1xBet Aanmelden

Let op: 1xBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. 1xBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Indien je nog geen account bij de bookmaker vind je hier stap voor stap een aanleiding voor het 1xBet aanmelden. Klik ten eerste op een van de buttons op onze pagina, om een account aan te maken. Nu beland je op de homepage van de bookmaker. Bovenaan aan de rechterkant kun je nu op registratie klikken. Nu kies je de registratiemethode die je het beste ligt. We gaan ze allemaal even voorstellen. Door onze link te volgen, profiteer je ook nog eens extra, want je krijgt er 30 euro bovenop voor je eerste storting.

Wil je nu meteen een account bij 1xBet account aanmaken? Dan klik op deze button en ga aan de slag.

Hoe kan ik me bij 1xBet registreren?

  • Er zijn verschillende mogelijkheden om een 1xBet account aan te maken. Ten eerste is er de one-click methode. Hierbij kies je je land en de valuta waarin de account moet worden geopend. Daaronder kun je een promocode intikken – dit is bij ons 1x_3838, om € 30 extra te krijgen. Nu hoef je enkel nog op registreren te klikken, en dat was het al!
  • Een account kun je ook via je telefoon aanmaken. Dit werkt in principe hetzelfde als via de one-click methode. Je moet hier je telefoonnummer intikken en de valuta kiezen. Daarna gebruik je weer de promocode 1x_3838 om van de exclusieve bonus van 1xBet te profiteren. Met een klik op registreren is het al gedaan.
  • De meest traditionele methode is waarschijnlijk het aanmaken van een account via e-mail. Hier kies je ten eerste je land en de valuta voor je account. Daarna kies je een wachtwoord, dat je ter zekerheid nog een keer moet bevestigen. Tenslotte geef je ook nog je voor- en achternaam, e-mail adres en telefoonnummer door. Beneden gebruik je weer onze exclusieve promocode 1x_3838. Klik op registreren, en dan wordt je account aangemaakt.
  • Bij 1xBet aanmaken is het ook mogelijk, om via een social netwerk een account te openen. Hierbij heb je ook weer de keuze uit verschillende mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Google+, Telegram of VKontakte. Hier hoef je alleen de valuta voor je account te kiezen en dan een van de sociale netwerken te kiezen. Nu opent er het 1xBet login scherm van het gekozen netwerk. Hier moet je je nu aanmelden met je gegevens voor dit netwerk. Dit heeft het voordeel, dat de bookmaker je persoonlijke gegevens direct kan overnemen, je hoeft dus niet alles nog een keer zelf in te vullen. Als je echter niet wilt dat 1xBet al je persoonlijke gegevens van je profiel uit dit netwerk kan gebruiken, kun je natuurlijk ook voor een van de andere methodes kiezen voor het aanmaken van je account.

Hier zie je hoe he ook via de 1xBet app kunt inloggen bij de bookmaker

Storten bij 1xBet

Na het aanmaken van je account kun je een eerste storting bij 1xBet plaatsen. Hierbij heb je de keuze uit verschillende betaalmethodes:

  • iDeal, Giropay, Neteller, Mastro, Visa, Mastercard en nog veel meer.

Heb je meer informatie nodig over het storten bij 1xBet? Wij hebben een extra 1xBet Geld Storten pagina voor je aangemaakt. Hier vind je de meest belangrijke details voor de verschillende betaalmethodes bij de bookmaker. Geld opvragen bij 1xbet gebruikt dezelfde methodes.

Enkele van de betaalmethodes waarmee je bij 1xBet kunt storten

Win nu € 130 1xBet welkomstbonus van 100%!

Bij de bookmaker kun je meteen na het aanmaken van je account profiteren van je eerste storting met de 1xBet Bonus voor sportweddenschappen. Het gaat hierbij om een bonus met een percentage van 100%. Dit betekent dus, dat je het gehele bedrag van je eerste storting als bonus kunt krijgen. Het maximale bedrag is hierbij 130 euro. Voor een uitbetaling moet je het bonusbedrag nog 5 keer spelen. Hierbij dien je combi bets van 3 selecties te spelen en min. 3 selecties dienen een 1.40(+) odds te hebben. Respecteer dus de voorwaarden van de bookmaker en profiteer nu van je eerste storting met de exclusieve bonus van 1xBet. Vergeet niet, onze promocode 1x_3838 te gebruiken om de extra € 30 te krijgen!

Met onze promocode ontvang je nu zelfs € 130 welkomstbonus bij 1xBet

> Ga naar 1xBet Review