WK 2022 Bonus

Wil je gokken op het WK voetbal 2022? Geniet dan van de WK 2022 Bonus van een deze bookmakers. Dankzij de WK stortingsbonus kan je met meer dan alleen je eigen storting wedden op het WK voetbal. Hieronder bespreken we de top drie WK bonussen en of je een WK bonus code nodig hebt. De 3 toppers zijn BetFIRST WK bonus, Bet777 WK bonus en Mr Green WK bonus. We hebben ook een lijst met alle WK bonussen en die kan je terugvinden op bookmaker bonus.

WK 2022 Bonus


Bet777 WK Bonus

De WK Bet777 stortingsbonus is een bonus van 100% tot maximaal €150. Dit bonusbedrag is magnifiek, maar wat deze Bet777 bonus nog unieker maakt zijn de omspeel-voorwaarden. Je hoeft slechts driemaal je bonus in te zetten en dit op minimale noteringen van 1.70. In totaal heb je 30 dagen de tijd om deze bonus rond te spelen. Dus je kan je favoriete wedstrijden afwachten en binnen een maand je WK voetbal bet plaatsen. Deze bonus wordt beoordeeld met een perfect rapport van 10 op 10.

Nu aanmelden en € 150 bonus ontvangen


Wedden bij BetFIRST
BetFIRST WK Bonus

De WK welkomstbonus van BetFIRST is er een om vingers bij af te likken. De BetFIRST WK bonus bedraagt 200% tot maximaal €100. Bij een storting van €50, ontvang je dus €150 waar je mee kan wedden op WK voetbal. Dit is een fantastische WK promotie. Bovendien kan je storten met iDeal of Bancontact. Wat deze WK Bonus dubbel interessant maakt, zijn de soepele bonusvoorwaarden. Je hoeft enkel je bonus en stortingsbedrag driemaal in te zetten en dit binnen de 30 dagen. Ook de minimale noteringen van elke weddenschap dienen slechts 1.40 te zijn. Hierdoor maak je dus enorm veel kans om je bonus vrij te spelen.

BetFIRST aanmelden en € 100 bonus ontvangen


Gratis wedden op WK

Wil je gratis wedden op het WK 2022? Dat kan, dankzij verschillende bookmakers. Op onze gratis WK wedden pagina vind je alle bookmakers, waar je een Gratis WK Bonus zonder storting, bij de registratie van je spelers account. Een van die bookmakers is b-Bets.

Logo b-bets
B-Bets WK Gratis wedden Bonus

Wij hebben een exclusieve deal met b-Bets, waardoor je een gratis WK bonus krijgt van €5. Hoe kan je deze bonus daarna laten uitbetalen? Je zal binnen een periode van 30 dagen voor een totaal van 80 euro dienen te wedden. De minimale noteringen per evenement dienen minimaal 1.80 te zijn. Belangrijk om weten is dat je maximaal 30% van je totale saldo mag inzetten per weddenschap. Via deze gratis weddenschap, kan je maximaal €50 laten uitbetalen. Daarnaast heb je bij een storting ook recht op de normale b-Bets bonus.