Voorspel en Win € 50.000 met Golden Goal bij Unibet!

Jeroen van den Berg
24.11.2022

Met het Gouden Doelpunt van Unibet kun je gratis meespelen en wel € 50.000 winnen. Voorspel alle vragen correct bij Nederland – Ecuador en pak zo de hoofdprijs in deze leuke WK 2022 quiz.

Hoe werkt Het Gouden Doelpunt van Unibet

Geen lastige regels of voorwaarden bij Unibet met Het Gouden Doelpunt. Je hebt tot 25 november om het spel gratis te starten. Vervolgens worden er drie vragen gesteld bij de wedstrijd Nederland – Ecuador. Hoe meer antwoorden je correct voorspelt, hoe meer punten je verzamelt. De winnaar van deze WK 2022 bonus pakt de hoofdprijs van wel € 50.000. Deze bonus is op het moment van schrijven nog twee dagen te gebruiken. Je hebt tot 25 november om de juiste voorspellingen te doen en te hopen dat jouw antwoorden uitkomen.

Golden Goal Unibet WK 2022

© Unibet – screenshot van 23-11-2022

Speel Het Gouden Doelpunt bij Unibet

De prijzen worden verdeeld als er meerdere spelers dezelfde voorspelling hebben gemaakt. Als er echter geen correcte voorspelling is gedaan, wordt de prijs uitgekeerd aan de speler die het dichtst in de buurt komt. Je hoeft voor deze promotie geen inschrijfgeld te betalen of weddenschappen te plaatsen. Meedoen is volledig gratis voor spelers van 24 jaar en ouder.

Speciale WK bonussen bij Unibet

Behalve Het Gouden Doelpunt zijn er nog wel meer bonussen om te wedden op Nederland. Voor spelers die nooit eerder hebben gespeeld bij Unibet is er namelijk een welkomstbonus. Dat is geen gewone bonus, maar een promotie die speciaal gericht is op het WK voetbal in Qatar. Behalve € 40 aan free bets tijdens het WK is er ook een prijzenpot van 5 miljoen euro als Nederland het WK wint. Naast deze twee bonussen krijg je ook nog eens bij verschillende WK wedstrijden verhoogde quoteringen. Daar hoef je helemaal niets voor te doen. De verhoogde odds vind je terug in het menu onder Boosted Odds. Kies een weddenschap en geniet gelijk van de odds die je ziet staan. Zo makkelijk is het.

Unibet Gouden Doelpunt Wk 2022

Aanmelden bij Unibet

Vier free bets van € 10 met de Unibet welkomstbonus

Speciaal voor het WK is er een speciale Unibet welkomstbonus waarbij je vier gratis weddenschappen van € 10 krijgt. Je krijgt een weddenschap van € 10 om live in te zetten en een tientje om in te zetten op een pre-match weddenschap. Daarnaast krijg je ook nog een tien euro combinatie free bet om een combinatie van drie selecties te maken. Tenslotte staat er ook nog een € 10 Bet Builder free bet weddenschap voor je klaar.

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.