1xBet Bonus

1xBet accepteert helaas geen Nederlandse klanten meer. Nederlanders raden we aan om te kiezen voor bookmaker Betcity. Je profiteert in dat geval ook direct van de Betcity Bonus. Een 20 euro risicovrije weddenschap wacht daar op jou!

De 1xBet Bonus voor Belgen is een exclusieve stortingsbonus van 100% tot € 130 met interessante bonusvoorwaarden. Zo kan je gebruik maken van deze bonus door bij je aanmelding promocode 1x_3838 te gebruiken. Je bonusgeld wordt in een apart bonus account geplaatst en speel je vrij door 5x in te zetten op combinatieweddenschappen met 3 of meer selecties en minimaal 3 selecties met odds van 1.40 of hoger. Je hoeft je stortingsbedrag niet te gebruiken voor het vrijspelen van je bonus en kunt genieten van een maximale winst van € 130. Er is geen tijdslimiet aan het vrijspelen verbonden.

1xBet Bonus Review
BE Vlag Licht
 Stortingsbonus Goed ★★★ Gemidd. ★★ Matig 
1. Bedrag:
 € 130 ★★
2. Bonus %:
 100% ★★★
3. Vrijspelen: 5 x bonus ★★
4. Quotering: 1.40 ★★★
5. Tijdsduur: onbeperkt ★★★
Beoordeling 7,5/10
1xBet logo small 

 

De voorwaarden van de 1xBet Bonus zijn anders dan anders. Doordat je enkel met je bonusbedrag hoeft te spelen, loopt je stortingsbedrag geen risico. Aan de andere kant is het wel minder dat je, ongeacht hoeveel je wint met je bonusgeld, maximaal € 130 van je bonus krijgt uitbetaald naar je echt geld account. Nadat je bonusbedrag vroegtijdig op is, of je aan de voorwaarden voldaan hebt en € 1 – € 130 krijgt uitbetaald naar je echt geld account hoef je je stortingsbedrag slechts 1x in te zetten op een 1.10(+) odd voordat je kunt overgaan tot uitbetalen.

1xBet Welkomstbonus

Bookmaker Bonus Overzicht 

1xBet Bonus Voorbeeld

Stel: je maakt een storting van € 130. Dit betekent dat je automatisch € 130 in je bonusaccount krijgt. Je dient het bedrag in je bonus account nu 5x in te zetten op combi bets van 3(+) selecties met minimaal 3 keer odds van 1.40(+). Er is hieraan geen tijdslimiet verbonden. Als je hierin slaagt, heb je € 160 in je bonusaccount. 1xBet zet nu het maximale bedrag van € 130 om naar je echt geld account waar je € 130 stortingsbedrag op staat. Je hebt nu € 260 op je echt geld account. Voordat je kunt uitbetalen dien je je stortingsbedrag (€ 130) nog 1x in te zetten op 1.10(+) odds. Mocht je bijv. na enkele weddenschappen je gehele bonusgeld verloren zijn, dan blijft de € 100 in je echt geld account intact. Ook dan kun je uitbetalen nadat je je stortingsbedrag 1x hebt ingezet op 1.10(+) odds.

1xBet Bonus Conclusie

De 1xBet Stortingsbonus is anders dan de andere. Deze bonus heeft dan ook zijn voor- en nadelen. Het voordeel is dat je enkel met het verkregen bonusgeld hoeft te spelen om aan de vrijspeel voorwaarden te voldoen. Hierdoor loopt je stortingsbedrag geen gevaar. Voor uitbetaling hoef je enkel je stortingsbedrag 1x in te zetten op een 1.10(+) odd. Het nadeel is dat wanneer je een mooie winst maakt met je bonusgeld je slechts € 130 maximaal kunt overschrijven naar je echt geld account. Het ander bonusgeld gaat verloren. Enerzijds wed je dus met een beperkt risico, anderzijds kun je maximaal € 130 winnen. De bonus is echter hiermee zeker niet slecht en verdient een score van 7,5 punten.

 

Online Voetbal Gokken Sites Nederland > Sportweddenschappen België