Unibet Aanmelden

Zou je graag willen weten hoe je een Unibet account kunt openen? Hier leer je vandaag stap voor stap hoe je een account kunt aanmaken bij deze bookmaker. Daarna kun je een eerste keer storten via een van de betaalmethodes, die bij Unibet worden geaccepteerd. En profiteren van de welkomstbonus, die benedenstaand ook wordt uitgelegd. Het gaat hierbij om een bonus van maar liefst 300% tot een bedrag van 120 euro.

Indien je nu direct een account wilt aanmaken, kun je naar de Website van Unibet gaan. Klik gewoon op de button en dan kun je met de eerste stap bij de bookmaker beginnen.

Geef je persoonlijke gegevens door aan bookmaker Unibet

Hoe kan ik me bij Unibet registeren?

  • Indien je woonachtig bent in België kun je een account bij Unibet België aanmaken en van het aanbod profiteren. Via een van de aanmeld buttons op onze site geraak je direct tot het registratieformulier van de bookmaker Unibet. Die ziet eruit zoals de afbeelding beneden. Vanaf nu moet je stap voor stap het proces volgen tot je account is aangemaakt.
  • Stap 1 is de keuze voor een bonus. In totaal zijn er drie bij Unibet: de 300% stortingsbonus tot 120 euro voor sportweddenschappen, een bonus van 240 euro voor het casino en een 500 euro bonus voor poker. Kies dus de stortingsbonus voor sportweddenschappen. Je kunt een account ook aanmaken zonder een bonus te kiezen. In dat geval moet je ‘Ik wil liever geen welkomstbonus’ selecteren.

Bonus Unibet

  • Onder de opties voor de bonus kun je ook een bonuscode invoeren. Dit voor het geval dat je door een andere speler of door de bookmaker een bonuscode hebt ontvangen. Op dit moment zijn er echter geen actieve bonus codes waardoor je dit veld leeg kan laten.
  • Bij Stap 2 moet je nu je persoonlijke gegevens invoeren. Begin met je volledige voor- en achternaam. Daarna moet je een e-mail-adres invoeren. Verder ga je met geboortedatum en geboorteplaats. Tenslotte moet je ook nog een rijksregisternummer invoeren. Dat is het al qua persoonlijke gegevens!
  • Voordat je kunt beginnen, moet je nog een veiligheidsvraag kiezen. Neem even de tijd om te overleggen. Dit dient een vraag te zijn, waarop je heel makkelijk het antwoord weet. Echter is het goed als het iets is wat niet iedereen weet, die je kent. Na de beveiliging door de vraag ben je klaar met het aanmelden.
  • Nu is je registratie definitief en kun je direct inloggen bij Unibet en een eerste storting plaatsen.

Storten bij Unibet

Nu je registratie bij Unibet is voltooid is het mogelijk om geld te storten. Daarvoor zijn er bij de bookmaker verschillende methodes:

  • Entercash, HiPay, Bancontact, Earthport, Skrill, Neteller, PaySafeCard, bankoverschrijving.

Wil je meer informatie over storten bij bookmaker Unibet? Kijk dan ook eens langs op onze Unibet Geld Storten pagina. Op dit moment biedt de bookmaker je een heel interessante welkomstbonus voor je eerste storting. Benedenstaand vind je de meest belangrijke informatie over deze Uniber welkomstbonus.

Win nu 300% Unibet Welkomstbonus tot € 120!

Bij de aanmelding is het mogelijk om direct de Unibet Bonus voor sportweddenschappen te kiezen. Deze krijg je voor de eerste storting op je account. Het percentage van maar liefst 300% is een van de meest aantrekkelijke van alle bookmakers. Deze bonus heeft een maximaal bedrag van 120 euro. Dit betekent dat je bij een storting van maar 40 euro al kunt profiteren van het maximale bedrag. Voor de uitbetaling moet je dit bedrag nog  3x inzetten op quoteringen van 1.40 of hoger. De bookmaker geeft je hiervoor maar liefst 30 dagen tijd. Een fantastische bonus voor nieuwe klanten. Zonder té veel risico krijg je 120 euro van de bookmaker. Wacht dus niet langer, open je account, maak een storting en profiteer van de bonus!

Bonus Unibet

> Ga naar Unibet Review