888sport app

Let op, want 888Sport accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst.

888sport beschikt inderdaad over een 888sport app, die speciaal ontworpen werd voor iPad en iPhone. Dat betekent dus dat zowel gebruikers van een tablet, android- of iOS-toestel, terecht kunnen bij 888 om hun favoriete sportweddenschappen te plaatsen.

888Sport Mobile Website

De mobiele website van 888sport is bereikbaar via verscheidene toestellen, dus niet alleen je computer. Zo kan je er ook mobiel wedden via telefoon of tablet. De site is uiterst professioneel ontwikkeld. Je kan duidelijk merken dat er een professioneel team achter schuil gaat. Alles is reuze gebruiksvriendelijk ontworpen, zodat zelfs de simpelste zielen hun weg door de site van 888Sport zullen vinden. Uiteraard valt er veel meer te vertellen over de mobiele site van 888. Wil je meer weten? Daarvoor kan je terecht in ons 888sport review.

888 sport mobile

888sport App Downloaden

Bookmaker 888 heeft intussen alvast een 888sport App ontwikkeld. Afhankelijk van welk platform, vind je deze mobiel wedden app op een andere locatie. Dit geldt als volgt voor Android en iOS-systemen.

888Sport App Android

De 888sport Android App is momenteel beschikbaar voor gebruikers van deze toestellen. Je kan de Android app van 888 downloaden, door eenvoudigweg naar de Google Play Store te surfen. Daar kan je in de zoekbalk eenvoudig 888sport ingeven, en je zal onmiddellijk de app voor sportweddenschappen ontdekken. Klik op ‘install’, en je krijgt de app vanzelf op je toestel via dit .apk-bestand.

888Sport App iPhone

De 888Sport App voor iOS-toestellen is eveneens te downloaden. Het .apk-bestand daarvoor kan je vinden in de Apple Store, en dat is net zo eenvoudig. Je zoekt er naar 888sport. Je krijgt onmiddellijk de beide apps van 888 te zien die ze hebben ontwikkeld. Kies aldus je voorkeur welke app je wil downloaden. 888 Casino of 888 Sport – aan jou de keuze. Eenmaal de app is gedownload en geïnstalleerd, kan je je meteen aanmelden bij 888sport en beginnen met spelen.

888sport App Ervaringen

We hadden vroeger best goede ervaringen met wedden via 888 app, maar intussen is dat niet meer zo. Dit om de eenvoudige reden, dat er geen Nederlandse klanten meer toegestaan zijn. Daar komt ogenschijnlijk verandering in, want 888 zou wel eens een van die bookmakers met licentie kunnen zijn volgens de toekomstige wetgeving op Kansspelen. Deze komt er in de nabije toekomst aan, meer bepaald vanaf 1 oktober 2021. Wanneer dat weer het geval is, kunnen we hopelijk weer volop terecht voor mobiel wedden via de 888sport app. We kijken ook uit om weer te profiteren van een mooie 888sport bonus.

888Sport Bonus

Bookmakers Nederland   > Bookmakers Belgie