1xBet App

1xBet accepteert helaas geen Nederlandse klanten meer. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor een andere wedden app uit onze Bookmakers Apps lijst. Ook kun je het Beste Bookmakers Nederland overzicht bekijken.

1xBet biedt naast haar 1xBet Mobile website ook een 1xBet Android App en 1xBet iPhone App. De functionaliteit van de mobiele website en app bespreken wij op deze pagina aan de hand van onze ervaringen. App direct downloaden? Klik onderstaand om je aan te melden en/of in te loggen bij 1xBet en je vindt de app direct terug.

1xBet:                                                                    Android         –          iOS           – mobiele site
App Download
Grootte 12 MB 44,5 MB
Update 3.1.2020 3.1.2020
Storten
Uitbetalen

 

1xBet Mobile Website

De mobiele site van 1xBet is perfect te navigeren via je mobiel of tablet. Ook hier, in de ontwikkeling van de site, heeft de bookmaker 1xBet veel moeite gestoken. De site past zich aan aan je mobiel, zodat je de beste service krijgt met het plaatsen van je bet. Om het gebruiksgemak echter nog meer te vergroten heeft 1xBet ook een app ontwikkelt, De 1xBet App Android en 1xBet App iPhone. Onderstaand lees je hierover meer.

1xBet App Downloaden

Het beste dat je kan doen om de 1xBet App te verkrijgen is om eerst op een van de 1xBet buttons/afbeeldingen op deze pagina te klikken. Hierdoor kom je op de site van 1xBet terecht en kan je onmiddellijk je aanmelden / inloggen en de 1xBet app download selecteren. Als je het niet onmiddellijk kan selecteren, zal je onderaan de pagina van 1xBet de app zien staan. Hier kan je op klikken, zodat je op de desbetreffende pagina terechtkomt.

1xBet App Android

Het heeft enige tijd geduurd vooraleer Google apps accepteerde die met wedden te maken heeft. Onlangs heeft Google zijn visie gewijzigd en kunnen we dus ook via ons Android besturingssysteem de 1xBet App Android installeren. Deze app is snel, gemakkelijk te besturen en heeft een duidelijk menu. Je zal ten alle tijde via je Samsung, HTC of ander toestel de bets kunnen plaatsen. Klik eerst op een van de 1xBet buttons op onze website, zodat je naast de app’s ook een link kan terugvinden met de 1xBet mobiele promoties.

1xBet App iPhone

Voor onze iPhone gebruikers, bestond de 1xBet App al veel langer. Ook voor deze iOS wedders, raden we eerst aan om de 1xBet App iOS te downloaden via de site van 1xBet. Waarom? Omdat je dan ook onmiddellijk de link zal terugvinden om de 1xBet mobile promo’s te downloaden en je gegarandeerd bent van een snelle download.

1xBet App Ervaringen

Naast het aanbieden van desktop versie, heeft 1xBet een mobiele versie en verschillende Apps. Als we beide apps met de desktop versie vergelijken, merken we op dat alles bijna hetzelfde is. Je krijgt er hetzelfde menu : een groot aanbod van verschillende sporten, live-evenementen, en de streamingdienst. Je hoeft enkel maar een account aan te maken om je favoriete sport te zien. De app update zichzelf bij een nieuwe versie, dus je hoeft weinig te doen om steeds te nieuwe 1xBet te hebben. Wij hebben alvast de app gedownload en zijn er enthousiast over. Check ook de 1xbet bonus. Probeer het nu!

Download de 1xBet App
1xBet App Downloaden

> Bekijk alle Mobiel Wedden apps

Bookmakers Nederland > Bookmakers Belgie