Tipico app

Let op: op dit moment kun je bij Tipico als Nederlander of Belg niet wedden. Hier kan binnenkort verandering in komen.  Kies voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst om direct te spelen. 

Tipico is een bekende Duitse bookmaker waar onze Oosterburen vaak gebruik van maken als ze willen mobiel wedden op sport. Omdat er een kans aanwezig is dat we binnenkort vanuit onze landen ook bij deze bookmaker kunnen wedden bespreken we hier alvast hoe het mobiel wedden er aan toe gaan.

Er is zowel een Android als een iOS app te downloaden. Hieronder zullen we bespreken beide versies en natuurlijk kijken we of er een mobiele website beschikbaar is en hoe je de apps kunt installeren.

De Tipico apps zien er vrijwel hetzelfde uit als de website. Er is veel aandacht gestoken in het design van de app. Het oogt gebruiksvriendelijk en zonder al te veel schreeuwerige animaties of afbeeldingen. Je komt om te wedden en daarom zie je: sportweddenschappen. Het wedaanbod is 100% gematcht aan dat van de website zelf, je vindt er een ruime keus aan verschillende bets.

Tipico app stores

©Tipico

Tipico Mobile Website

Een mobiele website laat je vaak direct inzetten op je favoriete sporten en bij Tipico is dat niet anders. De website doet het prima op allerlei mobiele apparaten. Of het nu een wat oudere iPhone is of de nieuwste IPad Pro, de Tipico website past zich moeiteloos aan je scherm aan. Het versimpelde design is dan niet oogverblindend mooi, je ziet wel gelijk waar je voor komt. Het gaat net iets te ver om het saai te noemen. Je moet denken aan witte achtergronden en heel veel sportweddenschappen, zonder mooie afbeeldingen en animaties.  De mobiele site laadt snel en navigeert je vrij snel naar de juiste wedstrijd of competitie door de handige zoekfunctie. Een prima aanvulling op de Android en iOS app.

 

De mobiele website van Tipico blinkt niet uit in pracht en praal maar doet zijn werk goed. Alle informatie is goed zichtbaar op je scherm en er is een vrij gemakkelijke navigatie. Er is duidelijk gekozen voor Duitse degelijkheid en dat maakt het wedden best aangenaam. Als je meer informatie wilt lezen over het wedden bij Tipico dan raden we je aan onze Tipico review eens door te lezen

tipico app wedden op sport

© Tipico

Tipico App Downloaden

Als je graag op mobiel wedt via een app zit je bij Tipico goed. Er is een Android en iOS applicatie die beiden prachtig werken. Naast de mobiele website kun je er dus voor kiezen om de app te downloaden op je mobiele toestel. Met een app wordt het wedden vaak net iets gemakkelijker. Deze applicaties worden net wat beter getoond op je mobiele scherm en werken vaak gewoon net iets beter dan het wedden in een mobiele browser, Hoe het downloaden in z’n werk gaat zie je hieronder.

Tipico App Android

De Tipico Android app kun je downloaden door met je telefoon naar de Tipico website te gaan.  In de footer van de website zie je daar Tipico Android vermeld staat en ook het logo van de Google Play Store. Door hierop te klikken zal je op de download pagina terecht komen waar je alleen nog maar de instructies hoeft te volgen.

 

Ook elders op de Tipico website kom je verschillende Android app vermeldingen tegen. Zo kun je Tipico APK, Tipico for Android en Tipico App Android tegenkomen in verschillende footers. Deze zullen je allemaal instructies geven over hoe je de Android app van Tipico kunt downloaden.

Tipico iPhone App

Om de Tipico app op je iPhone of Ipad te krijgen ga je naar de app store en zoek je Tipico. De Tipico app zou direct naar boven moeten komen. Hoewel je nu nog niet kunt wedden op de app zelf, is de app wel gewoon beschikbaar. Je kunt alvast even rondkijken om te zien of de app voor jou goed werkt. Wil je nu wel alvast wedden op sport dan raden we je toch echt aan om te kiezen voor een alternatief die wel beschikbaar is. Deze vind je terug op onze bookmakers Nederland en bookmakers Belgie pagina.

Tipico voetbalwedden

©Tipico

Tipico App Ervaringen

Met een degelijk design en een vracht aan sportweddenschappen is het aangenaam vertoeven op de Tipico app. Dit geldt voor zowel de Android app als de Iphone app. Ook de mobiele website van Tipico werkt prima. De navigatie is heel gemakkelijk en werkt prettig. In de tijd die we besteed hebben op de verschillende versies heeft Tipico ons geen problemen gebracht. De apps zijn niet gecrasht en het laden ging zeer snel. Je moet van degelijkheid houden en niet te veel fancy animaties willen, want vergeleken met andere apps is Tipico misschien wat saai. Het aanbod maakt echter een hoop goed. Wil je nu meer weten over deze bookmaker of ben je benieuwd of er een Tipico bonus is, dan geven onze reviews je meer dan genoeg informatie.

Bookmakers Nederland   > Bookmakers Belgie