888Sport Review & Ervaringen

888Sport Review

Opgelet: Omwille van de Kansspelwetgeving adverteren wij enkel bookmakers met landelijke licenties. 888Sport heeft geen Nederlandse of Belgische licentie. Alle Nederlandse licentiehouders kan je terugvinden via onze Bookmakers Nederland pagina – wij raden ons BetCity.nl review aan. Belgen kunnen kiezen voor een alternatief uit de Bookmakers België lijst. 

Aanmelden bij BetCity

Voorheen stond hier steeds dezelfde paragraaf, maar daar hebben we besloten verandering in te brengen. Zelfs voor de pagina’s die niet zo vaak worden bezocht, hebben we nu besloten van toch de bookmakers reviews een degelijke inleiding te geven. Wil je meer weten over 888Sport, lees dan zeker verder.

888Sport is een Britse Bookmaker, sinds 2008 actief, die buitengewoon populair is onder Nederlandse wedders. Niet alleen omdat je er met iDeal kunt storten en de welkomstbonus aantrekkelijk is maar zeker ook vanwege de hoge quoteringen en ontelbare hoeveelheid promoties. Daarnaast is het wedaanbod bij 888Sport enorm. Op nagenoeg alle vlakken scoort 888Sport Nederland bovengemiddeld goed en daarmee verdient 888Sport zonder twijfel 9,5 punten in onze Bookmaker Beoordeling.

Nu aanmelden via onderstaande afbeelding en storten met bijvoorbeeld:
iDeal, Visa/Master, Neteller, Skrill, PaySafeCard of PayPal.

888Sport Website

> Bookmakers Nederland Bookmakers België

888Sport Ervaringen in 10 stappen

Bovenstaand hebben wij jou in een vogelvlucht kennis laten maken met onze Beste Bookmakers 888Sport Ervaringen. Als je benieuwd bent naar meer gedetailleerde informatie kun je onderstaand verder lezen. Wij belichten alle 10 bovengenoemde punten voor jou nogmaals extra. Variërend van een 888Sport Account Aanmaken tot 888Sport Voetbal & Sport en het 888Sport Mobiel Aanbod tot de 888Sport Quoteringen. Je vindt het allemaal terug in onderstaand 888Sport Review & Ervaringen Overzicht.

1. 888Sport Account aanmaken

888Sport is beschikbaar voor wedders uit Nederland. Nadat je op een van de aanmeld banners klikt kom je direct op de 888Sport Promotiepagina. Hierna kun je op ´Join Now´ klikken en je persoonlijke gegevens invullen en bevestigen. Nadat je dit gedaan hebt is je account aangemaakt en kun je direct storten en beginnen met wedden. Je hoeft geen bevestiging e-mail meer aan te klikken na je registratie.

2. 888Sport Website

De 888Sport Website is helaas niet beschikbaar in het Nederlands. Wel kun je bijvoorbeeld kiezen uit de Engelstalige of Duitstalige versie. De website zelf is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Daarnaast is de website ook behoorlijk snel waardoor het gebruiksgemak zeer groot is. De website is geheel in het Oranje/Zwart opgezet, de huiskleuren van 888Sport Nederland.

3. 888Sport Geld Storten

888Sport Voetbal & Sport is een bookmaker met een van de meeste aangeboden betaalopties om geld te storten. Je kunt niet alleen storten met Bookmakers iDeal maar ook bijvoorbeeld met Visa / Mastercard, Neteller, Skrill, PayPal, PaySafeCard of een reguliere bank overschrijving. Wat daarnaast een voordeel is, is dat aan geen van deze betaalopties kosten zijn verbonden. Storten met 888Sport iDeal en de overige betaalopties is geheel gratis! Profiteer overigens ook van de 888sport bonus!

Nu Aanmelden bij 888Sport en storten met bijvoorbeeld:

888Sport Betaalopties

4. 888Sport Uitbetalen

Net zoals bij het storten, zijn bij het uitbetalen geen enkele kosten aan je terugstorting verbonden. Ongeacht voor welk kanaal je kiest om je terugstorting te maken. Terugstorten kan onder andere met Neteller, Skrill en PayPal. Bij terugstorten naar deze kanalen staat het geld vaak al direct op je rekening. Ook een terugstorting naar je bank is mogelijk. In dat geval staat het bedrag binnen enkele werkdagen op je rekening. Opnieuw zonder extra kosten.

5. 888Sport Klantenservice

De 888Sport Klantenservice is bereikbaar via onderstaande kanalen.

