888 Sport Aanmelden

888 Sport is een prima bookmaker en daarom bespreken we dan ook hoe je je hier kunt aanmelden. Buiten het registratieproces gaan we ook over de verschillende stortingsmethoden bij 888 Sport. Lees dus snel verder om erachter te komen om hoe je kunt beginnen te spelen bij 888 Sport.

Let op: 888sport is een van onze Beste Bookmakers Nederland en dus niet beschikbaar voor Belgen. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst. 888Sport heeft momenteel geen Nederlandse licentie. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

 

888 Sports aanmelden

Hoe kun je je aanmelden bij 888 Sport?

  • Je registreert je vrij gemakkelijk bij 888 Sport. De grote knop “Register” is de enige die je nodig hebt.
  • Aanmelden kan zowel via de website als via de 888sport app.
  • Stap 1 betreft je persoonsgegevens. Hier vul je je aanhef, namen, geboortedatum en email adres in.
  • Als je klaar bent met stap 1 ga je door naar stap 2 van 3.
  • Nu is het tijd om aan je veiligheid te gaan denken. Welke gebruikersnaam en wachtwoord kies je en hier vul je ook je mobiele telefoonnummer in.
  • Door op next te klikken kom je in het laatste scherm waar je nog de kans krijgt om een promocode kunt invullen en akkoord gaat met alle voorwaarden. Als dat achter de rug is ben je klaar om te gaan wedden bij 888 Sport.

Geld storten bij 888 Sports

Om je eerste weddenschap te plaatsen bij 888 Sports is het nog nodig om geld op je account te hebben staan. Er zijn een aantal mogelijkheden om geld te storten bij 888 Sports. Je ziet ze hieronder.

  • Creditcard, Paypal, Banktransfer, Discover

Het zal je misschien opvallen dat er een paar bekende stortingsmogelijkheden ontbreken bij 888 Sports. Hier zie je bijvoorbeeld geen mogelijkheid om te wedden met Trustly of Ideal gokken. Toch zou het nog goed kunnen dat deze in de nabije toekomst nog worden toegevoegd. Voorlopig zul je het met Paypal, credit/debitcards of banktransfers moeten doen.

Valt er ook een bonus te rapen bij 888sport voor nieuwe spelers?

Dat zou inderdaad het geval zijn, mocht je je nog kunnen aanmelden vanuit onze landen. Nu is de wetgeving omtrent Kansspelen zo vertroebeld tegenwoordig, dat niemand nog durft bonussen aan te bieden. We wachten af op meer duidelijkheid vanuit de kansspelautoriteit omtrent een 888sport bonus.