Circus 50x Nederland Ecuador odds boost

Sam Balk
25.11.2022

Nederland speelt de 2e wedstrijd op het WK 2022 tegen Ecuador, bij Jacks komen ze dan ook met een Circus Super Odd van 50x je inzet als Nederland Ecuador weet te verslaan.

Circus Super Odd  geeft 50x je inleg als Nederland wint van Ecuador

Bij Circus komen ze regelmatig met mooie promoties voor het WK 2022, maar nu hebben ze een unieke mogelijkheid voor Nederland – Ecuador. Je kunt namelijk 50x je inzet winnen met de Circus Super Odds als Nederland ook de 2e wedstrijd wint van het WK 2022. Met de Circus Super Odds zit je er in ieder geval warm bij als de ploeg van Louis van Gaal ook deze wedstrijd weet te winnen.

Circus NED vs ECU Odds boost

Nederland is momenteel bij verre de favoriet om deze weddenschap te winnen met een gemiddelde quotering van 1.88 bij de Nederlandse bookmakers.
Je kunt bij Circus maximaal € 1,00 inzetten op deze wedstrijden en de nieuwe spelers van Circus kunnen dus kans maken op wel 50 euro als deze wedstrijd eindigt in het voordeel van Nederland. Je kunt deze mooie promotien claimen tot de wedstrijd start op vrijdag om 17:00.

Nederland - Ecuador 50x je inzet

© Circus – screenshot van 25-11-2022

Zo pak je 50x je inzet bij Nederland – Ecuador

Deze promotie is alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Om de odds boost met 50x je inleg te pakken, moet je dus eerst een account aanmaken bij Circus. Je kunt dit gemakkelijk doen via de verschillende links op deze pagina, je komt dan direct uit bij de Circus Super Odds en hoeft enkel een storting te doen van 10 euro en vervolgens de Circus Super Odd te plaatsen. Als de weddenschap afgerond is en juist is hoef je enkel 1 keer 10 euro rond te spelen en daarna kan je het gehele bedrag laten uitbetalen.

Wedden op Nederland WK 2022 kan je met deze mooie Circus Super Odd wellicht €50,- euro opleveren. Je kunt deze bonus claimen door 24 jaar of ouder te zijn en je aan te melden bij Circus. Na het aanmelden kan je de promotie claimen en hierna 1 euro op de wedstrijd inzetten en klaar is kees. Je kunt kiezen voor een andere bonus met rondspeel voorwaarden of deze gemakkelijke Circus Super Odd.

Super odd circus

© Circus – screenshot van 25-11-2022

Nog meer WK promoties bij Circus

Je kunt genieten van de gemakkelijke Circus Super Odd, maar dat is niet het enige wat deze bookmaker heeft voor nieuwe spelers. Zo is er ook een Circus welkomstbonus voor nieuwe spelers, je kunt hier 250 euro aan gratis weddenschappen verdienen door weddenschappen te plaatsen van 20 euro met een minimale quotering van 1.60. Bij elke weddenschap die is afgerond krijg je een free bet van 10 euro op Circus. Ook deze promotie is enkel voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar of ouder en je hebt 7 dagen om gebruik te maken van deze bonus en moet totaal het gestorte bedrag 30 keer rondspelen. Wij raden dus zeker deze Circus Super Odd van 50x je inzet voor Nederland – Ecuador.

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.