William Hill Klantenservice

Wil jij graag contact opnemen met William Hill en vraag je je af hoe dit kan? Dan heb je genoeg aan deze pagina. Hier leggen we je uit op welke manieren je William Hill kunt bereiken en wanneer je bij ze terecht kunt. Bij William Hill aanmelden kan voorlopig nog niet, maar er kan natuurlijk altijd een reden zijn om even contact met ze op te nemen. Misschien gaat het om William Hill storten of uitbetalen bij William Hill, of heb je interesse in de William Hill bonus. Wil je echter gewoon snel wedden met goede odds dan moet je even een alternatief pakken uit de  Bookmakers Nederland of Bookmakers België pagina’s.

William Hill Klantenservice Algemeen

William Hill is een grote Britse bookmaker en online casino die zijn zaakjes op orde heeft als het om klantenservice gaat. Ze raden je op de website aan om contact op te nemen via de livechat, dat zou het snelst gaan maar je kunt ook kunt ook terecht met telefoon en e-mail. Nederlands contact is er niet en daarom moet je even zorgen dat je je vraag of opmerking in het Engels stelt. Hieronder zullen we contactmogelijkheden meer in detail bespreken.

livechat william hill

©William Hill

William Hill Mail

Als je bereid bent om 24-48 uur te wachten op je antwoord is een email het meest toegankelijk. Let er wel even op dat je jouw email in het Engels stuurt naar support@williamhill.com. Het kan voorkomen dat je binnen een paar uur al antwoord krijgt maar in het algemeen kan het 24 tot 48 uur duren.

William Hill Telefoon

Met een klantenservice agent van William Hill bellen kan ook. Je kunt bellen naar +44 (0)870 600 0479 . Dit is een Brits telefoonnummer dus let op dat hier extra kosten voor kunnen worden aangerekend. De klantenservice kun je telefonisch bereiken van maandag tot vrijdag tussen 10.00h en 18.00 (onze tijdzone)

William Hill Livechat

©William Hill

William Hill Livechat

William Hill raadt je zelf al aan om zelf contact met ze op te nemen met de (Engelstalig) livechat. Deze vind je op de website van William Hill  op de contact pagina. Ook vind je op verschillende FAQ pagina’s de livechat knop terug. De chat wordt vak binnen 30 seconden al beantwoord. Mocht het wat langer duren dan krijg je een contactformulier te zien waarin je jouw vraag kunt stellen. Deze wordt binnen een paar uur behandeld.

William Hill FAQ

Door de meestgestelde vragen samen te voegen op een FAQ pagina ontlasten bookmakers hun klantenservice medewerkers en dat zorgt weer voor snellere reactietijden. Ook William Hill heeft een uitgebreide FAQ pagina waar je echt veel antwoorden kunt vinden.

 

William Hill livechat formulier

©William Hill

William Hill Klantenservice Conclusie

Het zit wel snor met de klantenservice van William Hill. Je wordt snel en vriendelijk geholpen in het Engels en er zijn genoeg mogelijkheden om contact met ze op te nemen. De FAQ pagina is zo uitgebreid dat je eigenlijk bij hele dringende of specifieke zaken contact op hoeft te nemen met een mederwerker. De reactietijd op emails zou misschien wat korter mogen, al is 24-48 uur vrij marktconform.  Met name de livechat werkt prima. Binnen een minuut krijg je vaak al antwoord en ook tussen je vragen door reageren de medewerkers erg snel en vriendelijk. William Hill stelt op het gebied van klantenservice zeker niet teleur.

> Ga naar William Hill Review  > 

 

William Hill Contact

Wat is het William Hill telefoonnummer?

Je kunt bellen naar +44 (0)870 600 0479 om telefonisch in contact te komen met een William Hill medewerker. Let er op dat dit een Brits nummer is en dus niet gratis is. Je belt over de grens en daarom kan jouw telefoonprovider je extra kosten aanrekenen. Een goed alternatief is de livechat die je op de  contact pagina kunt vinden

Wanneer kan ik William Hill bereiken?

Op werkdagen tussen 10.00u en 18.00u kun je de William Hill klantenservice telefonisch bereiken. De livechat werkt van  10 uur ’s ochtends tot middernacht. Bovendien kun je via Twitter, e-mail of het contactformulier ook je vragen stellen.

Wat is het William Hil email adres?

Mocht je niet internationaal willen bellen maar liever een email sturen dan moet je dat doen naar support@williamhill.com. Een goed alternatief is echter de livechat van William Hill die jouw vraag vaak al binnen een minuut kunnen oplossen. Let er even goed op dat de communicatie met William Hill in het Engels is.