Wedden op Nyck de Vries met quoteringen

Nyck de Vries is een interessant personage in de wereld van de Formule 1. De Vries was ooit een van de slimste talenten in het junior karting en won zelfs een nationaal kampioenschap onder zijn meisjesnaam. Hij merkte echter dat hij van de radar viel nadat hij een stoel voor F1 had gemist. Nu heeft hij opnieuw een kans gekregen om beroemd te worden met een totaal andere auto en team. De Nederlander heeft ook een enorme boost gekregen van enkele slimme goksites, wat resulteerde in hoge opbrengsten voor degenen die hem steunen om dit seizoen de F1-titel te winnen. Laten we eens nader bekijken wat hem zo aantrekkelijk maakt:

Quoteringen Nyck de Vries 2023

De eerste race van Nyck de Vries staat op de planning op de grand prix van Bahrein. De quoteringen voor een overwinning van Nyck de Vries zijn niet erg groot in de auto van Alpha Tauri, een overwinning van de Nederlander levert je namelijk 1001x je inzet op. Wat wij een mooie weddenschap vinden is een plekje in de top 10, momenteel zijn de beste quoteringen daarvoor nog niet beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld wel al wedden op Nyck de Vries dat hij aan het eind van het seizoen boven zijn teamgenoot Yuki Tsunoda eindigt met het aantal punten. De quoteringen hiervoor zijn 1,66 wat wij een erg mooie quotering vinden voor wedden op Nyck de Vries. 

 Odds Nyck de Vries – GP Formule 1
Weddenschap:  Unibet logo kleiner
Nyck de Vries wint race Quotering: @1001,00
Nyck de Vries eindigt top 3 Quotering : @81,00
Nyck De Vries haalt meer punten dan teamgenoot Quotering: @1,66
Alpha Tauri wint constructeurs kampioenschap Quotering: @501,00

Wat maakt wedden op Nyck de Vries een goede optie

De Vries begon zijn F1-carrière met een knaller en behaalde een solide 13e plaats in zijn eerste optreden. Zijn Sauber-team koos er ook voor om een rookie in de auto te zetten, waardoor het voor De Vries een mooie kans was om ervaring op te doen. Het bleek een slimme zet, want de Nederlander finishte slechts 13 seconden achter het tempo van zijn teamgenoot Ericsson. Zijn kwalificatieprestaties waren ook respectabel, hij eindigde in de top 10 in drie van zijn zeven races. Het feit dat hij nog niet in de top 10 is geëindigd in een van zijn zeven races in de F1GP is een punt van zorg, maar de Vries heeft laten zien dat hij de potentie heeft om in zijn debuut F1 GP de top 10 te halen.

Quoteringen Nyck de Vries Unibet

Dat de Vries relatief onervaren is in zijn carrière, zal hem op de lange termijn ten goede komen. De Vries krijgt als rookie kansen om te leren en zich te ontwikkelen in het team van Red Bull Alpha Tauri, wiens merk bekendheid zal krijgen tijdens de racecarrière van De Vries. Als je geld wilt verdienen met wedden op Nyck de Vries, moet je een kleine weddenschap op hem plaatsen om de F1GP te winnen. Dit is de beste manier om een kleine weddenschap te plaatsen die u een goede kans geeft om het geld dat u heeft ingezet te winnen. U kunt uw winst ook verhogen door een weddenschap te plaatsen op de Vries om in de top 10 te eindigen dit is mogelijk met iDeal wedden.

Weddenschappen Nyck de Vries

Wedden op Nyck de Vries kan op veel verschillende soorten wedmarkten, het is onwaarschijnlijk dat de Nederlander die voor het eerst een stoeltje in de formule 1 bij Alpha Tauri veel races gaat winnen. Toch is er van alles mogelijk qua Nyck de Vries weddenschappen, een veel gebruikte weddenschap die je kunt doen is dat de Nederlander een plek in de top 10 weet te bemachtigen of dat hij beter rijdt dan zijn teamgenoot. Wij hopen natuurlijk dat Nyck de Vries een geweldig seizoen rijdt waar hij alle betting sites Nederland te kijk zet.

