TurboVegas Review & Ervaringen

TurboVegas Ervaringen & Review

Hier vind je in een klein overzicht al onze ervaringen bij TurboVegas bookmaker terug. Het zijn vaak de beste bookmakers, die ontstaan zijn op en voor de Scandinavische markten. Of ze binnenkort in Nederland voor hun licentie gaan is nog af te wachten. Je kan momenteel wel bij hen wedden dankzij hun Europese licentie via de Maltese kansspelen-autoriteit, MGA.

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. TurboVegas heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

TurboVegas

TurboVegas Ervaringen in 10 stappen

Zij die goed hebben opgelet en onze bookmakers Nederland aandachtig hebben gelezen en ook onderzocht, hebben het vast al wel gemerkt. Er zijn wel heel veel overeenkomsten tussen TurboVegas en hun voorganger in de lijst, Scandibet. onder de loep genomen. Dit zijn onze  TurboVegas ervaringen op een rijtje, opgesomd volgens onze tien criteria.

1. TurboVegas Account aanmaken

Ach, accounts aanmaken. Is toch verleden tijd, denken ze daar bij TurboVegas? Precies, want tegenwoordig doen bookies die mee zijn met hun tijd, daar niet langer aan mee. De lange processen van je account verifieren, documenten verzamelen en doorsturen zijn ondertussen verleden tijd. Met de nieuwe betaalmethodes registreer je automatisch, zonder lastige invulformulieren en al die zooi uit de jaren ’00. Hierover ontdek je later in dit review meer, lees dus maar lekker verder!

2. TurboVegas.com Website

Voor wie vanuit Nederland wil inzetten bij TurboVegas, is de Scandibet-website beschikbaar in het Engels. Behalve als je ook een uitdaging wil aangaan in een andere taal: Zweeds, Noors of Fins… Daarbij raad je al meteen dat TurboVegas een Scandinavisch bedrijf toehoort. En dat is niet slecht uiteraard, want die halve vikings weten tenminste hoe ze een goksite moeten runnen. Dat gezegd zijnde: Nederlands is op dit moment geen optie als taal, omwille van de kansspelwet. Maar dat neemt niet weg dat TurboVegas een van de simpelste goksites is om te bedienen. Wij zijn best verkocht aan hun ontwerp; je weet zelf, minimaal is toch het nieuwe antiek?

3. TurboVegas Geld Storten

De tijden dat alle bookmakers met iDEAL wedden aanbieden, is inmiddels gepasseerd. Trustly is de nieuwe methode van de jaren ’20. Deze e-wallet betaalmethode staat in verband met je eigen bankrekening. Alle gegevens gaan zo dus gewoon via de vertrouwde weg van je eigen bank. Storten bij TurboVegas kan overigens al vanaf 20 euries. Meer weten over Trustly, klik op volgende link.

Wedden met Trustly heeft zo zijn voordelen. Weet je nog, het puntje ‘aanmelden’? Hier komt het: dankzij Trustly hoef je je niet meer te registreren bij TurboVegas. Deze Pay n Play-bookmakers bieden dus alle veiligheid van de stortservice aan via jou eigen bank. Je vindt overigens nog wel meer betalingsmiddelen onderaan op hun website. Als je echter vanuit Nederland surft, kan je voorlopig enkel gebruik maken van de auto-registratie met Trustly. Niets op tegen, en binnenkort komt er misschien wel dat extra betaalaanbod van VISA, MasterCard en meer.

TurboVegas.com: niet aanmelden, wel meteen storten met

storten bij Speedybet

4. TurboVegas Uitbetalen

Uitbetalen bij TurboVegas zal worden geactiveerd, eenmaal je 30 euro hebt overgemaakt en dat bedrag ook een keer hebt ingezet. Dus na 30 euro spelen kan je effectief uitbetalen. Een veiligheidsmaatregel van de bookmaker, vooral om fraudeurs met valse accounts het leven zuur te maken. Daar kunnen we alleen maar om juichen. Uitbetalen via de Trustly-betaalmethode betekent dat alles, net als storten, vanzelf gebeurt. Binnen geen tijd kan je dus je potentiële winst op je bankrekening gestort krijgen. Dankzij dit nieuwe online betaalsysteem zijn de bookmakers tevreden, maar ook de spelers!

