Toto Uitbetalen

Op deze pagina zullen we je uitleggen hoe jij bij Toto, de bekendste bookie van Nederland je winsten kunt uitbetalen. Omdat Toto een Nederlandse vergunning heeft weet je in ieder geval dat het wedden bij deze bookmaker legaal is. Daarmee vallen een aantal zorgen van je schouders maar of het uitbetalen bij Toto altijd even soepel verloopt lees je dus hier.

Momenteel is Toto een van de enige bookmakers met een Nederlandse licentie. Wij raden Toto echter af als bookmaker. Kies daarom vanaf 1 oktober 2021 voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland. Belgische spelers kunnen terecht op de Bookmakers België lijst.

Het kan maar zo dat je door de vele reclamespotjes op televisie je gedacht hebt, laat ik me eens bij Toto aanmelden. Na je eerste storting heb je misschien wel wat winsten gepakt en die wil je dan ook uitbetalen. Je kunt bij de Toto al vanaf € 5 laten uitbetalen, een prima lage instap. Wat de uitbetalingsmogelijkheden zijn hebben we hieronder voor je opgesomd .

 

Toto app

© Toto

De enige mogelijkheid: Uitbetalen met bankoverschrijving

Bij Toto heb je slechts één mogelijkheid om je saldo uit te laten keren en dat is per bankoverschrijving. Het geld dat in je wallet staat kun je gebruiken om je speeltegoed aan te vullen en om dus uit te betalen via banktransfer, Aan deze transfer zitten geen transactiekosten vast maar je moet wel even geduld hebben. De uitbetaling kan namelijk tussen drie en tien (!!) werkdagen duren. De realiteit laat zien dat de meeste uitbetalingen tussen de twee en vijf werkdagen plaatsvinden maar het kan dus ook (flink) wat langer duren.

Omdat Toto een bookmaker is met een Nederlandse vergunning betekent dit ook dat je voor uitbetalingen boven de €449 30,1% kansspelbelasting betaald. Dit bedrag zal automatisch worden ingehouden,

  • Minimum uitbetaling: € 5
  • Maximum uitbetaling: X
  • Transactiekosten: 0
  • Tijdsduur: 3 tot 10 werkdagen

Toto Uitbetalen Conclusie

Op zich is het uitbetalen bij Toto best makkelijk. Je gaat naar je account, klikt op saldo en kiest voor uitbetalen. Je hebt je rekeningnummer bij je registratie al ingevuld en dient deze alleen nog te controleren. Je kunt al uitbetalen vanaf € 5 en het goede is dat er geen transactiekosten zijn gemoeid aan de uitbetaling. Wel moet je even geduld hebben. Het kan namelijk tot maar liefst tien werkdagen duren voordat een uitbetaling daadwerkelijk op je bankrekening tevoorschijn komt.

Ook zijn we niet te spreken over het feit dat je alleen maar met bankoverschrijving kunt laten uitbetalen. Een andere mogelijkheid is er gewoonweg niet.  Door het feit dat er slechts één uitbetalingsmogelijkheid is en dat het ook nog eens zo lang duurt voor je je geld ontvangt, raden we je echt aan een andere bookmaker te zoeken.

Bekijk ons  Bookmaker overzicht

FAQ - Alles over Toto uitbetalen

Hoe kan ik me bij Toto laten uitbetalen?

Zowel op de mobiele app als de website van Toto heb je slechts een manier om uit te betalen. Die mogelijkheid is via ee traditionele bankoverschrijving. Andere mogelijkheiden heb je simpelweg niet. Buiten het feit dat je slechts een mogelijkheid hebt, moet je ook rekening houden met een lange tijd voor je je geld op je bankrekening terugziet. Het kan echt wel tot tien werkdagen duren. Dat is in onze ogen echt niet meer van deze tijd. Een flink verbeterpunt voor de bekendste bookmaker van Nederland dus!

Wat zijn de uitbetalingslimieten bij Toto?

Het minimale bedrag dat je kan laten uitbetalen bij Toto is € 5. Maximum bedragen zijn we niet tegengekomen maar we weten wel dat zodra je meer dan €449 uitbetaalt er direct 30,1% kansspelbelasting wordt ingehouden over het totale bedrag.  Als jij € 500 laat uitbetalen bij Toto zul je tien dagen later € 349,50 ontvangen. Hier moet je zeker rekening mee houden.

Kan ik Ideal gebruiken bij Toto?

Ja! Ideal is mogelijk om mee te storten bij Toto. Het is samen met een traditionele bankoverschrijving de enige mogelijkheid om geld op je account te zetten. Dit gebeurt overigens direct. Het uitbetalen kan alleen met een bankoverschrijving. Nu is het zo dat Toto in oktober de concurrentie op de Nederlandse markt ziet toenemen. Misschien dat ze zich iets flexibeler gaan opstellen en een aantal (uit)betalingsmogelijkheden gaan toevoegen. Voorlopig is het echter nog even flink behelpen.