Sven-play

Svenplay bonus

Hier ontdek je al wat je hoeft te weten over de SvenPlay bookmaker bonus. In de kader lees je meteen alles wat je hoeft te weten, indien je nog meer informatie nodig hebt, lees dan verder of lees onze Svenplay review!

De SvenPlay Bonus details: 5.5/10
Bonus Type: Eerste Stortingsbonus
Min Storting: € 20
Percentage 100%
Maximum Bedrag € 150
Is er een Bonus Code? Nee
Voorwaarden kort: 14 x bonus- en stortingsbedrag op 2.00(+) odds
Tijdsduur + Voorbeeld  

Na je storting krijg je 20 dagen de tijd om in totaal 14 keer je bonus- en je stortingsbedrag in te zetten op odds van ten minste 2.00.

(150 x 14 x 2)  = € 4200

 

Wil je een account aanmaken bij SvenPlay? Dat kan via de aanmelden-knop. Bovendien kom je zo meteen op de pagina waar je eerste SvenPlay stortingsbonus kan claimen. Je kan deze eenmaal claimen en wel op je eerste storting. Je krijgt de sportsbook welkomstbonus dan meteen op je account gestort. De maximale bonus die je bij deze eerste storting kan claimen, bedraag 100% tot 150 euro.

Let wel dat je deze uiteraard moet rondspelen. En daar loopt het niet helemaal goed bij SvenPlay, als je het ons vraagt. Als bookie doen ze het verder op alle vlakken prima; ze zijn bereikbaar, hebben een uitgebreid wedaanbod. De eerste stortingsbonus daarentegen, dien je 14x rond te spelen, zowel het bonus- als het stortingsbedrag. Dit moet je doen op odds van minimaal 2.00 quotering, en daarbij worden systeemweddenschappen en zogenaamde ‘chain’-bets uitgesloten. Ook bepaalde sporten, waaronder tennis en baseball, tellen niet mee voor het vrijspelen. Het komt er dus op neer dat je slechts outrights en enkele live-weddenschappen kan benutten om deze bonus vrij te spelen, en dat vinden we niet al te denderend. Verder biedt SvenPlay.com voldoende redenen om laaiend enthousiast van te worden, dankzij de inspanning van hun moederbedrijf Campeon Gaming. Daarbij draait sportwedden niet alleen om de welkomstbonus, hoewel die natuurlijk altijd mooi meegenomen is. In die zin worden we niet warm van de Svenplay bonus, maar het is een reden om extra inspanning te tonen en hem alsnog rond te krijgen.

svenplay welkomstbonus sport

Sven-Play Bonus Voorbeeld

We kozen voor de bonus van 100% storting met het maximum bedrag van € 150. Het minimum bedrag om deze te claimen, is € 20. De minimum odds waarop je moet inzetten om hem te vrijwaren, zijn 2.00. Je moet 14 x het stortings- en het bonusbedrag inzetten. Dat komt erop neer dat je dus 150 x 14 x 2 = een totaalbedrag van € 4200 moet rondspelen. Pas eenmaal je dat bedrag hebt kunnen rondspelen, kan je je bonus tot € 150 helemaal de jouwe noemen. De tijd is weliswaar beperkt om dat te doen: van SvenPlay krijg je 20 dagen om vrij te spelen.

SvenPlay Bonus Conclusie

Terwijl deze bookmakers bonus wel een aardig bedrag tot 150 euro biedt, zijn we echter teleurgesteld van de rondspeelvoorwaarden die daarbij komen kijken. Een periode van 20 dagen is bovendien niet erg veel om zulk een hoog bedrag rond te kunnen spelen. Dat vinden we erg jammer van SvenPlay, die verder een van onze betere bookies is die we online kunnen vinden. Stel nu dat je de maximale bonus van 150 wil claimen. Kan jij erin slagen om binnen net geen drie weken, het bedrag van € 4200 rond te spelen? Als je dat lukt, dan  heb je die bonus van 150 euro wel zeker hard verdiend. Maar het punt is dus dat we van Sven-Play.com toch net een betere deal verwachtten. Zeker de wagering requirements dus mogen wel eens worden aangepast. Als we met zijn allen hard genoeg roepen via de SvenPlay klantendienst, luisteren ze misschien sneller…

>> Online Voetbal Gokken Sites Nederland <<   >> Sportweddenschappen België  <<