1xBet Ervaringen & Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. 1xBet heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers Belgi ijst.

Aanmelden bij BetCity

1XBet Ervaringen & Review

Onderstaand vind je onze ervaringen met 1xBet terug op basis van de 10 belangrijkste elementen van een bookmaker. Past 1xBet bij jou? Meld je dan aan via de knop onder het schema. Voor meer informatie kun je ook verder lezen en al onze gedetailleerde 1xBet ervaringen terugvinden.

1xBet is een van oorsprong Russische bookmaker die met name in de Oost Europese landen veel aanzien kent. Momenteel spijkert met ook in de rest van Europa naar grotere naamsbekendheid en dit doet men onder andere met een gigantisch groot wedden aanbod en livestreams voor tal van evenementen. Ook de stort- en uitbetalingsmogelijkheden zijn gigantisch en de quotering zeer goed. Tal van redenen om je bij 1xBet aan te melden en een score van 9,5 is zeker verdiend!

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Bancontact, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of PayPal.

1xBet Hoofdpagina

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

1xBet Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaande heb je op een snelle manier kennis kunnen maken met onze Beste Bookmakers 1xBet Ervaringen. Mocht je geïnteresseerd zijn in een meer gedetailleerde blik, dan kun je ondergaand onze bevindingen diepgaander terugvinden. We bekijken bovengenoemde 10 punten voor jou nogmaals. Denk hierbij aan 1xBet Account aanmaken tot 1xBet Voetbal & Sport. Ook het 1xBet Mobiel Aanbod en de 1xBet Quoteringen komen aan bod. Bekijk het nu allemaal in ons 1xBet Review & Ervaringen overzicht en leer alles over deze bookmaker.

1. 1xBet Account aanmaken

Een 1xBet account aanmaken is mogelijk voor Belgen. Nederlanders kunnen zich helaas niet aanmelden bij 1xBet. Als Belg klik je allereerst op een van de 1xBet buttons op onze website en vervolgens kom je op de 1xBet pagina terecht. Rechtsboven klik je vervolgens op registratie en heb je de keuze om je te registeren via de openstaande pop up, telefoon, e-mailadres of via een social network account. Nadat je via een van de methodes gekozen hebt en je registratie hebt bevestigd, en kun je overgaan tot het maken van een storting.

2. 1xBet Website

De 1xBet website oogt op het eerste opzicht nogal druk. Dit komt echter met name doordat de aangeboden opties en informatie enorm zijn. Naar gelang je wat langer op de website speelt, zul je merken dat je alles vliegensvlug kunt vinden. Zeker daar de snelheid van de pagina erg hoog is. Voordeel is ook dat er tal van talen beschikbaar zijn waaruit jij kunt kiezen. Dit is onder andere Nederlands, Engels en Duits. De Nederlandse en Duitse variant van de website kennen wel hier en daar wat vertaalfouten. Mocht dit jou storen kun je voor de foutloze Engelse variant kiezen.

3. 1xBet Geld Storten

1xBet Voetbal & Sport behoort tot de bookmaker met het grootste aanbod aan stortingsmethoden. Naast de standaard methodes als Visa, Mastercard, Neteller, Skrill en PaySafeCard biedt het ook vele stortingsmogelijkheden die gespecificeerd zijn op basis van het land waaruit jij je aanmeldt. Zo is dit voor Nederland iDeal en kunnen Belgen storten met Bancontact. Het feit dat 1xBet Bookmakers iDeal en 1xBet Bancontact beschikbaar is vergroot de toegankelijkheid enorm.  Verder worden er voor geen enkele stortingsmethodes transactiekosten in rekening gebracht.

Nu Aanmelden bij 1xBet en storten met bijvoorbeeld:

1xBet Betalingsmethodes

4. 1xBet Uitbetalen

Net zoals bij het storten, kun je ook met tal van opties voor 1xbet uitbetalen. Denk hierbij onder andere aan een bankoverschrijving, Neteller, Skrill, Visa, Mastercard en een PaySafeCard. Ook bij het uitbetalen worden geen enkele kosten in rekening gebracht. Bij een bankoverschrijving en terugstorting naar Visa/Mastercard staat je geld doorgaans binnen 2 dagen op je rekening. Bij de overige methodes is dit veelal binnen 15 minuten. Voor het maken van een uitbetaling kan het zijn dat 1xBet, net als vele andere bookmakers, eerst vraag om je identiteit te bevestigen

5. 1xBet Klantenservice

De 1xBet Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: info-en@1xbet.com
  • Telefonisch: +44 127 325 69 87
  • FAQ Sectie
  • Live Chat

Zoals je ziet is 1xBet via vele kanalen bereikbaar en verder volgen de antwoorden ook snel. De klantenservice is helaas niet in het Nederlands te bereiken, de Engelse taal is echter wel breed gedragen bij 1xBet.

