Bet-at-home Storten

Bet-at-Home heeft een heel gamma aan betalingsmethodes voor je klaar staan zodra je het aanmelden bij Bet-at-home hebt afgerond. Op deze pagina zullen we dieper in gaan op wel welke betalingsopties er zijn, maar kijken we ook naar de minimumbedragen, verwerkingstijden en eventuele kosten. Als klap op de vuurpijl kijken we ook alvast of er welkomstbonus wordt aangeboden.

Let op: Bet-at-home is momenteel niet beschikbaar voor Belgen en Nederlanders. Belgen kunnen een alternatief kiezen uit de Beste Bookmakers België lijst en de Beste NL Bookmakers pagina staat klaar voor Nederlanders. Legaal online wedden kan in Nederland enkel met Toto en ZEturfDe Kansspelwetgeving biedt vanaf 1 oktober 2021 meer licentiehouders voor Nederlanders.

Bet-at-home storten: betalingsmogelijkheden

Bet-at-home is in onze landen nog niet zo heel actief maar gaat toch al een flink aantal jaar mee in de online gok industrie. Ze zijn aanwezig in een aantal Europese landen en bieden dan ook verschillenden betalginsmogelijkheden aan die beschikbaar zijn in verschillende landen. Ze hebben niet stilgezeten want ook de laatste trend: Trustly wedden is mogelijk bij Bet-at-home. Wat er verder nog meer mogelijk is, zie je hieronder. Later kan je dan weer alles lezen over Bet-at-home uitbetalen.

hoe storten bij Bet-at-home

©Bet-at-home

Debit- /Creditcards

Je kunt met je creditcard terecht om te storten bij Bet-at-home. Met Visa, Mastercard of Eurocard kun je al storten vanaf € 10 en zijn er geen kosten aan verbonden. Een maximum wordt niet aangegeven, wel staat er dat de transacties direct verwerkt worden.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: niet bekend
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Paysafe

Ook met Paysafe kun je terecht bij Bet-at-home. Voordelen van Paysafe zijn natuurlijk dat je geen betalingsgegevens hoeft door te geven en deze prepaid credit card overal te gebruiken kan worden.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: onbekend
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Skrill / Neteller /Klarna

Online wallets zijn ook beschikbaar bij Bet-at-home. De keuze is niet heel erg groot maar toch kun je hier wel met Skrill en Neteller terecht. Ook Klarna/Sofort is mogelijk. Met deze betalingsmogelijkheden staat het geld wederom direct op je Bet-at-home account zonder transactiekosten.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting: niet aangegeven.
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Trustly

Trustly kun je zien als een tussenpersoon tussen je bankrekening en het online casino. Hierdoor stort je veilig en blijft je privacygevoelige informatie achter slot en grendel. Bij Skrill is het minimum stortingsbedrag € 10. Het principe werkt feitelijk hetzelfde als iDEAL.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  onbekend
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: Direct

Bankoverschrijving

Met een bankoverschrijving zet je geld op je Bet-at-home account Het duurt hier net wat langer dan bij alle andere opties maar dat heeft te maken met de verwerkingstijden van de banken. Je moet hier rekening houden met een tot drie werkdagen verwerkingstijden. Er zitten geen kosten aan verbonden. iDEAL is niet mogelijk bij deze bookmaker.

 • Minimum storting: € 10
 • Maximum storting:  onbekend
 • Transactiekosten: 0%
 • Stortingsduur: 1-3 werkdagen

bet-at-home wedden betalingsmogelijkehden

© Bet-at-home

Conclusie Geld Storten bij Bet-at-home

Er staat een arsenaal aan betalingsmogelijkheden voor je klaar bij Bet-at-home. Op iDEAL na kun je op allerlei verschillende manieren mogelijkheden storten bij deze bookmaker. Denk hierbij aan Trustly, maar ook Klarna en verschillende online wallets. Ook is er natuurlijk de optie tot het gebruik van creditcards. Bet-at-home werkt vrijwel altijd zonder transactiekosten en bij de meeste stortingsmethoden staat het geld direct op je account.

Is er ook een Bet-at-home Welkomstbonus?

Juist omdat je op meerdere manieren kunt storten zal het fijn zijn als je ook een mooie welkomstbonus kunt binnenkoppen na het aanmelden bij deze bookmaker. Er zijn meerdere bonussen beschikbaar maar omdat Bet-at-Home niet beschikbaar is in onze landen kun je op dit moment geen bonus pakken. We hebben natuurlijk wel wat alternatieven voor je klaarstaan. Kijk dan eens op onze bookmaker bonussen pagina.

FAQ - Alles over Bet-at-home storten

Hoe kan ik bij Bet-at-home storten?

Met meer dan vijftien verschillende betalingsopties staat er een flink gamma voor je klaar bij Bet-at-home. Je kunt met verschillende creditcards betalen en ook is Klarna, Neteller en Skrill gewoon beschikbaar.  iDEAL is niet beschikbaar maar je kunt wel met Trustly storten.

Kan je bij Bet-at-home storten met iDEAL?

Helaas is iDEAL nog niet beschikbaar maar gelukkig zijn er zat van andere opties mogelijk. Trustly is vergelijkbaar met IDEAL en kan dan ook een goed alternatief zijn. Met meer dan 15 alternatieven is er wat ons betreft keuze nog.

Is er een Bet-at-Home stortingsbonus beschikbaar?

Met een flink aanbod aan welkomstbonussen probeert Bet-at-home nieuwe spelers aan te trekken. Juist omdat de bookmaker nog niet actief is in Nederland is het dan wel jammer dat je op dit moment nog geen bonus kunt pakken. Wil je wel een lekkere bonus pakken bij het wedden op sport? Dan raden we je aan om onze bookmaker Nederland en Bookmaker Belgie pagina eens te bekijken.


> Ga naar Bet-at-home review