Tipico Aanmelden

Wedden bij Tipico was jarenlang een plezier in Nederland. Nu is deze bookmaker tijdelijk niet actief op de Nederlandse en Belgische markt maar daar zou zo maar eens verandering in kunnen komen als ze een vergunning weten te verkrijgen voor de Nederlandse markt. We zullen je op deze pagina alvast goed voorbereiden zodat je exact weet hoe je je bij Tipico kunt aanmelden. We leggen je hier uit hoe je een registratie kunt doen en geven ook vast een tipje van de sluier over de betalingsmogelijkheden

Let op: Tipico was jarenlang een van onze Beste Bookmakers Nederland maar is momenteel dus niet beschikbaar in Nederland of België. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. Tipico heeft op dit moment geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland alleen met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

 

Tipico bonus

Hoe kun je je aanmelden bij Tipico?

  • Zodra Tipico weer actief is in Nederland is registreren een fluitje van een cent. Je hoeft alleen maar op de register knop te klikken en dan ben je binnen twee minuten klaar.
  • In de eerste stap vul je je namen in, kies je een username en password en geef je ook je emailadres door.
  • Zodra deze stap voltooid is kom je bij de tweede en laatste stap waarbij je ook je geboortedatum en adresgegevens invoert. Zorg er altijd voor dat deze adresgegevens correct zijn, onjuist invullen kan namelijk problemen opleveren bij het uitbetalen van winsten.
  • Als je alles correct hebt ingevuld zit het registratieproces er al op. Je zal je account nog even moeten bevestigen via een email die je gaat ontvangen.
  • In de email staat een link waarmee je je account activeert. Vanaf dit moment ben je speler bij Tipico en kun je direct gaan wedden op de mooiste wedstrijden en evenementen.

Geld storten bij Tipico

Nu je bent geregistreerd als speler bij Tipico is het van belang dat je zo snel mogelijk geld op je account zet. Anders kun je natuurlijk niet wedden. Tipico biedt vescheidene stortingsmogelijkheden aan. We hebben de verschillende Tipico storten-mogelijkheden hieronder voor je opgesomd.

  • Visa, Mastercard, Paypal, Banktransfer, Paysafe, Skrill, Neteller, Apple Pay.Je zal misschien direct zijn dat iDeal ontbreekt maar dat er toch vrij veel verschillende manieren zijn om geld op je account te storten. Je ziet hier een mix van verschillende traditionele en vernieuwende betalingsmogelijkheden. We waren met name verrast dat je bijvoorbeeld ook al met Apple Pay kunt betalen. Wedden met Ideal en gokken met Trustly mogen dan ontbreken, wat ons betreft zijn er genoeg andere mogelijkheden bij deze bookmaker. De mogelijkheid is overigens wel aanwezig dat we meer betalingsopties gaan zien als Tipico zich weer actief op de Nederlandse markt gaat begeven. Ideal was voorheen namelijk al mogelijk bij deze bookmaker.

Valt er ook een bonus op te pikken bij Tipico voor nieuwe spelers?

Wedden met een mooie bonus is het mooiste wat er is. Nu is Tipico niet actief op de markt en bieden ze dus ook geen Tipico Bonus aan. We kunnen eerlijk gezegd niet wachten tot de nieuwe vergunningen worden verleend zodat er eindelijk meer duidelijkheid is en legaal wedden bij de bookmakers gepaard kan worden met een mooie bonus.