Bet777 Uitbetalen

Weet je al alles over Bet 777 Storten via onze pagina? Dan krijg je nu ook nog eens de meest belangrijke informatie bij het uitbetalen. Hierbij verschillen de methodes een beetje van de betaalmethodes, waarmee je een storting kunt plaatsen. Ook bestaat er een minimum uitbetalingbedrag. Echter zijn er ook aan Bet 777 withdrawals geen kosten verbonden. Lees dus even de meest belangrijke informatie over het uitbetalen bij de bookmaker. We gaan dus aan de slag met het uitbetalen.

GA NAAR Bet 777

Hoe kan ik een uitbetaling aanvragen bij Bet 777?

Log je in op je account bij de bookmaker. Indien je nu 777 Bet geld opnemen wil, moet je naar de kassa gaan. Nu kies je de betaalmethode, waarmee je een uitbetaling wilt laten doorvoeren. Let er op, dat actieve bonussen niet kunnen worden uitbetaald. Voldoe dus eerst aan de condities, voordat je een uitbetaling van een bonus kunt aanvragen. Voordat een uitbetaling mogelijk is, moeten je persoonlijke documenten worden geverifieerd. Zodra je account helemaal geverifieerd is, kan een verzoek tot Bet 777 uitbetalen door de betaalpartner van de bookmaker worden verwerkt. Het kan dus enkele dagen duren voordat een uitbetaling wordt geaccepteerd, indien je account nog niet is geverifieerd. Na de verificatie gaat dit echter spoedig.

Hier log je in op je account voordat een uitbetaling mogelijk is

Skrill / Neteller / Paypal

Naast Skrill en Neteller biedt Bet 777 met Paypal nog een derde e-wallet als methode. Hierbij moet je erop letten, dat je een bedrag van tenminste € 20 moet kiezen. Vanaf een bedrag van meer dan € 1.000 wordt er een extra verificatieprocedure door de bookmaker gestart. Zo wordt er voor een hoge zekerheid bij het uitbetalen gezorgd.

  • Minimum uitbetaling: € 20
  • Maximum uitbetaling: € 5.000 per dag
  • Transactiekosten: 0%
  • Tijdsduur: <12 uur

Ook voor het uitbetalen biedt Bet 777 je verschillende methodes

Bankoverschrijving

Ook de bankoverschrijving is een veilige en traditionele methode, om geld te laten uitbetalen. Het duurt iets langer dan het uitbetalen via een e-wallet. Maar je hebt geen kosten van de bookmaker en ontvangt dus het nettobedrag van je uitbetaling.

  • Minimum uitbetaling: € 20
  • Maximum uitbetaling: € 5.000 per dag
  • Transactiekosten: 0%
  • Tijdsduur: 3-5 werkdagen
UITBETALEN BIJ Bet 777

Bet 777 Uitbetalen Conclusie

Bookmaker Bet 777 geeft je de keuze tussen het traditionele uitbetalen via bankoverschrijving en het gebruik van een e-wallet. Hierbij kun je Skrill, Neteller en Paypal gebruiken. Qua keuze biedt Bet 777 withdrawals je dus zeker genoeg. Een minimaal uitbetalingbedrag van € 20 wordt gehanteerd. Indien je een hoog bedrag wilt laten uitbetalen, zijn er bijkomende verificatieprocedures van de bookmaker. Dit voor bedragen boven de € 1.000. Misschien maakt dit het uitbetalen net iets moeilijker, maar in ruil daarvoor krijg je de hoogst mogelijke zekerheid. Let ook op de verschillende limieten, die de bookmaker hanteert. Zo kun je per dag maximaal € 5.000 laten uitbetalen. Per week ligt dut bedrag bij € 25.000. En per maand kun je maximaal € 100.000 uitbetalen. Dit zijn echter uitermate hoge bedragen, zodat het in de meeste gevallen helemaal geen probleem zal zijn. Indien je nu alles weet over uitbetalingen, kun je een account aanmaken bij één van de betere voetbal gokken sites Bet 777.

 

> Ga naar Bet777 Review