Unibet Aanmelden

Zou je graag willen weten hoe je een Unibet account kunt openen? Hier leer je vandaag stap voor stap hoe je een account kunt aanmaken bij deze bookmaker. Daarna kun je een eerste keer storten via een van de betaalmethodes, die bij Unibet worden geaccepteerd. En profiteren van de welkomstbonus, die verder ook wordt uitgelegd. Het gaat hierbij om een winstverdubbeling op je eerste 2 weddenschappen, elk tot € 50.

Indien je nu direct een account wilt aanmaken, kun je naar de Website van Unibet gaan. Klik gewoon op de button en dan kun je met de eerste stap bij de bookmaker beginnen.

verdubbel eerste 2 Unibet bets

Hoe kan ik me bij Unibet registreren?

  • Indien je woonachtig bent in België kun je een account bij Unibet België aanmaken en van het aanbod profiteren. Via een van de aanmeldknoppen op onze site raak je direct tot het registratieformulier van de bookmaker Unibet. Die ziet eruit zoals de afbeelding beneden. Vanaf nu moet je stap voor stap het proces volgen tot je account is aangemaakt.
  • Stap 1 is de keuze voor een bonus. In totaal zijn er drie bij Unibet: winstverdubbeling tot 50 euro voor sportweddenschappen op je eerste twee inzetten, een bonus van 240 euro voor het casino en een 500 euro bonus voor poker. Kies dus voor de stortingsbonus voor sportweddenschappen. Je kunt een account ook aanmaken zonder een bonus te kiezen. In dat geval moet je ‘Ik wil liever geen welkomstbonus’ selecteren.

verdubbel eerste 2 Unibet bets

  • Onder de opties voor de bonus kun je ook een bonuscode invoeren. Dit voor het geval dat je door een andere speler of door de bookmaker een bonuscode hebt ontvangen. Op dit moment zijn er echter geen actieve bonus codes waardoor je dit veld leeg kan laten.
  • Bij Stap 2 moet je nu je persoonlijke gegevens invoeren. Begin met je volledige voor- en achternaam. Daarna moet je een e-mail-adres invoeren. Verder ga je met geboortedatum en geboorteplaats. Tenslotte moet je ook nog een rijksregisternummer invoeren. Dat is het al qua persoonlijke gegevens!
  • Voordat je kunt beginnen, moet je nog een veiligheidsvraag kiezen. Neem even de tijd om te overleggen. Dit dient een vraag te zijn, waarop je heel makkelijk het antwoord weet. Echter is het goed als het iets is wat niet iedereen weet, die je kent. Na de beveiliging door de vraag ben je klaar met het aanmelden.
  • Nu is je registratie definitief en kun je direct inloggen bij Unibet en een eerste storting plaatsen.

Storten bij Unibet

Nu je registratie bij Unibet is voltooid is het mogelijk om geld te storten. Daarvoor zijn er bij de bookmaker verschillende methodes:

  • Entercash, HiPay, Bancontact, Earthport, Skrill, Neteller, PaySafeCard.

Wil je meer informatie over storten bij bookmaker Unibet? Kijk dan ook eens langs op onze Unibet Geld Storten pagina. Op dit moment biedt de bookmaker je een heel interessante welkomstbonus voor je eerste storting. Vind hier de meest belangrijke informatie over deze Unibet welkomstbonus.

Win nu 2x 100% meer met Unibet Welkomstbonus tot € 50!

Bij de aanmelding is het mogelijk om direct de Unibet Bonus voor sportweddenschappen te kiezen. Deze krijg je voor de eerste storting op je account. Op je eerste twee weddenschappen tot  € 50 krijg je dan een winstverdubbeling! De voorwaarden hiervoor zijn niet reuze eenvoudig; het is namelijk niet zomaar een verdubbeling van je winst, maar eerder een zogenaamde ‘profit boost’. Dit leggen we je graag uit aan de hand van deze voorbeelden:

Als je € 10 inzet voor je eerste (pre-match) weddenschap, aan odds van 2.00. Deze odds-notering verandert dankzij je boost naar 3.00. Vergeet natuurlijk niet van deze te selecteren op je wedstrookje. Hierdoor stijgt je mogelijke winst van € 10 (€ 10 inzet x odds van 2.00 levert je € 10 winst op) naar € 20 (aangezien € 10 inzet maal je odds van 3.00 een mogelijke winst van € 20 geeft).

Voor je tweede weddenschap zet je live € 20 in aan een notering van 6.00. Dankzij je profit boost veranderen deze odds naar 11.00, wat je een mogelijke winst kan opleveren van € 200 (want je inzet van € 20 x odds van 11.00 zouden je € 220 geven).

Duidelijker kunnen we hiet niet uitgelegd krijgen; deze promo is een geweldige manier om meer winst te pakken! Aanmelden kan vandaag nog via onderstaande link:

verdubbel eerste 2 Unibet bets

> Ga naar Unibet Review