Tipico Storten

Probeerde je als Nederlandse klant te storten bij Tipico? Deze site momenteel niet beschikbaar in Nederland maar daar kan vanaf oktober 2021 verandering in komen. Kies nu eerst dus voor alternatieve  NL Bookmakers.

Na het registreren en inloggen bij Tipico is het tijd om geld op je account te zetten zodat je kunt beginnen in te zetten. Wij hebben de verschillende betalingsmethodes bij Tipico hier voor je beschreven. Je leest hier dus hoe je kunt storten maar ook wat het snelste is bij deze bookmaker. Wil je zelf echter gewoon op onderzoek uitgaan en uitvinden wat het beste voor jou werkt, dan kun je ook gewoon direct naar Tipico gaan.

Storten bij Tipico

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je bij deze bookmaker geen geschikte stortingsmethode kunt vinden. Er zijn er namelijk veel beschikbaar. Na het Tipico inloggen kun je bijvoorbeeld met Visa, Mastercard maar ook met Skrill of Neteller betalen. Voorheen was Ideal ook beschikbaar maar omdat Tipico momenteel niet in Nederland actief is, is ook die optie verwijderd. PayPal, GiroPay en Paysafe horen wel nog steeds tot de mogelijkheden. Zoals bij vrijwel elke bookmaker is het overschrijven via bank ook gewoon mogelijk.

Tipico Visa / Mastercard

Als je een Visa of Mastercard creditcard hebt, kun je deze ook gebruiken bij Tipico. Je kunt vrijwel direct over je geld beschikken en dus gelijk beginnen met wedden.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 21.000 (per kalenderweek
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Tipico Paypal

Een andere populaire betalingsmethode bij Tipico is Paypal/ Paypal is een wereldwijde betaalservice die ook bij Tipico wordt aangeboden. Net zoals met een creditcards wordt je storting direct verwerkt

 • Minimum storting: € 10 
 • Maximum storting: € 5.000
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct


betalingsmogelijkheden bij Tipico

Tipico PaysafeCard

Iets minder bekend maar toch ook veel gebruikt bij Tipico is de PaysafeCard. Het voordeel van deze methode is dat je geen bankoverschrijving of eigen creditcard nodig hebt, Je koopt een voucher en gebruikt de code op je voucher. Er  Koop een voucher bij een verkoper in je buurt. Daarna toets je de code van 16 cijfers in op de stortingspagina van Unibet.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 1.000
 • Stortingsduur: Direct

Ook Apple Pay mogelijk

Bij Tipico vind je een goede mix van verschillende betalingsmethoden. Tipico geeft je bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om met Apple Pay te betalen. De tijd heeft dus niet stilgestaan bij deze bookmaker. Met Apple pay betaal je heel gemakkelijk via je (Apple) telefoon. Als je eerder al Visa of Mastercard kaarten aan je Apple Pay systeem hebt gekoppeld kun je zo direct storten bij Tipico.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: € 21.000
 • Stortingsduur: Direct

Conclusie Tipico Storten

Tipico heeft er voor gezorgd dat je op allerlei manieren je storting kunt maken. Traditionele betalingsmogelijkheden zoals bankoverschrijving en creditcard betalingen worden afgewisseld met de laatste technologieën zoals Apple Pay.

 

Met de meeste betalingsmethoden kun je al terecht vanaf € 10 en die lage grens is wel fijn als je niet direct een flink bedrag wilt storten. De maximale stortingsbedragen lopen uiteen en hangen met name af van de betalingsverwerker. Er zijn genoeg mogelijkheden om te storten en we zijn er zeker van dat zodra Tipico zich weer opent op de Nederlandse markt dat er vast een stortingsmethode is die geschikt voor je is.


Tipico Welkomstbonus?

Op dit moment is er geen welkomstbonus bij Tipico en deze bookmaker is momenteel niet beschikbaar in Nederland. Als je op zoek bent naar wedbonussen of actieve bookmakers in Nederland dan kun je altijd kijken op onze Nederlandse bookmakers pagina.

> Ga naar Tipico Review

FAQ - Alles over Tipicostorten

Hoe kan ik bij Tipico storten?

Bij Tipico vind je een mix van betalingsmethoden die traditioneel en vernieuwend zijn. Je kunt met een bankoverschrijving storten maar ook met Visa en Mastercard kun je terecht. Paysafecard en Paypal zijn ook gewoon geaccepteerd en je kunt zelfs met Apple Pay terecht bij Tipico. Ook Giropay, Neteller en Skrill behoren tot de mogelijkheden.

Kan ik bij Tipico met iDEAL storten?

Nederlandse spelers zijn gewend en gehecht aan het storten met iDEAL. Omdat iDEAL al jaren de standaard is in Nederland lijkt het dan ook voor de hand liggend dat ook de bookmakers deze optie aanbieden. Voorheen werd deze betalingsmethode wel aangeboden bij Tipico maar tegenwoordig is dat niet meer het geval. We verwachten stiekem wel dat als Tipico terugkeert op de Nederlandse markt dat iDEAL als methode ook weer mogelijk is. Voorlopig kan je dus niet bij Tipico terecht met iDEAL.

Is er een Tipico storten bonus?

Op dit moment is er geen bonus voor spelers in Nederland. Sterker nog, Tipico is in ieder geval tot oktober 2021 niet meer actief op de Nederlandse markt. We verwachten wel dat Tipico er alles aan zal gaan doen om een Nederlandse vergunning te verkrijgen en kijken dan ook uit naar de eventuele bonus die je gaat ontvangen bij deze bookmaker. Het is dus nog even wachten voor je kunt gaan wedden bij Tipico in Nederland maar we zullen je hierover natuurlijk op de hoogte houden.