ZEbet

Zebet Sport Bonus

Wij raden aan om voor een alternatieve bookmaker bonus te kiezen. Bekijk ons sportweddenschappen bonus overzicht voor de beste opties!

Zonder bookmaker bonus wordt het wedden toch wel een stukje minder interessant. Gelukkig begrepen ze dat bij Zebet ook wel en hebben ze hier een interexsante welkomstbonus voor je klaar staan. Natuurlijk zitten er aan elke bonus voorwaarden en op deze pagina kijken we hoe gunstig die zijn bij Zebet. We kunnen je alvast verklappen dat de welkomstbonus een gratis weddenschap is. Die free bet wordt gekoppeld aan je eerste storting en dus niet aan je eerste weddenschap. Stort je € 100, dan krijg je € 100 aan gratis weddenschappen. Dat is ook gelijk het maximale bonusbedrag. De exacte voorwaarden volgen hieronder.

Ook bespreken we de andere promoties bij deze bookmaker. We sluiten af met onze conclusie maar kijken ook nog even naar de veelgestelde vragen over deze bonus. Lees dus snel verder om te kijken of de Zebet bonus de moeite waard is.

Aanmelden bij ZEbet
Zebet Bonus details: 9.2/10
Bonus Type: Risicovrije weddenschap
Bedrag € 15 tot € 100
Percentage 100%
Minimale storting: €15
Stortings methoden: iDeal
Is er een Bonus Code? Ja die is er: “WB10”  Je kunt de bonus ook claimen zonder code
Voorwaarden kort: Geen rondspeelvoorwaarde. Inzetten op alle sporten, odds en markten. 
Tijdsduur De Zebet bonus krijg je na je eerste storting. De bonus moet binnen 15 dagen voltooid zijn.

Zebet Bonus Voorwaarden Voorbeeld

Aan het ontvangen van een sport bonus zitten altijd voorwaarden. Goede bonusvoorwaarden zijn daarom erg belangrijk. De voorwaarden bij Zebet zijn voordelig. Je kunt de gratis weddenschappen namelijk verdelen over meerdere bets. Je hoeft ze dus niet ineens in te zetten en kunt de weddenschappen inzetten op elke sport, markt en quotering. Wat dat betreft zijn de voorwaarden zeer flexibel. Wat belangrijk is om te onthouden is dat je gratis bets worden gekoppeld aan je initiële bonusbedrag. Stort je dus € 30,00 dan zul je niet meer dan € 30,00 aan freebets ontvangen. De minimale storting bedraagt 15 euro. Het gaat om je allereerste storting, met een tweede storting wordt geen rekening gehouden. Om de bonus te claimen dien je wel te storten met iDeal.

Een andere belangrijke voorwaarde is dat je 24 jaar of ouder moet zijn om de bonus te ontvangen. Laten we je een duidelijk voorbeeld van deze gratis wedden bonus geven. Stel je stort € 100,00 bij Zebet. Dan krijg je € 100,00 aan freebets als bonus. Die kun je vrij inzetten op allerlei verschillende sporten en weddenschappen inzetten. Zet jij vervolgens een tientje in op een 1×2 bet met een quotering van 1.60 dan ontvang je € 16 – € 10 inleg = € 6,00.

Zebet extra promoties

Heb je na de Zebet welkomstbonus de smaak te pakken en ben je op zoek naar meer promoties? Dan zit je ook goed bij Zebet. Zo zijn er voor verschillende sporten diverse promo’s. Bij wedden op formule 1 krijg je regelmatig een gratis weddenschap, maar ook bij wielrennen, voetbal en tennis zijn er verschillende promoties te vinden. Hierbij kun je denken aan verhoogde quoteringen die odds boosts genoemd worden. Ook zijn er zogenaamde acca’s waarbij je een winstverhoging krijgt bij het combineren van meerdere weddenschappen. 

Zebet is ook een van de bookmakers Nederland dat een loyaltyprogramma aanbiedt. Dat programma heet Zepoints en hierbij krijg je punten voor elke inzet die je plaatst die hoger is dan € 1,00. Zodra je 2.000 Zepoints hebt verzameld krijg je een freebet ter waarde van € 10,00. Omdat de promoties nogal eens veranderen, raden we je aan om regelmatig de promo pagina in de gaten houden.

Aanmelden bij ZEbet

Pak nu een welkomstbonus tot wel € 50,00

Zebet Bonus Conclusie

Een hoog bedrag is altijd fijn, maar toch zijn de bonusvoorwaarden vaak nog veel belangrijker. Bij de Zebet bonus zijn de voorwaarden uitmuntend. Dat komt vanwege het feit dat je het wedtegoed kunt gebruiken op elke sport, elke quotering en elke markt. Wat daarbij erg goed is is dat je ook je bonus mag splitsen in meerdere weddenschappen. Wil je dus je bonus van € 100,00 opsplitsen van tien bets van een tientje of twintig bets van € 10,00 dan is dat prima. Wat je wint mag je houden en dus heb je niet te maken met vervelende rondspeelvoorwaarden.

Bovenop de goede welkomstbonus heeft Zebet ook een mooi loyalty programma en andere promoties. Behalve gratis weddenschappen komen er ook accumulator promo’s voorbij en wordt er regelmatig een betting toernooi georganiseerd bij een groot sportevenement zoals het WK voetbal of bijvoorbeeld Wimbledon. Dat maakt het natuurlijk meer dan de moeite waard om eens bij deze bookmaker te spelen. Wil je nu nog meer weten over Zebet, lees dan eens onze Zebet review of meld je gewoon direct aan.

Aanmelden bij ZEbet

Welkomstbonus bij Zebet

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België

Zebet Bonus FAQ

Is er een Zebet Sport bonus beschikbaar voor nieuwe spelers?

Nieuwe spelers krijgen een welkomstbonus tot € 100 in gratis weddenschappen. Het bedrag staat gelijk aan 100% van je eerste storting. Een groot voordeel bij deze bonus is dat je de freebets kunt inzetten op alle sporten en deze mag opsplitsen in meerdere (kleine) bets. Ook kun je elk type markt kiezen en zijn er geen minimum quoteringen.

Wat is de rondspeelvoorwaarde voor de Zebet welkomstbonus

Goed nieuws! Er is namelijk geen rondspeelvoorwaarde bij de Zebet welkomstbonus. Wat je wint mag je houden. Wel wordt de inzet ingehouden van je winst. Zo wordt er dus gesproken over een nettowinst. Win je met je inleg van € 10,00 op een bet met 2.00 odds, dan krijg je niet € 20,00 maar € 10,00. Zo vaak komt het niet voor dat je een je een welkomstbonus krijgt zonder rondspeelvoorwaarde

Is de ZeBet bonus ook voor Belgen actief?

Voor de Belgen is het helaas niet toegestaan om gebruik te maken van een dergelijke bonus. De overheid in België heeft welkomstpromoties om te gokken verboden, om deze sector juist niet te stimuleren. Wel zijn er voor de Belgen veschillende odds boost.