1xBet Uitbetalen

Let op: 1xBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. 1xBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Ben je nu alles te weten gekomen over 1xBet Storten via onze pagina? Op deze pagina vind je ook alles terug over het uitbetalen bij de bookmaker. In het kort zijn dezelfde methodes beschikbaar als bij het storten. Daarnaast bestaat er ook hier een minimum uitbetalingsbedrag. De bookmaker zelf rekent geen kosten aan voor het uitbetalen. Informeer je dus hier over de details bij het uitbetalen bij bookmaker 1xBet. Wij beginnen dus aan het uitbetalen bij deze bookmaker.

Algemene informatie uitbetalen bij 1xBet

111 betalingsmethodes zijn voor het uitbetalen bij 1xBet beschikbaar

Bij het bookmaker 1xBet uitbetalen gelden zowat dezelfde condities als bij het storten. Ook hier is de keuze bijzonder ruim, al zijn er iets minder betaalmethodes beschikbaar bij het uitbetalen dan bij het storten. Maar met meer dan 100 verschillende betaalmethodes vind je echter heel zeker een passende methode om je bedrag bij de bookmaker te laten uitbetalen. De beschikbare methodes zijn redelijk overzichtelijk, omdat je er meteen ook kunt zien, wat het minimale bedrag is, dat je kunt laten uitbetalen. En natuurlijk ook, hoe lang een uitbetaling duurt. Bookmaker 1xBet hanteert geen kosten voor het uitbetalen via deze methodes.

1xBet Maestro / Visa / Mastercard

Het uitbetalen via creditcard hoort ook bij het 1xBet geld opnemen nog tot de meest populaire methodes. Zowel Maestro als ook Visa en Mastercard zijn hier beschikbaar. Met € 1.50 is het minimale uitbetalingsbedrag niet hoog. Let er wel op dat een uitbetaling via deze methodes in het slechtste geval tot 7 dagen kan duren. Dit is echter afhankelijk van de aanbieder, en niet van bookmaker 1xBet.

 • Minimum uitbetaling: € 1.50
 • Maximum uitbetaling: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: tot 7 dagen

1xBet Skrill / Neteller

Meer dan 20 elektronische portemonnees zijn beschikbaar voor 1xBet uitbetalingen. Natuurlijk horen daar ook Skrill en Neteller bij. Met € 1.50 is ook hier het minimale uitbetalingsbedrag bijzonder laag. En de bookmaker rekent geen kosten aan voor het uitbetalen. Een heel groot voordeel bij Skrill en Neteller is dat de storting binnen de 15 minuten wordt doorgevoerd.

 • Minimum uitbetaling: € 1.50
 • Maximum uitbetaling: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Via deze methodes en nog veel meer kun je uitbetalen bij 1xBet

1xBet Cryptogeld

Omdat cryptovaluta steeds meer populair worden, moeten we natuurlijk ook hier enkele details noemen. In totaal zijn er 17 verschillende cryptomethodes, waarmee je geld kunt laten uitbetalen. Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Verge, Stratis – keuze zat. Bij alle cryptovaluta geldt, dat de storting binnen de 15 minuten wordt doorgevoerd. Ook zijn er geen kosten aan een uitbetaling bij 1xBet via cryptovaluta verbonden.

 • Minimum uitbetaling: € 1.50
 • Maximum uitbetaling: –
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

1xBet Uitbetalen Conclusie

Net als bij het storten vind je bij een 1xBet withdrawal een zelden geziene weelde aan keuze. Er is een ruime keuze aan meer traditionele methodes en moderne methodes. Als gebruiker vind je zeker een methode terug, die goed bij je past. Zo zijn er verschillende elektronische portemonnees, creditcards, cryptovaluta, maar kun je ook via internetbankieren of bankoverschrijving uitbetalen. Skrill en Neteller horen hierbij zeker tot de meest populaire uitbetalingsmethodes. Ook Maestro, Visa of Mastercard wordt geaccepteerd. In totaal zijn er op dit moment 108 verschillende methodes beschikbaar. De bookmaker hanteert een minimaal uitbetalingsbedrag van  € 1.50 voor de meeste uitbetalingsmethodes. Wat ook heel leuk voor je is, is dat er verder geen kosten worden berekend door 1xBet. In het beste geval krijg je dus 100% van het gekozen bedrag uitbetaalt. Let er wel op dat er mogelijk kosten in rekening worden gesteld door de aanbieder van de betaalmethode die je kiest. Nu heb je dus de meest belangrijke informatie over het uitbetalen bij 1xBet. Maak dus nu je account aan. Door onze promotiecode 1x_3838  te gebruiken, wachten er nu € 130 op je eerste storting. Dit is een percentage van 100% van je eerste storting. Maak nu je account aan en win de € 130 stortingsbonus!

Maak nu kans op de € 130 welkomstbonus bij bookmaker 1xBet

> Ga naar 1xBet Review