WK 2018 Wedden

Wedden op WK 2018 en Gokken op WK 2018 Overzicht voor jou! Allereerst vind je de WK Sportweddenschappen Specials van dit moment terug. Ook besteden we aandacht aan de  beste bookmakers voor je WK Weddenschappen en aan de mooiste welkomstbonussen voor WK 2018 Betting! Ten slotte sluiten we af met algemene toernooi informatie.

Update: Niet alle bookmakers op deze pagina accepteren nog altijd Nederlandse en Belgische spelers. Bekijk ons Bookmakers overzicht voor bookmakers met een licentie. 

Actuele WK 2018 Specials

Via onze WK 2018 Specials blijf je op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes en interessante acties omtrent Wedden op WK 2018.

  • Benut de Hoge Noteringen van 1xBet voor jouw 1/8e Finale Bets!
  • Wed € 10 Risicovrij op winst Brazilie + € 10 Gratis Cash!

 


Beste WK Bookmakers

Bij elke bookmaker kan je wedden op WK voetbal en ook elke bookmaker heeft wel een promotie of een bonus hieraan verbonden. We maken het je makkelijker om te gokken op WK voetbal met een shortlist van de populaire bookmakers. Bij deze WK bookmakers haal je de meeste profijt uit de WK sportweddenschappen. Onderstaand presenteren we je alvast onze nummer 1. Voor een volledig overzicht, kan je een kijkje nemen op de pagina WK bookmakers 2018.

Wedden bij BetFIRST


BetFIRST – Topper onder de WK bookmakers!

Bookmaker BetFIRST accepteert zowel spelers uit Nederland en België en storten kan je makkelijk via iDeal of Bancontact. In onze BetFIRST review scoren ze bijna een perfect rapport en we raden daarom ook iedereen aan om hiervan te profiteren.

BetFIRST: Krijg 200% tot maximaal €100 bonus

 


Beste WK 2018 Bonus

Op onze WK 2018 Bonus pagina, kan je alle bonussen en promoties terugvinden ivm het WK voetbal 2018 in Rusland. Deze bonussen zijn voor nieuwe en/of bestaande klanten bij de bookmaker. Als je wilt wedden op WK 2018 voetbal, dan is het ook aan te raden dat je geniet van de juiste bonus. We zullen op de Bonus WK 2018 meer toelichting geven over deze bonussen. Hier kan je ook de gratis bonussen of de gratis promoties vinden ivm het WK voetbal. Onderstaand maak je alvast kennis met de nummer 1 bonus! Voor een volledig overzicht, kan je een kijkje nemen op de pagina WK Bonus.

bet777 logo
Bet777 – De Beste WK 2018 Bonus!

Bet777 biedt een bonus van 100% tot max € 150. Zowel Belgen als Nederlanders kunnen genieten van deze unieke bonus. Je hoeft enkel je bonus 3x rond te spelen op een min. odd van 1.70. In totaal heb je hiervoor 30 dagen de tijd.

Nu aanmelden en € 150 bonus ontvangen

 


 

Toernooi Informatie

Op 14 juni gaat het evenement van 2018 van start: Het WK voetbal 2018 in Rusland. Tot en met 15 juli zal er gestreden worden om de beker met de grote oren. Wie zal zich tot wereldkampioen kronen? Er zijn tal van favorieten voor de wereldbeker zoals regerend wereldkampioen Duitsland, toptalenten Frankrijk, Spanje, Europees kampioen Portugal, de Gouden generatie Belgen of een outsider.

WK Deelnemers

Er nemen 32 landen deel aan het WK voetbal en die werden opgedeeld in 8 groepen van 4 teams. Hieronder kan je de groepsindeling terugvinden.

WK 2018 Landen
Groep A Rusland
Saoedi – Arabië
Egypte
Uruguay
Groep B Portugal
Spanje
Marokko
Iran
Groep C Frankrijk
Australië
Peru
Denemarken
Groep D Argentinië
IJsland
Kroatië
Nigeria
Groep E Brazilië
Zwitserland
Costa Rica
Servië
Groep F Duitsland
Mexico
Zweden
Zuid – Korea
Groep G België
Panama
Tunesië
Engeland
Groep H Polen
Senegal
Colombia
Japan

Deze WK deelnemers nemen het in de groepsfase op elkaar. De groepsfase vindt plaats tot en met 28 juni, waarop de tweede ronde aanvangt. De finale vindt plaats op 15 juli en en dan weten we ook wie de wereldkampioen voetbal is voor de komende 4 jaar.