Tipico Bonus

Belangrijk: Tipico accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische klanten meer. Je kunt nu echter direct kiezen voor een andere interessante bonus in ons bookmaker bonus overzicht. Of kies voor Betcity bonus.

De Tipico welkomstbonus is een aantrekkelijke bonus voor nieuwe klanten uit Nederland. Je krijgt een bonus van 100% tot € 100 en dit tegen fantastische bonusvoorwaarden. Je hoeft enkel je stortingsbedrag plus je bonusbedrag, driemaal rond te spelen. De quotering van de weddenschap moet wel minstens 2.00 bedragen, maar je hebt ongelimiteerd de tijd om de juiste wedstrijden hiervoor uit te pikken. Geen tijdsdruk en dit maakt het wedden veel makkelijker natuurlijk. Je kan via iDeal storten, maar vergeet niet dat je je moet aanmelden via een van deze banners op deze pagina.

Tipico Bonus Review
NL Vlag Licht
 Stortingsbo. Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 100 ★★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 3 x storting
3 x bonus
★★★
4. Quotering: 2.00 ★★
5. Tijdsduur: Geen limiet ★★★
Beoordeling 9/10
Tipico aanmelden 

Nadat je op de banner hebt geklikt, kan je je registreren. Hier vul je dan je gegevens in en onderaan de pagina zal je ook zien dat je in aanmerking komt voor de bonus. Als je daarna een storting maakt via iDeal, Visa, Mastercard, PaySafeCard of bankoverschrijving, zal je ook de bonus ontvangen. Een eerste storting met Neteller of Skrill levert je geen bonus op.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa, Mastercard, PaySafeCard of overschrijving.
Tipico Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

Tipico Bonus Voorbeeld

Als je een storting maakt van € 100, zal je daarbovenop dus € 100 bonus ontvangen. Je hebt dan een balans van € 200 en je kan dit vrijspelen door driemaal je stortingsbedrag en bonusbedrag rond te spelen. Dit maakt een totaal van € 600. Zodra je een bet plaats van 2.00 odd dan telt het mee om de bonus vrij te spelen. Neem rustig de tijd om de bonus vrij te spelen, want er is geen enkele tijdsdruk.

Tipico Bonus Conclusie

Wij zijn zeker fan deze Tipico welkomstbonus. Slechts driemaal rondspelen is perfect haalbaar, vooral omdat je voldoende weddenschappen hebt die in aanmerking komen om deze bonus vrij te spelen. De minimum notering van 2.00 is wat aan de hoge kant, maar is zeker niet onoverbrugbaar. We geven de bonus daarom ook 9 op 10. We raden iedereen aan om zich aan te melden via deze banners en te genieten van de bonus.