BetCity Nederland vs Qatar Odds Boost 50x je inzet!

Sam Balk
28.11.2022

De derde wedstrijd is in aantocht bij BetCity op het WK 2022 voor het Nederlands elftal. In de laatste wedstrijd van Groep A nemen ze het op tegen thuisland Qatar op dinsdag 29 november om 16:00 in het Al-Bayt Stadium. Er is dan ook een mooie promotie voor deze wedstrijd, namelijk een BetCity Odds Boost van 50x je inzet als Nederland wint tegen Qatar.


BetCity Odds Boost Nederland - Qatar

Pak 50x je inzet op Nederland bij BetCity!

Odds Boost BetCity geeft 50x je inleg als Nederland wint van Qatar

Qatar heeft de afgelopen 2 wedstrijden niet gewonnen tegen Senegal en Ecuador, nu is het aan Nederland de beurt om de winst te pakken op wellicht bovenaan de groep te komen. Nederland kwam afgelopen vrijdag niet verder dan een 1-1 tegen Ecuador. Het is dus essentieel voor het Nederlands elftal om deze wedstrijd te winnen, momenteel staan ze op een gedeelde eerste plek met Ecuador die precies hetzelfde doelsaldo heeft als Nederland.

Mocht Ecuador van Senegal winnen zal het dus om doelsaldo gaan in Groep A op het WK 2022. Bij BetCity kan je 50x je inzet krijgen als Nederland wint tegen Qatar, de maximal is wel beperkt tot € 1,00. Het is een mooie kans om een transfertje te maken naar BetCity aangezien de actie alleen is voor nieuwe spelers bij BetCity van 24 jaar of ouder.

Pak 50x je inzet op Nederland bij BetCity!

Zo pak je 50x je inzet bij Nederland – Qatar

Om deze promotie te claimen moet je een account maken bij BetCity, nadat je dit hebt gedaan en je minimaal 24 jaar of ouder bent hoef je enkel een storting te doen van minimaal € 20,00. Nadat je de storting hebt gedaan kun je bij promoties de BetCity Odds Boost voor Nederland – Qatar selecteren en een weddenschap plaatsen.

Wedden op Nederland WK 2022 kan zomaar eens 50x je inzet opleveren met slechts 1 euro inzet. Deze promotie telt als een soort welkomstbonus waar wij je hieronder meer over gaan uitleggen. De quotering van Nederland – Qatar op BetCity stond op een gemiddelde quotering van 1.11 en daarmee is een 50x quotering helemaal niet mis! Je kunt de promotie claimen door op één van de knoppen op deze pagina te klikken, je gaat dan direct naar de juiste pagina waar je de promotie kunt claimen!

Instructies odds boost Betcity

© BetCity – screenshot van 28-11-2022

Pak 50x je inzet op Nederland bij BetCity!

Andere WK 2022 promoties bij BetCity

Naast de BetCity Odds Boost van 50 keer je inzet op Nederland – Qatar heeft BetCity ook nog een andere e BetCity welkomstbonus voor nieuwe spelers vanaf 24 jaar of ouder. Zo hebben ze een welkomstbonus waar je een free bet van 100% bovenop je storting kunt krijgen van 20 of 50 euro. Je kunt hiermee één weddenschap plaatsen met het bedrag en als de weddenschap juist is krijg je het nettobedrag uitgekeerd voor deze weddenschap. Kort gezegd krijg je het totale bedrag terug min de waarde van je free bet. BetCity heeft overigens niet alleen een BetCity Odds Boost voor Nederland – Qatar, zo zijn er verschillende te vinden voor het WK 2022. Alle promoties voor het WK 2022 kun je vinden op het de WK 2022 Bonus pagina.

Over de auteur

Sam Balk schrijft sinds 2021 voor beste-bookmakers.com hij is een groot fan van Europees en internationaal topvoetbal. Hij zoekt altijd de beste bookmaker promoties voor de mooiste wedstrijden, daarnaast heeft hij ook veel ervaring met sportweddenschappen en tips geven.