Tipico Klantenservice

Tipico is nog niet actief in Nederland. Daar kan binnenkort verandering in komen maar je kunt natuurlijk wel alvast kiezen voor een alternatief uit de bookmakers Nederland of goksites België lijst.

Vraag jij je af hoe het met de klantenservice gesteld is van Tipico of heb je nu al vragen die je deze bookmaker wilt stellen, maar weet je niet hoe? Dat moet je deze review over de Tipico klantenservice even doorlezen. Hier vertellen we je namelijk op welke verschillende manieren je de klantenservice kunt bereiken en hoe snel ze op je vragen reageren. Als jij veel waarde hecht aan de klantenservice van een bookmaker dan doe je er goed aan om dit artikel eens door te pluizen.

Tipico Klantenservice Algemeen

Tipico is nog niet zo’n hele bekende bookmaker in Nederland en België maar heeft al een redelijke naam in Duitsland. Er is een kans dat we deze Duitse bookmaker binnenkort ook op onze markten gaan zien. Op dit moment is de website in het Engels en Duits beschikbaar en hetzelfde geldt dan ook voor de klantenservice. Er zijn twee manieren om contact op te nemen met de klantenservice, dat is geen ruime keuze. We zullen ze hieronder bespreken.

 

tipico helpcenter klantenservice

Tipico FAQ

Alxs je met een vraag zit, zoek je natuurlijk altijd naar een help knop of contact pagina. Bij Tipico vind je die link in de footer van elke pagina. Je merkt hier dat het help center een hele uitgebreide FAQ betreft. Als je niet tevreden bent met het antwoord op een van de vragen zie je een contact us knop staan. De vragen zijn gemakkelijk en logisch onderverdeeld in speciale thema’s zoals uitbetalen, storten, spellen en privacy.

Tipico Mail / Contact

Zodra je een vraag hebt die je niet ziet in het help center kun je klikken op “Contact us”. Als je dat gedaan hebt zie je een contactformulier verschijnen waar je jouw vraag kan stellen en ook bijlagen kunt toevoegen. Tipico geeft je niet direct een e-mail adres waar je naar toe kunt mailen. Vragen in het Duits gesteld mogen naar support-de@tipico.com, Engelstalige vragen kun je sturen naar support-en@tipico.com. Tipico streeft er naar om alle emails binnen een aantal uur te beantwoorden. Eerlijkheidshalve kunnen we je wel vertellen dat je rekening moet houden met 12 – 24 uur op werkdagen. Het komt zelfs voor dat je 48 uur moet wachten op antwoord.

Tipico contactformulier

 

Tipico Klantenservice Conclusie

We hadden graag nog een aantal andere contactmogelijkheden gegeven maar het aanbod bij Tipico om met de klantenservice te spreken is niet echt om over naar huis te schrijven. Je hebt dan wel een heel uitgebreide FAQ die met een fancy naam Help Center wordt genoemd, de enige mogelijkheid om de klantenservice te bereiken is per e-mail/contactformulier. Heb je een dringende vraag? Dan moet je hopen dat er iemand is die een goed antwoord geeft binnen korte tijd.

Geen live chat en geen vermelding van een telefoonnummer op de website. Wat dat betreft krijgt Tipico dan ook een flink onvoldoende op het onderdeel klantenservice. Wel zonde aangezien we best positief waren over het Tipico storten en Tipico uitbetalen. We hebben gemerkt dat Duitse vragen net wat sneller beantwoord worden dan Engelse, daar kun je je voordeel mee doen als je een aardig woordje Duits spreekt.

> Ga naar Tipico Review 

Tipico Contact

Wat is het Tipico telefoonnummer?

Daar kunnen we heel kort over zijn, die is er namelijk niet. Op de Tipico website wordt er geen telefoonnummer aangeboden. Sterker nog via allerlei omleidingen kom je elke keer terecht op het sportsbook van de bookmaker. Prima als je wilt wedden, maar voor vragen is dat niet zo makkelijk. De enige optie die je hebt is een email sturen

Wanneer kan ik Tipico bereiken?

Wanneer je Tipico daadwerkelijk bereikt is niet zeker. Wel kunt je zeven dagen per week 24 uur per dag een email sturen of een contactformulier invullen die waarschijnlijk binnen 24-48 uur beantwoord zal worden.

Wat is het Tipico email adres?

Als je Duits spreekt en schrijft kun je een email sturen naar support-de@tipico.com. Engelstalige vragen mogen naar support-en@tipico.com. Ook is er de mogelijkheid in het help center het contactformulier in te vullen.