50x je inzet bij Brazilië – Zwitserland met Circus!

Jeroen van den Berg
28.11.2022

Brazilië is nog altijd favoriet om het WK te winnen en op maandag speelt de sterrenploeg van Tite tegen Zwitserland. Denk jij dat Neymar & co gaan winnen? Pak dan de Super odds bij Circus en verdien wel 50x je inzet.

50x je inleg bij Circus als Brazilië Zwitserland verslaat

Het WK is al ruim een week lang bezig en dag in dag uit kun je de beste bonussen pakken. Bij Circus zijn er elke dag wel weer andere promoties te vinden en vandaag pak je met de Circus Super Odds 50x je inzet bij Brazilië – Zwitserland. Deze odds krijg je als je inzet op een overwinning van Brazilië. Lukt het de Goddelijke Kanaries om ook hun tweede groepswedstrijd te winnen? Dan is het niet alleen feest in de kleedkamer van Brazilië, maar ook bij je thuis. Je bent dan namelijk verzekerd van € 50,00. De maximale inzet bij deze bonus is namelijk € 1,00.

Circus Boost BRA - SUI

Die 50x je inleg is een stuk hoger dan je bij andere bookmakers kunt vinden. Brazilië is namelijk topfavoriet bij de bookies. Zonder deze verhoogde quoteringen krijg je bij dezelfde bookmaker 1.49 voor winst van Brazilië. Een overwinning van Zwitserland staat op 7.00 en een gelijkspel levert 4.45. Dat is natuurlijk een stuk lager dan die 50 euro die je kunt winnen met deze bonus. Wacht trouwens niet te lang, de wedstrijd begint vandaag om 17.00 uur en tot dat moment kun je deze bonus claimen.

Hoe pak je 50x je inzet bij Brazilië – Zwitserland?

Wie wilt er nu niet 50 euro verdienen bij een overwinning van Brazilië, Deze promotie is alleen voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Dit is dus een Circus welkomstbonus waar je gebruik van kunt maken na het aanmaken van een nieuw account bij deze bookmaker. Het aanmelden is overigens binnen een mum van tijd gedaan. Op deze pagina vind je verschillende links waarin je direct na het aanmelden deze bonus kunt binnenkoppen.

Super odd circus

© Circus – screenshot van 28-11-2022

Direct na het registreren hoef je enkel nog een storting te doen van minimaal € 10,00. Je hoeft geen weddenschappen te plaatsen om de Odds boost te activeren. Deze zijn direct na je eerste storting beschikbaar. Ook heb je geen bonus code nodig en kun je de weddenschap met deze odds direct plaatsen zodra je storting is verwerkt.

De beste WK promoties bij Circus

Behalve een welkomstbonus zijn er ook verschillende promoties voor spelers die zich al eerder geregistreerd hebben. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan hot odds, wat opnieuw verhoogde quoteringen zijn. Bij Brazilië vs Zwitserland krijg je bijvoorbeeld 12 keer je inzet als Richarlison twee keer scoort. De oorspronkelijk odd stond op 9.50 maar met deze WK 2022 bonus krijg je dus ook een hogere winst als deze weddenschap uitkomt! Meld je daarom snel aan en ontdek welke WK bonussen nog meer voor je klaar staan bij deze bookmaker,

Over de auteur

Jeroen werkt al lange tijd als schrijver van beste-bookmakers.com, hij staat bekend om zijn veelzijdige kennis van verschillende sporten. Wielrennen, Voetbal, F1 en Tennis zijn toch wel zijn grootste kennisgebieden. Hij weet wekelijks sportnieuws en bookmaker promoties aan elkaar te koppelen en hier speciaal voor jullie iets voor te schrijven.