1xBet Wedden

Let op: 1xBet accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische spelers meer. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. 1xBet heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturf. De Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Bij 1xBet wedden, een van de Beste Bookmakers, is bekend voor zijn heel uitgebreid aanbod aan sportweddenschappen. Op deze pagina ervaar je dus, welke sporten online beschikbaar zijn. Daarnaast gaan we je ook enkele speciale aanboden van 1xBet presenteren, die je niet bij andere bookmakers terugvindt. Als voorbeeld is er hier de Bet Constructor te noemen. Alles wat je over 1xBet gokken hoeft te weten, vind je op deze pagina! Indien je meteen een eerste weddenschap wilt plaatsen, klik je gewoon op deze button.

 

Bij 1xBet kun je bijvoorbeeld wedden op de Champions League

Op welke sporten en evenementen kan ik wedden bij 1xBet?

Met meer dan 40 sporten vind je bij deze bookmaker een van de meest diverse aanboden. Zo is er een uitgebreid aanbod voor diverse  vechtsporten, zoals Muay Thai, Sumo en UFC. Maar natuurlijk vind je hier ook gewoon de grootste en meest populaire sporten terug. We hebben het dan vooral over basketbal, tennis, en 1xBet voetbal. 1xBet biedt niet alleen weddenschappen aan op 1xBet eSports, maar heeft een hele selectie aan virtuele sporten op de pagina. Naast het sportieve is het ook mogelijk om weddenschappen op de loterij te plaatsen. Keuze zat dus, en je vindt zeker de meest belangrijke evenement voor je favoriete sport bij deze bookmaker terug.

Hoeveel verschillende selecties zijn er per evenement?

Ook bij deze bookmaker geldt, dat het aantal selecties qua sport en qua evenement verschilt. Echter kunnen we in het kort zeggen, dat 1xBet sport wedden je veel meer selecties biedt dan vele andere bookmakers. Het is bijvoorbeeld geen bijzonderheid om meer dan 1000 selecties voor een wedstrijd uit de Champions League te vinden. Wat we dan nog net iets straffer vinden, is dat je bijvoorbeeld voor een wedstrijd uit de 2e Bundesliga in Duitsland soms ook gewoon 1200 selecties kunt vinden. Natuurlijk is dit niet bij elk evenement het geval, maar et valt wel op hoe vaak je meerdere honderd selecties voor een sportief evenement kunt tegenkomen. Ook leuk – indien je van verschillende sporten houdt, kun je meerdere tegelijk selecteren op de homepage van de bookmaker. Dan zie je bijvoorbeeld eerst alle tenniswedstrijden deze week, en direct daaronder alle wedstrijden in de NBA. Bij 1xBet vind je alvast zeker een brede keuze aan sportieve evenementen en selecties op wedstrijden.

1xBet Live Wedden

Klik je bovenaan de pagina op ‘live’, dan beland je op de pagina met liveweddenschappen. Ook hier is het mogelijk om meer dan een sportieve discipline te kiezen. Indien je een fan bent van eSports, dan biedt deze bookmaker je een eigen pagina voor liveweddenschappen op eSports. Daarnaast is er met de MultiLive nog een heel leuk aanbod. Klik je op MultiLive, dan kun je een eigen custom pagina voor liveweddenschappen aanmaken. Hierbij zie je bovenaan de verschillende disciplines. Beneden vind je een leeg veld. De sportieve disciplines werken nu als een dropdown-menu. Kies in het dropdown-menu een wedstrijd en klik erop. Nu verschijnt die in het lege veld beneden. Kies zoveel wedstrijden als je wilt en plaats je weddenschappen live.

Plaats je liveweddenschappen ook via de applicatie van 1xBet

1xBet Bet Constructor

Een van de bijzonderheden bij deze bookmaker is de Bet Constructor. Bovenaan in het menu kun je op sport klikken en dan op de Bet Constructor. Nu beland je op deze pagina, waar je weddenschappen kunt samenvoegen. Aan de linkerkant zie je verschillende wedstrijden per discipline. Klik op een wedstrijd, Nu wordt deze in het midden van je scherm toegevoegd aan je weddenschap. Beneden in het midden kun je nu heel simpel kiezen, wie deze wedstrijd wint en welke handicaps je wilt gebruiken. Een heel gemakkelijk functie om het perfecte weddenschap te kiezen!

1xBet Wedden Aanbod Conclusie

Het aanbod van deze bookmaker is op het eerste zicht bijna overweldigend. Maar het duurt niet lang, voordat je je kunt orienteren op de pagina, omdat het aanbod van 1xBet heel gebruiksvriendelijk is. Met meer dan 40 verschillende sporten vind je zeker je favoriete wedstrijd terug. Het aantal selecties per wedstrijd is bij deze bookmaker bijzonder hoog. Met de Bet Constructor of de MultiLive vind je enkele aangename functies terug, die het makkelijk maken, om zelf weddenschappen te configureren. Daarnaast biedt de bookmaker een heleboel promoties voor belangrijke sportieve evenementen. Een fantastisch aanbod voor je weddenschappen! Met nu ook nog € 130 Sports Betting Bonus voor je eerste storting begin je meteen op de beste manier bij 1xBet!

Met onze promocode krijg je 100% tot € 130 bij bookmaker 1xBet

> Ga naar 1xBet Review