 • Winnaar constructeurskampioenschap
  Zet in op het beste team van het seizoen en je kunt op elk moment van het jaar wedden op deze markt dankzij de dynamische noteringen van de beste bookmakers.
 • Winnaar rijders kampioenschap
  Deze markt steunt de beste coureur ter wereld en verandert het hele jaar door naarmate racers bovenaan het klassement komen.
 • Race winnaar
  Hier zet je in op de coureur die de race wint. Nieuwe noteringen worden aangeboden voor elke race en ook tijdens live weddenschappen .
 • Snelste ronde
  Deze markt concentreert zich op de coureur die tijdens een enkele race een individuele ronde in de snelste tijd aflegt.
 • Koppositie
  Een populaire markt, hier zet je in op de coureur die de pole position behaalt tijdens het kwalificatiegedeelte van de Grand Prix
 • Top 3
  Een veiligere gokoptie, deze markt omvat coureurs die aan het einde van de race een podiumplaats zullen innemen.

Sport betting sites Nyck de Vries

Als je wilt wedden op Nyck de Vries, moet je een paar eenvoudige stappen volgen. U moet zich eerst aanmelden bij een gerenommeerde online site voor sportweddenschappen, zoals Bovada. Als je eenmaal geregistreerd bent op de site, kun je wedden op Nyck de Vries. De site geeft u informatie over hoeveel geld u moet storten om uw weddenschap op Nyck de Vries te plaatsen. U moet ook uw persoonlijke gegevens verstrekken, zoals uw volledige naam en adres. Zodra je dit proces hebt doorlopen, kun je gaan wedden op Nyck de Vries. U kunt uw weddenschap plaatsen via het tabblad “sport” van de site en u kunt de optie “F1 Racing” selecteren. Wij hebben alle quoteringen van Nederlandse bookmakers naast elkaar gezet en komen tot de conclusie dat je het beste bij Jacks, Unibet of BetCity je weddenschap kunt inzetten op de formule 1. Deze betting sites Nederland bieden over het algemeen de beste quoteringen aan voor races en seizoensweddenschappen. Wij verwachten overig niet dat er speciale promoties komen voor Nyck de Vries, deze kunt je bijvoorbeeld wel vinden voor wedden op Max Verstappen.

FAQ Wedden op Nyck de Vries 2023


Waar kan ik het beste wedden op Nyck de Vries?

Er zijn nog niet veel quoteringen bekend voor wedden op Nyck de Vries dit seizoen toch zijn wij langs alle Nederlandse bookmaker gegaan om te kijken welke quoteringen het beste zijn momenteel. Wij zijn tot de conclusie gekome dat je het beste op Nyck de Vries kunt wedden via Jacks Casino, BetCity en Unibet. 

Wat zijn de Nyck de Vries quoteringen?

De quoteringen voor Nyck de Vries zijn erg verschillend, naar verwachting is het onmogelijk voor de Nederlander om wereldkampioen te worden met Alpha Tauri de quoteringen voor dit mirakel staan namelijk op 1001x je inzet. Wat wel een mooie quotering is dat Nyck de Vries zijn teamgenoot verslaat op aantal punten in een geheel seizoen de quoteringen hiervoor staan op 1,66.  

Waar vind ik de beste Nyck de Vries promotie?

Wij vinden dat BetCity de beste Nyck de Vries promotie heeft, nieuwe spelers kunnen namelijk een gratis weddenschap krijgen die kan oplopen tot 50 euro. Je kunt deze 50 euro inzetten op een race in de formule 1 en in het speciaal op Nyck de Vries. Voor deze promotie is geen BetCity bonus code nodig en je kunt heb gemakkelijk claimen!.