6. 1xBet Bonus

De 1xBet Bonus is een bonustype dat je niet vaak zult tegenkomen bij andere bookmakers. Je ontvangt exclusief via onze website door je aan te melden met promo code 1x_3838 een stortingsbonus van 100% tot € 130. Naast de exclusiviteit is het ook speciaal dat je stortingsbedrag bij 1xBet geplaatst wordt in je echt geld account en het bonusbedrag in je bonus account. Je dient nu het bedrag uit je bonus account 5x in te zetten op combinatie weddenschappen met 3 of meer selecties waarvan minimaal 3 selecties een odd van 1.40 of hoger hebben. Hiervoor heb je ongelimiteerd de tijd. Nadat je hieraan voldaan hebt, heb je een x bedrag over in je bonus account. Dit bedrag, tot maximaal € 100, wordt vervolgens naar je echt geld account gestort. Om tot en uitbetaling over te gaan dien je je gestorte bedrag in het echt geld account nog 1x in te zetten op een 1.10(+) odd.

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van 100% tot € 100 1xBet Bonus!

1xBet Welkomstbonus

7. 1xBet Promoties

1xBet biedt regelmatig Gratis Wedden promoties en houdt het wedden daarmee interessant. Wat wel jammer is, is dat deze bonussen vaak aan dezelfde bonus voorwaarden verbonden zijn als de welkomstbonus. Dit betekent dat je enerzijds wel met een erg klein risico speelt maar anderzijds ook weer een gelimiteerd maximum winstbedrag met je bonus kunt behalen. Gelukkig zijn er veelvuldig (stortings)bonussen waardoor je in zijn totaliteit toch een mooie winst kan boeken!

8. 1xBet Wedden Aanbod

Het 1xBet Wedden Aanbod is een van de allergrootste van alle bookmakers. Er zijn meer dan 50 sporten waar jij je weddenschappen op kunt plaatsen. Van de standaard sporten als voetbal en tennis tot de minder bekende wedsporten als zeilen en curling. Ook kun je bijvoorbeeld inzetten op e-sports, politiek, entertainment en de aandelenmarkt. Als we als voorbeeld een voetbalwedstrijd erbij nemen zien we dat er bij veel wedstrijden meer dan 250 verschillende selecties zijn waar jij op kunt spelen. Veel bookmakers bieden niet meer dan 100 verschillende selecties dus voor een groot wedden aanbod ben je bij 1xBet dan ook zeker aan het goede adres!

9. 1xBet Mobiel Aanbod

Zoals reeds eerder in de introductie aangegeven probeert 1xBet haar marktaandeel in geheel Europa te versterken en streeft het naar een grote toegankelijkheid. Ook op mobiel vlak is hier aan gedacht en dit vertaalt zich in apps voor zowel Android, iOS, als Windows. Er is zelfs een JAVA script beschikbaar. In de app vind je verder dezelfde mogelijkheden en weddenschappen terug als die op de mobiele website.

10. 1xBet Quoteringen

Het paradepaartje van 1xBet is wellicht wel de hoogte van de quoteringen. Met een quoteringen marge van 1.2% op voetbal en 2.7% over alle sporten gezien behoort 1xBet absoluut tot de bookmaker top wat quoteringen betreft. In sommige gevallen worden quoteringen zelfs gepersonaliseerd waardoor jij een nóg betere koers kan hebben dan je op de hoofdpagina terugvindt. Log daarom altijd even in in je eigen account en bekijk dan welke quoteringen er voor jou beschikbaar staan.

1xBet Beoordeling & Conclusie: 9,5/10

Bovenstaand heb je op een uitgebreide manier onze 1xBet Ervaringen kunnen lezen. 1xBet timmert hard aan de weg om de beste en bekendste bookmaker in geheel Europa te worden. Met haar groot scala aan betaalopties, enorm wedden aanbod, prachtige quoteringen en mobiele toegankelijkheid heeft het hier verschillende zeer belangrijke stappen gezegd. Wel zijn er nog enkele verbeterpunten te benoemen. Hierbij denken we aan de drukke layout van de website, de correcte taalspelling van andere talen dan het Engels en de enigszins gecompliceerde bonus en promotie voorwaarden. Dit zijn echter punten die snel verbeterd kunnen worden en ook geen grote invloed op jou wedervaringen hoeven te hebben. De klantenservice is ten slotte nog via tal van kanalen bereikbaar en staat je altijd graag te woord. Met een totaalscore van 9,5 kunnen we je dan ook zeker aanraden om over te gaan tot een aanmelding bij 1xBet.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij 1xBet!

1xBet Welkomstbonus