5. TurboVegas Klantenservice

De klantendienst van TurboVegas kan je bereiken via deze kanalen:

  • Live chat
  • e-mail

De TurboVegas klantenservice is snel en simpelweg bereikbaar dankzij de live chat. Zie je daarboven ‘Contact support’ staan? Zo makkelijk is het dus. Hun medewerkers zijn jammer genoeg geen 24/7 beschikbaar, dan wel tussen de uren van 8u00 ’s ochtends en 01u00 ’s nachts. Daarnaast kan je terecht op het mailadres voor al jouw vragen: support@turbovegas.com.

6. TurboVegas Bonus

Een bonus, dat zit er momenteel niet in voor onze landen bij TurboVegas. Niet alleen voldoen ze zo aan de regelgeving in Scandinavië, maar het is al even geleden dat er nog bonussen te rapen vielen in Nederland. Hopelijk mogen we binnenkort ook van een TurboVegas profiteren, nu de wetgeving omtrent kansspelen in volle opbouw is.

7. TurboVegas Promoties

Van hetzelfde laken een pak, wat promo’s en bonussen betreft. Behalve dat TurboVegas hier toch nog inventief mee omgaat. Ze bieden zo wel een wekelijks toernooi aan, wat wel perfect legaal is, om hun spelers extra incentive te bieden. Bekijk het tabblad ‘Tournament’ op de site, en kom er alles over te weten. Sportwedders zullen er niet al te veel aan hebben, maar wie graag eens een casino- of gokspel speelt, vindt het vast wel een fijne TurboVegas promotie.

8. TurboVegas.com Wedaanbod

Niet te veel poespas, maar lekker minimalistisch. We zeiden het al eerder, wij houden er wel van. TurboVegas heeft met een aanbod van 24 sporten precies een mooie middenmaat qua sportbets in hun wedaanbod, en dat is helemaal niet verkeerd. Voetbal, tennis, basketbal en hockey representeren de belangrijkste, daarnaast vind je ook handball, cricket en nog andere sporten. De belangrijkste competities vind je eenvoudig terug, per sport en per land. Dit vinden we helemaal niet verkeerd, want bij teveel sporten verlies je al gauw het overzicht.

 9. TurboVegas Mobiel wedaanbod

App-ontwikkelaars zijn niet meer zo tevree als vroeger, wanneer het op bookmaker apps aankomt. Waar het acht jaar geleden nog erg vernieuwend was om een app uit te brengen, is de nood daaraan vandaag eerder verdwenen. Wie gokt er nog via een app download, wanneer je makkelijk via de browser kan surfen naar je favo goksite… TurboVegas houdt het net zo simple, en je kan hen dus gewoon bezoeken via je browser.

10. TurboVegas Odds

De Scandi’s en hun odds, het is een beetje een stiekem grapje onder de pro’s natuurlijk. Soms kom je bij hen uitzonderlijk straffe odds tegen, die lekker in jouw voordeel liggen… Maar je moet ze vinden en begrijpen natuurlijk, dat is de catch. Het zal sneller voorkomen bij de minder bekende sporten en sportclubs, laten we daar eerlijk in zijn. Op grote kampioenschappen zal je niet gauw uitzonderlijk mooie of verkeerd ingeschatte odds tegenkomen… Helaas. We hebben TurboVegas echter nog niet op gekkigheid betrapt. Het schommelt allemaal mooi rond het gemiddelde odds-aanbod, wat hen als bookmaker natuurlijk evenzeer siert.

TurboVegas Beoordeling & Conclusie: 9.6/10

De professionaliteit van TurboVegas, dat zal iedere sportfan al wel zijn opgevallen. Als je weleens een gokje plaatst, is het soms niet simpel om door het bos de bomen te zien op goksites. TurboVegas doet het uitstekend in hun eenvoud, met toch alle opties tot storten voorzien. Deze goksite is een klasse apart, dat zie je meteen, en wij zien hun bezoekersaantal ook gestaag groeien. Het wekelijkse promotie-toernooi is daar levend bewijs van, hou daar de cijfers maar eens in de gaten. Wij hopen dat TurboVegas binnenkort ook met een mooie bonus op de Nederlandse markt zal verschijnen.

Meld je aan bij TurboVegas:

TurboVegas aanmelden

>> Bookmakers Nederland <<   >> Bookmakers België <<