Bet-at-home Uitbetalen

Bet-at-home accepteert voorlopig geen Nederlandse en Belgische spelers . Misschien dat daar in oktober 2021 verandering in komt.  Kies daarom voorlopig voor een alternatief uit de Bookmakers Nederland of Bookmakers België lijst.

De kans is groot dat ja na ons artikel Bet-at-home storten wilt weten wat de uitbetalingsmogelijkheden zijn bij deze bookie. Hoewel de bookmaker niet actief is in onze landen, hebben we alvast onze bevindingen voor je geschreven in deze handige review. Hier lees je dus hoe het uitbetalen bij Bet-at-home in z’n werk gaat. We bespreken de verschillende methodes en kijken onder andere hoe lang het duurt voor je jouw uitbetaling ontvangt. Dit en nog veel meer informatie over het uitbetalen bij deze bookmaker lees je hieronder

Bankoverschrijving

Bij Bet-at-home kun je kosteloos drie uitbetalingen per maand doen. Daarna wordt er een kost van € 5 per transactie aangerekend. Er worden op de website van Bet-at-home geen minimale en maximale bedragen weergegeven. Je moet uitgaan van twee tot vijf werkdagen voor het geld daadwerkelijk op je bankrekening staat.

 • Minimum uitbetaling: geen
 • Maximum uitbetaling: geen
 • Transactiekosten: 0% ( voor de eerste 3 transacties/maand, daarna € 5)
 • Tijdsduur: 2 tot 5 werkdagen

Visa en Mastercard

Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag in je account of je winsten direct uit te laten betalen op je Visa of Mastercard. Dit kan zowel een debit- of creditcard zijn. Het minimumbedrag is hier wel aangegeven en er is ook een duidelijk maximumbedrag zoals je hieronder kunt zien. Een uitbetaling op je debet- of creditcard kan tot vijf werkdagen in beslag nemen.

 • Minimum uitbetaling: € 30
 • Maximum uitbetaling: €6.000
 • Transactiekosten: 0% (voor de eerste 2 transacties/maand, daarna € 5)
 • Tijdsduur: 2 tot 5 werkdagen

Trustly

Met Trustly zorg je voor een veilige manier om te storten maar ook uit te kunnen betalen. De verwerkingstijd is 2-5 werkdagen en het minimum bedrag staat op € 10.Net als bij het uitbetalen via bankoverschrijving zijn hier je eerste drie transacties per maand gratis. Daarna betaal je voor elke volgende uitbetaling een kost van vijf Euro.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: geen
 • Transactiekosten:0% (voor de eerste 2 transacties/maand, daarna € 5)
 • Tijdsduur: 2-5 werkdagen

Skrill & Neteller

Als je met Skrill of Neteller hebt gestort bij Bet-at-home, dan moet je je ook laten uitbetalen op deze wallets. Dat zou normaal niet een probleem moeten zijn, wel heb je dus iets minder flexibiliteit. Er is een minimumbedrag van € 10 en het maximum staat op € 10.000 voor Neteller. Voor Skrill is dit met € 6.000 net iets minder.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: €10.000 (Skrill € 6.000)
 • Transactiekosten:0% (voor de eerste 2 transacties/maand, daarna € 5)
 • Tijdsduur: 2-5 werkdagen

Paysafe

De laatste optie die je krijgt bij Bet-at-home is om je saldo op je account te laten uitbetalen op je Paysafecard. Dit kan vanaf € 10 en er staat geen maximum aangegeven. Je moet rekening houden met opnieuw 2-5 werkdagen.

 • Minimum uitbetaling: € 10
 • Maximum uitbetaling: €10.000 (Skrill € 6.000)
 • Transactiekosten:0%
 • Tijdsduur: 2-5 werkdagen

hoe storten bij Bet-at-home

Bet-at-home Uitbetalen Conclusie

Met aardig wat keuze is het zeker niet slecht geregeld bij bet-at-home. Je kan er met een traditionele bankoverschrijving betalen maar ook opties zoals Trustly en Paysafe zijn gewoon mogelijk. Een nadeel is wat ons betreft wel dat er altijd 2-5 werkdagen gewacht moet worden voor je jouw uitbetaling ontvangt. Op zich is het nog redelijk conform de markt maar er zijn toch ook wel redelijk wat bookmakers die dit proces versnellen. Vaak heb je twee of drie gratis withdrawals per maand. Als je vaker laat uitbetalen, wordt er €5 aangerekend.  Niemand is natuurlijk fan van transactiekosten dus dit is best wel een beetje jammer.

Al met al hebben ze het bij Bet-at-home redelijk goed voor elkaar. Als ze nu nog wat van de transactiekosten zouden afsnoepen en het proces iets zouden versnellen is er weinig reden tot klagen.

> Lees ons Bet-at-home Review

FAQ - Alles over Bet-at-home uitbetalen

Hoe kan ik me bij Bet-at-home laten uitbetalen?

Bij deze bookmaker kun je op verschillende manieren terecht om je saldo te laten uitbetalen. Een traditionele bankoverschrijving of uitbetalen op je Visa of Mastercard is natuurlijk mogelijk maar ook kun je met Trustly en Paysafe terecht. Ook heb je de mogelijkheid om Neteller en Skrill te gebruiken.

Wat zijn de uitbetalingsbedragen bij Bet-at-home?

Meestal zijn er geen minimumbedragen en hoewel je met Neteller en Skrill bijvoorbeeld nog respectievelijk 10.000 en 6.000 Euro als maximum ziet, is er bij de bankoverschrijving en ook Trustly geen limiet. Visa en Mastercard hebben ook een maximum van 6.000 Euro.

Kan ik Ideal gebruiken voor Bet-at-home uitbetalen?

Helaas is er op dit moment nog geen optie om iDEAL te gebruiken. Wel kun je Trustly gebruiken dat wat ons betreft vrijwel net zo goed werkt. Bovendien dis dit ook een veilige optie. Andere opties die je hier hebt zijn uitbetaling op je Visa en Mastercard of met Skrill of Neteller. Er zijn genoeg mogelijkheden die het gat van iDEAL toch enigszins kunnen opvangen.