Bet-at-home App

Bet-at-home accepteert helaas geen Nederlandse en Belgische wedders meer. Kies daarom voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers Belgie lijst.

Er is een speciale Bet-at-home Sports app om het wedden op mobiel gemakkelijk te maken.  Let er wel even op dat deze app alleen beschikbaar is voor Android. Dat betekent dat je geen app kunt downloaden voor iOS toestellen. Gelukkig is er wel nog een mobiele website. Hoe goed de app en mobiele website zijn lees je hieronder.

bet-at-home sports wedden

©Bet-at-home

Bet-at-home Sports Mobile Website

Als je niet over een Android telefoon beschikt of gewoon geen zin hebt om een app te downloaden voor je sportweddenschappen, kun je terecht op de mobiele website van Bet-at-home.  Je merkt aan de mobiele website dat de reguliere desktoppagina als uitgangspunt is gebruikt. De beide versies zijn vrijwel identiek. Het mobiel wedden bij Bet-at-home is een ervaring op zich. De site ziet er op mobiel goed uit en laadt snel. Ze lijken de perfecte balans gevonden te hebben tussen de hoeveelheid informatie en de grootte van je scherm.

 

Het navigeren gaat erg gemakkelijk. Elke wedstrijd wordt eerst getoond met 1×2 en als je meer weddenschappen wilt zien, hoef je alleen maar op de match te tikken. Je kunt gemakkelijk zoeken via het zoekscherm en je vindt exact hetzelfde wedaanbod als bij de reguliere website. Er is nog veel meer te vertellen over het wedden bij bet-at-home, alles over deze bookmaker lees je in onze bet-at-home review.

bet-at-home- mobile app Android

© Bet-at-home

Bet-at-home App Downloaden

Als je de Bet-at-home Sports app wilt downloaden moet je onthouden dat dit alleen voor Android toestellen mogelijk is. Met een iOS toestel ben je verplicht om de mobiele webversie van Bet-at-home te gebruiken. Hieronder zullen we je uitleggen hoe je de Bet-at-home Sports app kunt downloaden op je Android toestel.

Bet-at-home Sport App Android

De Sports App van Bet-at-home kun je op twee manieren installeren. De eerste mogelijkheid is Android App is door in de Google Play Store te zoeken naar Bet-at-home. Je zal dan de Sport app en de Casino app zien. Door op “install” te klikken begint je download.

 

De andere mogelijkheid is om naar de Bet-at-home website te gaan daar boven in het scherm op “apps” te tikken. Hier zie je de beschikbare applicaties staan en klik je op de app naar keuze. Nu zal er een nieuw scherm openen met meer meer informatie over de betreffende app en staat er een opnieuw download knop. Een tik op deze knop en je hebt de app binnen een minuut op je toestel staan

Bet-at-home iPhone

We kunnen het kort houden. Deze is niet beschikbaar. Gelukkig kun je wel op de mobiele website het gehele wedaanbod van Bet-at-home vinden.

bet-at-home app

©Bet-at-home

Bet-at-home Sport App Ervaringen

Het spelen op de Bet-at-home Sport app is een prima ervaring. Toch is er wel een minpunt want hoewel de app te downloaden is, kun je vanuit Nederland en Belgie niet spelen bij deze bookmaker. Dat is natuurlijk best jammer, zeker omdat de app en de mobiele website echt wel de moeite waard zijn. We hebben nog hoop dat Bet-at-home een van de bookmakers gaat zijn die een Nederlandse goklicentie zal krijgen dit najaar. Als dat het geval is zou je kunnen dus wel kunnen spelen op de Bet-at-home app en komt er wellicht ook een Bet-at-home bonus.

Bookmakers Nederland   > Bookmakers Belgie