Tipico Uitbetalen

Tipico accepteert voorlopig geen Nederlandse en Belgische spelers. Misschien dat daar in oktober 2021 verandering in komt.  Kies daarom voorlopig voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

Op je alvast optimaal voor te bereiden op het spelen bij Tipico bespreken we hier de mogelijkheden die je hebt om uit te betalen.  Je hebt al kunnen lezen over Tipico storten. Nu is het tijd om te kijken naar het uitbetalingsbeleid bij deze bookmaker. We zullen bespreken wat de verschillende uitbetalingsopties zijn, kijken naar de verwerkingstijden en ook lees je hier of er sprake is van transactiekosten. Lees dus snel verder.

Bankoverschrijving

Bij Tipico kun je kosteloos je winsten uitbetalen. Je moet wel rekening houden met 48 uur verwerkingstijd. Tipico geeft aan dat bij hogere bedragen deze verwerkingstijd iets kan oplopen. Bij een banktransfer duurt het na deze verwerkingstijd tussen de 3 en 7 werkdagen.

 • Minimum uitbetaling: € 25,00
 • Maximum uitbetaling: €100.000
 • Transactiekosten: geen
 • Tijdsduur: 3 tot 7 werkdagen

Visa en Mastercard

Als je je geld op je Visa of Mastercard wilt laten storten heb je als voordeel dat er geen extra tijd over de transactie komt behalve de 48 uur verwerkingstijd die we hierboven al aangaven. Er is bij zowel Visa als Mastercard een minimum uitbetaling van € 10 van toepassing. Het maximum is op beide kaarten ook hetzelfde: €5.000.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: €5.000
 • Transactiekosten: geen
 • Tijdsduur: direct (48h interne verwerkingstijd)

My Paysafe card

Een andere mogelijkheid is om het bedrag op je saldo te laten uitbetalen via Paysafe. Hier moet je er wel rekening mee houden dat het maximumbedrag relatief laat is met €2.500. Het minimum bedrag dat je kunt laten storten is €10.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: €2.500.
 • Transactiekosten:geen
 • Tijdsduur: direct (48h interne verwerkingstijd)

Skrill & Neteller

Je hebt bij Tipico de verplichting dat als je gestort hebt met één van deze twee wallets, dat je je ook moet laten uitbetalen via dezelfde methode. Ook hier geldt weer dat er een minimumbedrag van toepassing is van € 10 en een maximum €5.000 voor beide methoden. Na de 48 uur interne verwerkingstijd zal het geld vrijwel direct in je wallet staat

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: €5.000
 • Transactiekosten:geen
 • Tijdsduur: direct (48h interne verwerkingstijd)

uitbetalen bij Tipico

Tipico Uitbetalen Conclusie

Bij Tipico staan er redelijk wat betalingsmogelijkheden voor je klaar. Je kunt met verschillende kaarten terecht maar ook Skrill, Neteller en natuurlijk een bankoverschrijving worden aangeboden. Hoewel er bij het storten een stuk meer mogelijkheden zijn, is er niet veel reden tot klagen bij Tipico. Een minpuntje is wel de 48 uur interne verwerkingstijd die bij elke uitbetaling van toepassing is. TIpico meldt wel dat de controle waarschijnlijk sneller gaat maar toch, het is best even wachten. Daar staat tegenover dat je op geen enkel bedrag en bij geen enkele uitbetalingsmethode je transactiekosten hoeft te betalen en dat s dan best fijn. Ook het maximale uitbetalingsbedrag van € 100.000 via een bankoverschrijving is altijd mooi meegenomen..

> Lees ons Tipico Review

FAQ - Alles over Tipico uitbetalen

Hoe kan ik me bij Tipico laten uitbetalen?

Dat kan gelukkig op verschillende manieren. Zo is er een mogelijkheid om over te schrijven via een bankoverschrijving maar kun je ook uit laten betalen op Visa of Mastercard, Paysfe of online wallets zoals Skrill en Neteller. Bij geen enkele betalingsmethode betaal je overigen transactiekosten

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Bet-at-home?

Bij de meeste betalingsverwerkers is het minimum bedrag € 10 en het maximum € 5.000. Bij Paysafe is het maximum bedrag wat lager met € 2.500. De bedragen voor bankoverschrijving zijn volledig anders. Het minimum is hier € 25 terwijl er een maximum van toepassing is van € 100.000.

Kan ik Ideal gebruiken voor Tipico uitbetalen?

Op dit moment kun je niet met Ideal storten of uitbetalen. Dat heeft er alles mee te maken dat de bookmaker nog niet actief is in Nederland. Een bankoverschrijving komt het meest in de buurt maar ook Neteller en Skrill zijn alternatieven. Tenslotte kun je ook nog je Paysafecard gebruiken of een Visa of Mastercard.