Svenplay bonus

Hier ontdek je al wat je hoeft te weten over de exclusieve SvenPlay bookmaker bonus, met veel betere rondspeelvoorwaarden dan de algemene bonus. In de kader lees je meteen alles wat je hoeft te weten, indien je nog meer informatie nodig hebt, lees dan verder of lees onze Svenplay review!

Opgelet: Wij adverteren enkel bookmakers met landelijke licenties. SvenPlay behoort daar niet meer toe. Nederlanders nemen best een kijkje op onze bookmakers Nederland-pagina. Of maak het jezelf makkelijk, en ga meteen voor de Betcity free bet bonus.
De SvenPlay Bonus details: 8.5/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 20
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 100
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 6 x bonus- en stortingsbedrag op 2.00(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

Na je storting krijg je 20 dagen de tijd om in totaal 6 keer je bonus- en je stortingsbedrag in te zetten op odds van ten minste 2.00.

(100 x 6 x 2)  = € 1200

 

Wil je een account aanmaken bij SvenPlay? Dat kan via de aanmelden-knop. Bovendien kom je zo meteen op de pagina waar je eerste SvenPlay stortingsbonus kan claimen. Je kan deze eenmaal claimen en wel op je eerste storting. Je krijgt de sportsbook welkomstbonus dan meteen op je account gestort. De maximale bonus die je bij deze eerste storting kan claimen, bedraag 100% tot 150 euro voor de algemene bonus, maar: deze moet je uiteraard rondspelen. En daar liep het niet helemaal goed met de normale SvenPlay bonus, als je het ons vraagt. Als bookie doen ze het verder op alle vlakken prima; ze zijn bereikbaar, hebben een uitgebreid wedaanbod… De eerste stortingsbonus daarentegen dien je 14x rond te spelen, zowel het bonus- als het stortingsbedrag.

Wij hebben voor onze lezers een exclusieve deal kunnen maken met Svenplay. Daarbij kan je gebruik maken van de promo code WED100SVP! om zo 100% tot honderd euro te kunnen claimen, weliswaar aan veel betere rondspeelvoorwaarden dan de standaard bonus. In plaats van 14x rondspelen, kan je deze 100% tot € 100 al vrijspelen na 6x. Dat is een heus verschil: € 1200 inzetten om je € 100 te claimen, of € 4200 inzetten om € 150 te claimen…

Dit moet je doen op odds van minimaal 2.00 quotering, en daarbij worden systeemweddenschappen en zogenaamde ‘chain’-bets uitgesloten. Ook bepaalde sporten, waaronder tennis en baseball, tellen niet mee voor het vrijspelen. Het komt er dus op neer dat je slechts outrights en enkele live-weddenschappen kan benutten om deze bonus vrij te spelen, en dat vinden we niet al te denderend.

Verder biedt SvenPlay.com nog voldoende andere redenen om laaiend enthousiast van te worden, dankzij de inspanning van hun moederbedrijf Campeon Gaming. Daarbij draait sportwedden niet alleen om de welkomstbonus, hoewel die natuurlijk altijd mooi meegenomen is. We zijn al heel blij dat SvenPlay naar onze lezers toe de toegeving wilde doen, door hun bonusvoorwaarden aan te passen. In die zin worden we weer warm van de Svenplay bonus, en hebben we een reden om extra inspanning te tonen en hem rond te krijgen.

svenplay exclusieve bonus code

Sven-Play Bonus Voorbeeld

We kozen voor deze exclusieve bonus van 100% storting met het maximum bedrag van € 100. Het minimum bedrag om deze te claimen, is € 20. De minimum odds waarop je moet inzetten om hem te vrijwaren, zijn 2.00. Je moet 6 x het stortings- en het bonusbedrag inzetten. Dat komt erop neer dat je dus 100 x 6 x 2 = een totaalbedrag van € 1200 moet rondspelen. Pas eenmaal je dat bedrag hebt kunnen rondspelen, kan je je bonus tot € 100 helemaal de jouwe noemen. De tijd is weliswaar beperkt om dat te doen: van SvenPlay krijg je 20 dagen om vrij te spelen.

Maar dan ben je beter af met de exclusieve € 100 bonus, dan de standaard € 150 die ze aanbieden. Die laatste moet je namelijk 14x rondspelen, wat op een totaal bedrag van 150 x 14 x 2 = € 4200 zou neerkomen…

SvenPlay Bonus Conclusie

Terwijl de originele Svenplay bookmakers bonus wel een aardig bedrag tot 150 euro biedt, waren we echter teleurgesteld van de rondspeelvoorwaarden die daarbij komen kijken. Een periode van 20 dagen is bovendien niet erg veel om zulk een hoog bedrag rond te kunnen spelen. Dat vinden we erg jammer van SvenPlay, die verder een van onze betere bookies is die we online kunnen vinden. Stel nu dat je de maximale bonus van 150 wil claimen. Kan jij erin slagen om binnen net geen drie weken, het bedrag van € 4200 rond te spelen?

Als je dat lukt, dan  heb je die bonus van 150 euro wel zeker hard verdiend. Maar het punt is dus dat we van Sven-Play.com toch net een betere deal verwachtten, en na even aandringen bij de Svenplay klantendienst ook gekregen hebben. De 100% bonus tot € 100 is weliswaar een lager bedrag, maar zeker de wagering requirements zijn nu meer dan gehalveerd, zijn we weer tevreden van de Svenplay-bookie bonus. Vergeet de promo code voor je bonus niet bij het aanmelden, om de exclusieve bonus te claimen: “WED100SVP!”. Storten bij SvenPlay kan onder meer met IDEAL en VISA.

>> Online Voetbal Gokken Sites Nederland <<   >> Sportweddenschappen België  <<