Svenplay app

Svenplay is een van onze beste bookmakers die beschikbaar is in Nederland. Ze zijn zowel te bereiken via de desktop-versie van hun website. Maar kan je ook mobiel wedden bij Svenplay? Een antwoord op je vraag over Svenplay mobiel vind je hier. De Svenplay Android App of Svenplay iPhone App zijn momenteel niet te vinden in de app stores of op Google Play. Gelukkig kan je wel terecht bij Svenplay via je mobiele browser. Bezoek Svenplay meteen via de knop.

Opgelet: momenteel aanvaardt bookmaker Svenplay geen nieuwe Nederlandse of Belgische spelers. De kansspelwetgeving brengt weldra meer duidelijkheid. Bekijk onze mobiel wedden apps-pagina voor alternatieven.

Svenplay Mobile Website

De Svenplay mobiele website werkt precies zoals hun desktop-versie dat doet. Wanneer je de pagina opent, zie je onmiddellijk het aanbod voor de Svenplay bonus. Daarover kan je alles ontdekken via de gelinkte pagina. Wanneer je je vervolgens aanmeldt door te klikken op ‘Play Now’, kom je op de aanmeldpagina terecht. Via ‘Deposit’ kan je je account verder aanmaken. Dat doe je door je correcte gegevens op te geven bij het registratieformulier. Vergeet ook je bonus code niet in te voeren, zodat je recht hebt op de 100% tot 100 euro bonus met exclusieve, voordelige rondspeelvoorwaarden.

svenplay exclusieve bonus code

Svenplay App Downloaden

Als je staat te springen om de Svenplay app te downloaden, ben je er aan voor de moeite. Momenteel hebben de mannen achter Svenplay nog geen app voor noch Android of Iphone ontwikkeld. Mochten deze apps in de nabije toekomst toch beschikbaar zijn, kan je een update verwachten van ons waar je de svenplay .apk-bestand kan vinden en hoe te downloaden. Aanmelden via de Svenplay app kan momenteel dus nog niet. Je kan gelukkig wel registreren via de mobiele site. Dat doe je via Safari voor je Apple-telefoon of iPad. Op Android-toestellen is de meest gebruikte en vooraf geïnstalleerde browser Google Chrome, maar Svenplay mobile site werkt via de meeste browsers.

Svenplay app ervaringen

Laten we even vergeten dat de app nog niet bestaat, en hier dan maar de Svenplay mobiele site reviewen. Uit eerste Svenplay ervaringen blijkt dat de mobiele site precies zo werkt als op de desktop computer, hetzij dan lichtelijk anders gelayout. De navigatie loopt vlot en wijst zichzelf uit. Je kan je betslip ook makkelijk bekijken, eenmaal je een weddenschap hebt geplaatst. Door eenvoudig het scherm aan te raken, doet de Svenplay mobiele site alles wat je met een muisklik kan bereiken. We zijn er van overtuigd dat mobiel wedden apps de toekomst zijn voor bookmakers. Of Svenplay een app in ontwikkeling heeft, is momenteel nog niet bekend.

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie