op 2.00(+) odds binnen de 30 dagen tijd.

(125 x 6) + (125 x 6) = €1500

Je ontvangt de 100% bonus direct na je eerste storting. Een storting van € 125 levert je direct een gezonde speelbalans van € 250 op!  Vergeet niet om de Svenbet bonus code SBOOKX6 in te geven. Wedden op tennis, handicaps en draw no win bets tellen echter niet mee om de bonus rond te spelen. Het minimum stortingsbedrag dat nodig is om de bonus te ontvangen is € 30. Stortingen met Neteller of Skrill zijn mogelijk maar hiermee kan je helaas niet de welkomst bonus mee ontvangen.

sbook bonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Svenbet Bonus Voorbeeld

De Svenbet Welkomstbonus levert je 100% extra tot € 125 op na je eerste storting. Als je € 100 stort dan krijg je dus meteen € 100 bonus met een totaal speeltegoed van € 200. Je dient nu je stortingsbedrag 6x in te zetten (= 6 x 100 = € 600) en je bonusbedrag 10x (= 6 x 100 = € 600). Nadat je dus voor € 1200 hebt gespeeld op quoteringen van 2.00 of hoger is je € 100 bonusgeld meteen omgezet in echt geld. De tijdsduur van 30 dagen zal hier zeker toch nog genoeg voor zijn. Begin dus meteen met te wedden op je favoriete sporten en claim je welkomstbonus bij Svenbet! Vergeet de bonuscode niet: SBOOKX6.

Svenbet Bonus Conclusie

De Svenbet Welkomstbonus is van prima niveau. Allereerst is het bonuspercentage en bonusbedrag van best wel sterk. Het 6x vrijspelen van je stortings- en bonusbedrag is een beetje aan de hoge kant, maar toch nog beter dan verschillende andere bookmakers. De tijdsduur van 30 dagen is wellicht wat minder lang dan bij de concurrentie maar voor het 6x rondspelen is dit nog toch nog wel voldoende tijd. De minimum quotering van 2.00 is tot slot ook wel behoorlijk, waardoor de Svenbet Bonus bij ons een 7.5 scoort. Al bij al raden we de Svenbet Bonus toch zeker aan. Waag nu je kans en misschien win jij vandaag nog je wedden fortuin! Wacht niet langer, klik op de onderstaande link en meld je aan voor je Svenbet welkomstbonus.

Klik op de onderstaande afbeelding en profiteer van 100% tot € 125 via de Svenbet bonus!first deposit sbook bonus

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen Belgie