  • E-mail: support@888sport.com
  • Telefonisch: +350 2004 1387
  • FAQ Sectie

De werkuren van de support zijn van 09.00u. tot 20:00u. Als je de support contacteert volgt je antwoord doorgaans snel en correct. Het enige minpunt aan de 888Sport Klantenservice is dat zij niet beschikken over een Live Chat. Gelukkig is dit door de snelle afhandeling van je e-mails toch snel gecompenseerd. Ook de FAQ sectie helpt je vaak al verder doordat deze zeer uitgebreid is.

6. 888Sport Bonus

De 888Sport Bonus is een unieke welkomstbonus. Waar veel Bookmakers een reguliere stortingsbonus aanbieden profiteer je bij 888Sport Nederland van een winstverdriedubbeling op je eerste weddenschap tot een maximum bedrag van maar liefst € 5.000! Plaats een weddenschap met een inzet van € 5 – € 10 en als deze winnend is wordt je winst verdrievoudigd. De extra verkregen winst wordt uitbetaald in de vorm van Free Bets. Zet je Free Bets vervolgens binnen 7 dagen in en alle gemaakte winst is zonder enige verdere voorwaarden volledig voor jou!

Klik op onderstaande afbeelding en profiteer van 888Sport Winstverdrievoudiging!

888Sport Bonus

7. 888Sport Promoties

888Sport Voetbal is een bookmaker met een geweldig scala aan Gratis Wedden promoties. Het biedt maar liefst 9 vaste promoties waarvan je telkens kunt profiteren. Dit varieert van het terug ontvangen van je inzet als er na de 88e minuut gescoord wordt tot het verdienen van Free Bets als jou geselecteerde teams winnen. Helaas heeft 888Sport normaliter geen tijdelijke acties. De hoeveelheid vaste promoties compenseert dit echter aangezien je hier het hele jaar door van kan profiteren!

8. 888Sport Wedden Aanbod

888Sport Voetbal en Sport is een bookmaker met een van het grootste wedden aanbod dat je online zult vinden. Niet kun je alleen al op meer dan 20 verschillende sporten wedden maar ook weddenschappen op bijvoorbeeld politiek, entertainment en awards worden aangeboden. Per evenementen zijn de hoeveelheid weddenschappen die je kunt spelen ook nog eens enorm. Als voorbeeld nemen we de Champions League Finale. Je hebt de mogelijkheid om 139 verschillende weddenschappen te plaatsen. Daarnaast kun je ook nog eens op veel evenementen live wedden.

9. 888Sport Mobiel Aanbod

888Sport Nederland biedt een mobiele app aan voor Android and iOS. Je kunt deze app via de website van 888Sport Voetbal downloaden. Daarnaast kun je ook ervoor kiezen om je weddenschappen via de mobiele website van 888Sport te spelen. Zowel de 888Sport app als mobiele website zijn gebruiksvriendelijk en snel. Alle mogelijke weddenschappen die je via de reguliere website kunt spelen, kun je ook via je mobiel of de mobiele app plaatsen.

10. 888Sport Quoteringen

De quoteringen waarmee je bij 888Sport kunt wedden zijn prima. Met een quoteringen marge van 3,9% op voetbal en 4,7% over all scoort 888Sport bovengemiddeld goed. Daarnaast wordt zoals eerder aangegeven ook de quotering van je eerste weddenschap verdrievoudigd zodat je alvast kunt starten met een extra winst!

888Sport Beoordeling & Conclusie: 9,5/10

Bovenstaand heb je onze 888Sport Ervaringen kunnen lezen. We kunnen concluderen dat 888Sport een zeer goede bookmaker voor Nederlanders is. Er zijn nagenoeg geen minpunten die wij kunnen ontdekken. Toch benoemen wij graag al onze bevindingen en stellen we vast dat het jammer is dat 888Sport geen Live Chat aanbiedt. Daarnaast is de 888Sport Bonus met een maximum bonusbedrag van € 5.000 zeer interessant maar als je je eerste weddenschap verliest profiteer je niet van een bonus. Daarentegen staat echter een grote hoeveelheid aan promoties, groot wedden aanbod, stortingsmogelijkheid via diverse kanalen en ook nog eens goede quoteringen! Veel Nederlanders zijn reeds lid van 888Sport. Als jij dit nog niet bent, kunnen we een registratie enkel aanraden.

Klik op onderstaande afbeelding en meld je aan bij 888Sport!

888Sport Bonus