België vs Canada Quoteringen

Op 23 november 2022 spelen de “Rode duivels” hun eerste wedstrijd op het WK 2022 in Qatar. Ze nemen het op tegen Canada in het Al-Rayyan Stadion om 20:00 (Belgische tijd). België heeft dit jaar een sterke selectie en kan wellicht wel eens heel erg ver komen op het wereldkampioenschap. Ze zitten deze editie in Groep F samen met Canada, Marokko en Kroatië. Op papier zouden de Rode duivels deze groep zeker moeten overleven en eindigen op een 1e plek, hoewel Kroatië ook heeft bewezen over een sterk elftal te beschikken met Luka Modrić in de hoofdrol.

Wedden op België vs Canada – 3 wedtips van experts

Bent u op zoek naar de beste quoteringen voor het wedden op België? U bent bij ons aan het juiste adres, wij zullen jou een verwachting geven van de wedstrijd tussen België en Canada. Daarnaast gaan we langs Belgische bookmakers met de beste quoteringen en geven wij jullie 3 unieke wedtips van onze experts.

Onze expert heeft rekening gehouden met resultaten uit het verleden van België. Op papier zou België dit zonder al te veel moeite moeten winnen, hoewel België vaak wel altijd een tegengoal krijgt. Daarom is zeker de eerste weddenschap interessant aangezien Canada beschikt over een topspits genaamd Jonathan David die afgelopen seizoen veel goals wist te scoren. België zou wel eens veel kunnen scoren met het gouden duo de Bruyne en Lukaku. Daarnaast wil België nog wel eens een vroege tegengoal krijgen en tegen Canada zou dat nog steeds prima te doen moeten zijn om alsnog de comeback te maken.

Odds België - Canada | Unibet

De beste pagina’s voor het wedden op WK 2022

België – Canada Odds eindresultaat 1×2

In het onderstaande tabel kun je de quoteringen vinden van het eindresultaat tussen België en Canada. Wij hebben de beste 3 Belgische bookmakers naast elkaar gezet en er is te zien dat BetFirst met de beste quoteringen komen voor deze wedstrijd. Wij zullen wekelijks de quoteringen vernieuwen om jullie goed te informeren voor deze wedstrijd.

België – Canada odds 1×2 eindresultaat
Bookmaker: Het BetFIRST logo Unibet logo kleiner
Land BetFirst Bet777 Unibet
Overwinning België🇧🇪 1.45 1.42 1.45
Gelijkspel 4.50 4.30 4.70
Overwinning Canada🇨🇦 7.75 6.80 7.40

Overzicht odds 14-11-2022- quoteringen zijn onderhevig aan verandering

Er is te zien dat België veruit de favoriet is voor deze openingswedstrijd voor de Belgen. Een quotering van 1.35/1.37 is gemiddeld voor deze wedstrijd, daarmee vinden wij het niet interessant om een 1×2 weddenschap te plaatsen omdat je een risico loopt voor een potentiële winst. Canada speelde eerder al tegen Uruguay en toen werd er 2-0 verloren, ook vielen resultaten in het verleden erg tegen voor de Canadezen.

Rode Duivels – Analyse en verwachtingen

De Rode Duivels kende niet een al te best seizoen in de Nations League zo werd er 2x verloren tegen de noorderburen, wel werd er 2x gewonnen tegen Polen en zelfs een wedstrijd met 6-1 en tegen Wales werd er 1 keer nipt gewonnen en 1 keer gelijkgespeeld. Als we gaan kijken naar de doelman van de Rode Duivels kunnen ze zeker niet klagen met een keeper als Thibaut Courtois, de verdediging zal waarschijnlijk bestaan uit Debast, Alderweireld en Vertongen. Op het middenveld hebben ze ruime keuze uit Meunier, Onana, de Bruyne, Witsel, Hazard en Castagne. Opvallend is wel dat Lukaku ondanks zijn blessure toch geselecteerd is voor het WK 2022, de Belgen hopen dat hij op tijd beschikbaar is voor de wedstrijden. Wij denken dat België zeker door de groepsfase moet kunnen komen, ze komen dan in de laatste 16 tegen Duitsland of Spanje wat een erg lastige wedstrijd gaat worden. Wij hopen dat België als winnaar hieruit komt, maar wij denken dat zowel Spanje als Duitsland net een maatje te groot is voor de Rode Duivels.

Canada – Analyse en verwachtingen

Als we gaan kijken naar de selectie van Canada zien we dat er 2 spelers er met vlag en wimpel bovenuit steken. De spelers waar we bij Canada op moeten letten zijn Alphonso Davies (Bayern München) met een transfermarktwaarde van 70 miljoen en Jonathan David die momenteel bij LOSC Lille speelt met een transferwaarde van 45 miljoen. Canada zal waarschijnlijk tevreden moeten zijn met een 3e of 4e plek aangezien de 2 beste landen uit Groep F toch wel België en Kroatië zijn. En voor de 3e en 4e plek gaat er gestreden worden door Marokko en Canada. Het zou mooi zijn als de Canadezen een 3e plek kunnen bemachtigen maar wij vrezen ervoor en deze sterke poule.