William Hill aanmelden

Hoe kun je je aanmelden bij William Hill? Het registreren en een account aanmaken bij deze bookmaker is helemaal niet zo moeilijk. Wij laten je op deze pagina zien hoe het aanmelden bij William Hill in zijn werk gaat maar tonen ook gelijk hoe je kunt storten zodat je direct aan het wedden kunt.

Heb je geen introductie nodig en ga je liever gelijk zelf aan de slag? Dat kan natuurlijk ook, we raden je echter wel aan om ook onze volledige William Hill review eens door te lezen.

Let op: William Hill is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. William Hill heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Hoe registreer je je bij William Hill?

  • Drie stappen, meer is er niet nodig om je te registreren bij William Hill. Bovendien kun je eigenlijk niet om de gele knop “Register” heen.
  • Zodra je op deze knop hebt geklikt opent zich een nieuw scherm.
  • In stap 1 vul je je voornaam, achternaam, email adres en geboortedatum in. Bovendien wordt je gevraagd om je mobiele telefoonnummer. Als dat gedaan is klik je op next en kom je aan bij stap 2.

 

Aanmelden bij Wiliam Hill

  • Stap 2 begint met het kiezen van je wachtwoord en veiligheidsvragen en antwoorden. Je moet je adresgegevens invullen en ook je paspoortnummer. Hier is ook gelijk de keuze om een promocode in te vullen als je deze hebt.
  • Als alles is ingevuld klik je opnieuw op next en kom je in het bevestigingsscherm. Je zult je aanmelding bevestigen en krijgt nog een email met een link om je account te activeren.
  • Klaar! Heb je de email ontvangen en op de link geklikt? Dan is je account actief en kun je direct beginnen te spelen bij William Hill.

 

betalingsmogelijkheden bij William Hill

Geld storten bij William Hill

Zo. Je hebt je nu geregistreerd en kunt gelijk beginnen op de mooiste wedstrijden bij William Hill. Om er voor te zorgen dat je ook daadwerkelijk iets in kunt zetten moet je nog zorgen voor wat cash in je account. Dit kun je bij William Hill doen door te storten met:

  • Creditcard, Paypal, Banktransfer, Ideal, Ecopayz, Paysafe, Trustly gokken, Skrill en Neteller

Er worden constant betalingsmethoden toegevoegd bij William Hill. De lijst met mogelijkheden is nu al flink uitgebreid met opties zoals Trustly, Ideal en Paysafe. We gaan bovendien in ons William Hill review nog dieper in over het storten, spelen en uitbetalen bij deze bookmaker. Lees deze review dan zeker ook nog eens door!